Serena Jess Wodersoon II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 31 Asa : Şeçiyorum... Evcil Hayvanı : Ejderha kanatlı büyük civciv Rp Sevgilisi : ^~^ Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Küf Kokulu Bar Paz Ocak 18, 2009 1:33 pm | |
| Yer: Üç Süpürge Zaman: Güneşli Bir Akşam Oyuncular: Serena Jess Wodersoon & Claire Luxmore Kurgu: Okulların açılmasına az bir zaman kala birbirini daha tanımayan kızlar üç süpürgede karşılaşır ve aralarında bir tanışma geçer.
Serena soluk soluğa kalmıştı.Az önce durduğu yerde büyük bir kavga olmuştu.Nedenini bilmiyordu.Canı çok sıkılmıştı.Bir bardak Kaymakbirası içebilirdi.Annesinden yeterince para ve izin almıştı.Canı ateş viskisi istiyordu ama annesi bunun için birkaç yaş daha büyümesi gerektiğini söyledi.Kapıya doğru dikildi.Etrafı iyice süzdükten sonra annesinin dedikleri aklına geldi ''Serena dikkatli ol.Tek başına yollamamalıydım seni ama çok istediğin için bir kerelik olsun izin verdim.Üç süpürgeye girmeni tavsiye ederim.Ben birşeyler içmek için çoğunlukla oraya giderim.Aslında daha çok büyüklerin takıldığı biryer ama belki sende orada kafana göre birini bulup arkadaş olursun.''Ne kadarda uzatmıştı annesi.Alt üstü bir kere bara gidecek hafif birşeyler içecekti.Kafasındakileri hemen unuttu.
Kapı eski görünüyordu.İçeriye girdi.Kapıyı açarken küçük bir gıcırdama oldu.İçerisi küf kokulu garip biryerdi.Çoğunluk orta yaşlı insanlar.Kenarda dizilmiş masalarda oturmuş ya sohbet ediyor yada kapıdan geçenlere bakıyordu.Serena kapının önünde dalmıştı.Kapı birden ona çarptı.Bu onun suçuydu ama çok siniri bozulmuştu.Kapıdan çıkan yaşlı adam:''Küçük kız birdahakine dikkatli ol.Bir yerin acıdı mı?Kapı önünde durmak tehlikelidir.Buraya giren çıkan çok olur.''Serena'nın siniri adamın iyi davranışları sayesinde yatışmıştı.Hafifçe pardon diye mırıldanarak oradan ayrıldı.Sonra İçeceklerin olduğu garip siyah büfeye doğru yöneldi. ''Bir Kaymakbirası.''dedi.Barmen ona garip garip baktı.Sanki çok küçükmüş gibi. ''Ne yani küçüğüz diye birşeyler içemeyecekmiyiz?''Barmen kızın bu davranışından sonra bir şişe ve bardak çıkarıp içine bol köpüklü hoş görünümlü bir içecek döktü.Serena elinde sakladığı parayı barmene verip oradan uzaklaştı.
Boş bir masa aramaya başladı.Etraf çok kalabalıktı.Çoğu masalar doluydu.Serena köşede bir yerde masa buldu ve elinde kocaman torbalarını yanındaki iskemleye bıraktı.İçeceğin tadını çok merak ediyordu.Daha önce çok deneyimi olmuştu ama muggle içecekleriydi.Serena masaya oturunca toparlandı ve içeceğinden bir yudum aldı.Belki geçen seneden tanıdığım birilerini görürürm umuduyla etrafı taradı.Ama kimse yoktu.Sonra önündeki içecekten büyük bir yudum daha aldı ve çok beğendiğini düşündü.Tadı biraz ekşiydi ama Serena ekşiyi severdi.Sonra kapıda ona çarpan adamı gördü.Serena'nın masasına doğru geliyordu.Biraz irkildi. ''Genç bayan acaba yanınıza oturabilirmiyim?Yer bulamadım sonra sizi gördüm.Pek hoş bir karşılaşmamız olmasada şansımı deneyeyim''dedi.Serena önce evet demeyi düşündü ama sonra kendince bir yalan uydurdu. ''Üzgünüm bayım,birkaç arkadaşımı bekliyorum.''dedi.Çok garip bir bahane olmuştu ama yinede denedi.Bunu duyan adam kibarca özür diledi ve yavaşça uzaklaştı.Serena'da kaymakbirasını yudumlamaya devam etti. | |
|
Lauren C. Silver II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 56 Asa : Söğüt, 25 cm, incecik ve esnek, tek boynuzlu at tüyü Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Geri: Küf Kokulu Bar Paz Ocak 18, 2009 3:06 pm | |
| Claire Balyumruk Şekerci Dükkanından henüz çıkmıştı. Yeni aldığı şekerlerle birlikte sıcak bir şeyler içecekti. Üç Süpürge favori mekanlarından biriydi ve oturmak için yine buraya gidecekti.
Girişe geldiğinde tuttuğu poşetler yüzünden kapıyı koluyla açması gerekti. İçerde sıcaklık pek farklı değildi. Masaların da hepsi dolu gözüküyordu. İlk önce bir masa bulup poşetlerini bırakırsa daha rahat edeceğini düşünerek masa aramaya başladı. Gözleriyle her yanı 3-4 defa taramasına rağmen bir tane bile boş masa bulamadı.Kendisiyle beraber birkaç kişininde boş masa aradıkları belli oluyordu. Masa beklemektense birisinin yanına oturmanın daha mantıklı olduğunu düşündü .İki kişi oturanları rahatsız etmek yerine tek başına oturan birinin yanına gitmek daha akıl kârıydı.Bu seferde uygun kişilere baktı gözleriyle.İki kişilik bir masada tek başına oturan bir kız gördü. Çok tanıdık bir siması vardı ve kendi yaşında gibiydi. Onunda yanında poşetleri vardı.Elindeki içeceğe ilk kez görmüş gibi bakıyordu.En iyi yer burası olmalıydı.
Tanımadığı kişilerle ilk konuşan kişi olmak Claire'e göre bir davranış değildi ama kız onu masasına davet edecek değildi ya?! Ayakta kalmaktansa konuşmak şuan onun için daha yararlıydı. Boş masa bekleyen diğer insanlardan önce kendisi gitse daha iyi olacaktı.
Ne söyliyeceğini aklında tasarlayıp hemen kızın oturduğu masanın yanına gitti.Kıza hitaben Pardon, bakarmısın? dedi.Oturulacak hiç boş masa yok.Acaba senin yanına oturabilirmiyim? diye sordu.Kızın olumlu bir cevap vermesini dileyerek masum bir ifadeyle gülümsedi... | |
|