| Üç Üye - Üç Yorum ~ | |
|
+10Eulalie De Moule Dexter Winchester Lisa Wanders Lionel Morhange Isaac Beljean Nakashima Michiyo Larissa Isidora Veronicha Jessica Ashley Walder Morwen Arsiãna Jagger Craig Justin Archman 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| |
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Paz Ocak 18, 2009 7:41 pm | |
| Jeremy Nathan Blanchett : Efeymişşşş, oyy sevimli adminim.. Grace Lucy Memphis: Aycan'm hatunum.. Çok seviyorum be seni, ne kadar terketsende-.- Adelaïde Céleste Alaire: Çağlar'm. Sevimli insan. Bana avatar imza yapicek xD
Margaux, Craig, Eragon ^^
EDİT^^ Efeyiii düzelttttimmm..
En son Morwen Arsiãna tarafından Ptsi Ocak 19, 2009 10:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Jessica Ashley Walder IV. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 59 Rp Sevgilisi : Sahibim belli xP Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Paz Ocak 18, 2009 8:46 pm | |
| Margaux = Karakterimi sevmiyor olsun xDxD Craig = Adnan xD Mr. Obama xD Repe sevgülim aramızdaki aşkı engellemeye çalışanlar var demi Beyza xDxD Eragon = Oyy lilülilü Efe'm çocum koçum erkek bebek xDxD Jessica Ashley = Morwen = Craig = | |
|
| |
Larissa Isidora Veronicha IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 73 Asa : Karanlığın Asaleti Evcil Hayvanı : Viyocell -* Kedi Rp Sevgilisi : Barclay Calvex Lareque (L) // Sarkan olursa Sarkıtırım! Kayıt tarihi : 18/01/09
| |
| |
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Paz Ocak 18, 2009 9:38 pm | |
| Eragon James Black:Efe nan yorum atmaktan sıkıldım xD Larissa Isidora Veronicha: Buse'm beni kandırdın duygularımla oynadın kim olduğunu bulamadım xD Carmina Loretta Valantina : Nan kokoş karı neden kendini iki kez yazıyorsun xP
Ben = GraceLuycOlarakBen = Ee bir de Sen kimsen hakkında yorum yap xP
[/size] | |
|
| |
Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Paz Ocak 18, 2009 10:06 pm | |
| Sen- Tanımıyorum O_O GraceLuyOlarakSen- Onu da tanımıyorum... Ben- Yok onu da tanımıyorum...
Hira Michiyo- Morwen- Bide..... Dedemiz! - | |
|
| |
Isaac Beljean Sihir Bakanı Asistanı
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Salı Ocak 20, 2009 9:02 pm | |
| Hira Michiyo- Tanımıyorum ama Jac Vanek mi kullanıyordu? Morwen- Beyza imiş, tanışacaklarımın listesinde adı var ^^. Bide..... Dedemiz!- Ouv... Mükemmel avatar-imzası var ya dehşet bi' ünlü kullanmış... Şahsı adında bir bilgim yok... Margaux La Barré- Grace Lucy Memphis [Memphis miydi soyadı?]- Larissa Isidora Veronicha- Başlık aşağılarda kalmış... Başlığa katkı xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Salı Ocak 20, 2009 9:11 pm | |
| Margaux La Barré- Tanıyor muyum bilmiyorum olabilir de olmayabilir de xD Grace Lucy Memphis [Memphis miydi soyadı?]- Evet öyleydi x) Larissa Isidora Veronicha- Oii Buse'm , sevimli aşuk insan xD Ailemizin müzisyeni xD Bruce Joel Stenson Craig Justin Morwen (Soyadı unuttum yahu xDxD ) | |
|
| |
Lionel Morhange Kehanet Profesörü
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Çarş. Ocak 21, 2009 4:23 pm | |
| Bruce Joel Stenson ~ Güneş miydi? Bir aralar çok kullandığım bir adı almış, zevklerimiz uyuşuyor derim buradan da. Ne zaman baksam tıkınma halinde olan biridir. Severim ama öyle pek samimi değiliz, benden yaşça büyük olduğundan gerek. Yine söylüyorum modeli çok hoş. Craig Justin ~ Adnan'dı sanırım. Pek konuşmadık, msnde görünce ''aa hadi konuşayım'' da demiyorum. Yorum yapamam şimdilik. Morwen ~ Beyzaaa. Avatar-imza yapacaktım bilgisayar kaldırmadı resimleri yattı o iş. Konuşmuyoruz pek, severim yine de.
Sofia Diabolus Devon Melvyn Solian Lleweyn Chloris | |
|
| |
Lisa Wanders III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Perş. Ocak 22, 2009 10:07 am | |
| Sofia Diabolus: Tanımıyorum galiba o.O Sorun değil tanışırız xD Devon Melvyn Solian: Çağlarrr... Severim kendisini. İyidir, komiktir, eğlencelidir xD Lleweyn Chloris: Yeşim'mm canım o benim. Bana avatar-imza yapmasını beklediğim kişi o.O Bide şu yeni kurgumuz için rp yapmalıyız bir ara x)
Bilie Wanders: Sidonia Scarlett: Isis Lilian Wanders: | |
|
| |
Dexter Winchester Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Perş. Ocak 22, 2009 10:17 am | |
| Bilie Wanders: Selin, kuzen, bana kitap verecek insan, sevilesi,öpülesi insan, Sidonia Scarlett: Been ^^ Isis Lilian Wanders: Öyküü ^^ Tabu başarılılarımızdan, özelliklede anlatım Lisa Wanders: Larissa Isidora Veronicha: Bruce Joel Stenson | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Perş. Ocak 22, 2009 10:22 am | |
| Lisa Wanders: Tanımıyorum onu sanırım. Larissa Isidora Veronicha: Oi Buse'm. Adminin aşkı benim de bebekim. Bruce Joel Stenson: Oii Güneş'im. Onu repe yapmaya ikna edene kadar çıldırıyorum ancak ve ancak Aybük'mle olunca takır takır yazıyor ; bu yüzden kıskandım fena halde huh.
Dexter Winchester: Xeina Kristen Sanos Bilie Wanders: | |
|
| |
Eulalie De Moule III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 87 Evcil Hayvanı : Yok. Rp Sevgilisi : Aşka inanmıyor. Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Perş. Ocak 22, 2009 1:01 pm | |
| Kısaca; hatırlayamadım ve tanımıyorum O.o
Bruce Joel Stenson Margaux La Barré Francés Carrietta Count | |
|
| |
Malachi Walter Delard Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Paz Ocak 25, 2009 7:19 pm | |
| Bruce Joel Stenson : Kim olduğumu biliyor mu? Biliyorsa burada da mı varsın lan? repliği atsın. Margaux La Barré : Aybüke işte. Takılırım kendisine, çok pis kızdırırım. Ama çok da güldürürüm. Francés Carrietta Count : Tanımıyorum. Belki de tanıyorumdur, isimden çıkartamamışımdır.
Lleweyn Chloris: Emilie Sveta Lawnet: Morven Arsiãna: | |
|
| |
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Paz Ocak 25, 2009 7:24 pm | |
| Lle: Yeşiğmm'immm. Severim onu, ölürüm ona xD Emilie: Ünlüsüne bittim! Morwen: Diğer takım kaptanı adayı. Bir dahaki dönem de oan bir şans vermeyi düşünüyorum.
Ludd: Ference: Howard:
4ever Jaggers xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Ptsi Ocak 26, 2009 10:49 am | |
| Ludd~ Amcammmmm. Canım adamım ayrıca da xD Ference~ Dedemmm.. Furkancan Howard~ Kuzen Ailemizdeki her hautn taş gibi valla o.O Bende bi' Jagger'm xD Malachi* Sofia D.* Jessica Ash.* | |
|
| |
Gabriella Christen Silver Bitkibilim Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 31 Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3 Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane! Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Çarş. Ocak 28, 2009 5:50 am | |
| Malachi* Tanımıyorum. Sofia D.* Diabolus gibi birşeydi soyadı. Jessica Ash.*Benim öğrenci işte xP
Lauren C. ~ Eragon J. ~ Christabella ~ | |
|
| |
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Çarş. Ocak 28, 2009 2:37 pm | |
| Lauren ~ Değerli kuzenim... Eragon ~ Efe o) Bella ~ Marjinal müdire. Bayıldığım karakter. Yaratıcı insan...
Barclay ~ Leo ~ Pyra ~
Yaşasın DH! | |
|
| |
Maximillian Maxwell Blake III. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 32 Rp Sevgilisi : Naka Michiyo Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Çarş. Ocak 28, 2009 3:18 pm | |
| Barclay ~ Hufflepuff'lı ama konuşmuşluğum yoktur. Leo ~ Hufflepuff 2. sınıf en küçüktü ama şimdi bir 1. sınıf var Pyra ~Hufflepuff'lı bu da... demekki Rawenclaw profesörünün Hufflepuff sempatisi var XD
Gabriella Silver- Leo Silver- Claire Silver- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç Üye - Üç Yorum ~ Çarş. Ocak 28, 2009 3:50 pm | |
| Gabriella Silver- Profesör, son zamanlarda outta çok takılıo Leo Silver- Batı işte Batııı Claire Silver- Çıkaramadım. Emmet Jagger~ Ludd Jagger~ Gab. Jagger~~ | |
|
| |
| Üç Üye - Üç Yorum ~ | |
|