Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Death Note <3 Paz Ocak 18, 2009 10:14 pm | |
| Eeee... Bunca Death Note hödösü dolaşırken böle de anket açarım bn de XD | |
|
Lethe Lillium Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Death Note <3 Ptsi Ocak 19, 2009 6:08 pm | |
| | |
|
Johanné M. Delacroix IV. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 70 Asa : Sekoya ağacı, Veela teleği, ince, esnek Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Death Note <3 Ptsi Ocak 19, 2009 6:44 pm | |
| Tek tek yorumlayacağım. o.O Hayvan gibi sıpoylır içerir yalnız sonuna kadar izlemeyenler okumasın derim. - Spoiler:
Raito ~ Derim ben bu çocuğa "Senin derdin ne?" Yok Tanrıcılıkmış yok şuymuş yok buymuş. Zekisinde falan ama uyuz ettiriyorsun kendinden be abi. Kız arkadaşın yok, odun gibi etrafta dolaşıyorsun. Kolej midir kazanmışsın derslerin düşecek şimdi Kira'cılıktan. Özel hayatının içineetmişiz zaten bi' de sen vur ha olur mu? Sonunda ölüyormuşsun ay ne üzüldüm anlatamam. o.O bknz. Çağlar başından beri 'gebersene lan sen' der ama çaktırmaz o.O L ~ Lawliet*miz, Ryuga*mız, Ryuzaki*miz falan. Başlarda her yere tünemesi acaip komiğime gitmiş olsa da sonradan istemsizce öyle oturduğumu fark ettim. Bu herif ne uyur, ne arkadaş edinir ne de düzgün bi' şey yer. Tüm gün düşüne dursun, sıkılsın ve şekerleriyle oynasın o. Çok şeker bi' yaratık cidden. o.O En sevdiğim karakterdir ama favorim değildir. Ölünce ne üzülmüştüm abim. N ~ Ahah işte favorim. Saçlarını çok sevdiğim karakter. Pek tanımıyorum izlemedm onun bölümlerini yine de çabucak ısındığım bi' karakter. Sabrım el verseydi sırf onun için izlerdim.Kira'nın kim olduğunu çözdü ya helal olsun! xD M ~ Çikolatacı vatandaş o kadar. Daha yorum yapımiciiim çünkü bilmiyorum. o.O Matsuda ~ Gerizekâlımsı yapılı şeker insan o.O Manyağın teki ama asla kalbimi çalamadı. o.O xD Matt ~ Tanımıyorum, o kim ola? Misa-Misa ~ Tek kelime: 'geberesice' Açıklayıcı mı? Sevmiyorum bu kızı.
| |
|
Maximillian Maxwell Blake III. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 32 Rp Sevgilisi : Naka Michiyo Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Death Note <3 Ptsi Ocak 19, 2009 8:37 pm | |
| -elini kaldırır- Matt diyorum!
üsteki kişi onu tanımaman doğal zaten 3 bölüm mü ne çıkmıştı. Hep oyun oynayan, sigara içen polis insanı. 3. bölümde de lap diye öldürdüler zaten. | |
|
Christabella Samael Hogwarts Müdiresi
| Konu: Geri: Death Note <3 Salı Ocak 20, 2009 6:08 am | |
| Yeterince açıktır umarım oyumun kime gittiği =P Ayrıca ben Naomi'yi de sevmiştim, N'i de, neden iki oy veremiyoruz ki, of ><. | |
|
Devon Melvyn Solian IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Death Note <3 Salı Ocak 20, 2009 10:36 pm | |
| - Spoiler:
L diyorum. L'den sonra gelenlerden bir cacık olacağını düşünmediğimden o da. E be kardeşim gül gibi karakteri ne demeye geberttin?
Ekleme: DN geçmişimi de yazayım hatta. o.O Arkadaşlar çok şişirmişlerdi eh kurgu da gayet hoştu ama anime sevmezdim. "Olm ne buluyorsun animede?" dediğimi hatırlarım. Bir gün başladım, lanet olsun başlamasaymışım. İlk bölümler sıktı haliyle, 'Layt mayt ne bu ya? Karşımıza koymuşlar bi' odunu izliyoruz.' (Fanları olabilir ama Light yine de odun.) Sonra izlemeye başladım işte L'dir carttır curttur çıktı. L'i ilk gördüğümde kahkalarla güldüm bu herif mi dedektif? Önce giyinmeyi öğrensin tepkisini verdim. Yine de ilk bölümlerdeki 'I am L' sesi hâlâ kulaklarımı doldurur. Karizma herifin teki sanmıştım tabii tünediğini görünce her yere değil bu el mel olmaz dedim o çıktı ya. Bu noktada L'i görebilmek amacıylan izlemeye başladım, bir günde dokuz bölüm birden bitirdim. Bu arada bi' arkadaş L'in öleceğini söyledi hede bu mu ölecek lan? Aynı gün Light'ın da öleceğini öğrendim eeah ne bu ya dedim bırakasım geldi. Ama bırakamadım ya. İzledim izledim L öldü N geldi. Near başta çok sevimli bi' tip gibi gelse de üç günde otuza geldim sonra sıktı o da dedim Ryuzaki'miz yok cıvır şimdi bıraktım. Aldığım sıpoylırlara ve atmalarıma göre Ryuzaki Lawliet imiş asıl adı. Latincede Ryuuzaki oluyormuş. Kira da öluyormuş ayrıyetten sevindim buna. Bilmesem rüyalarıma girecekti -ki L' bile girmiştir.- Tek merak ettiğim iki nokta var Misa'ya ne oldu? Naomi'nin cesedi bulundu mu? Misa'nın kendini astığını zannediyorum Laytsız yaşayamaz oo. Naomi de zaten asmıştı ama ceset yoktu. Bu konuda biri bana sıpoylır verirse seviniciim.
Yalnız uyarmalıyım ilk 20 bölümün müziği acaip bağımlılık yapıyor. Tekrar başlayacağım seriye o müzik yüzünden.
| |
|
Christabella Samael Hogwarts Müdiresi
| Konu: Geri: Death Note <3 Çarş. Ocak 21, 2009 8:36 am | |
| - Spoiler:
Asıl adı hala bilinmiyor, Ryuuzaki takma isim. Misa intihar etmedi ama iyice gotiğe bağladı, son bölümde ona acıdım ki aslında hiç sevmem. Naomi'nin cesedi bulunamadı ama başka bir kiranın ortaya çıktığı yeni bir one shoot çıkmış galiba. Belki orada bahsediyordur.
| |
|