Alice Héthway I. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 20 Asa : 18 inc - Veela saç teli - Ejdarha yüreği teli Evcil Hayvanı : köpek - Bells Rp Sevgilisi : aranıyor Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Alice Héthway Ptsi Ocak 19, 2009 12:27 pm | |
| Adı & Soyadı ~ Alice Héthway
Fiziksel Özellikleri ~ Uzun altın sarısı dalgalı saçları vardır. Gözleri bal rengindedir, altın gibidir. Zayıftır. Yarı veeladır. Beyaz ve soluk tenlidir. İnsanları güzeliği ve çekiciliğiyle çabucak etkisi altına alabilir. Hareketleri oldukça zariftir.
Kişisel Özellikleri ~
Alice fazla konuşmayı sevmeyen biridir. Gerekmedikçe konuşmaz. Gereksiz hareketlerden kaçınır. Gizemli ve değişkendir. Abartıdan hoşlanmaz her zaman doğallıktan hoşlanır. Yalnız kalmak Alice'i rahatsız etmek. Tek başına oturmayı sever. Sevdiği insanlara çok değer verir, sevdiklerinin acı çekmesine dayanamaz. Alice kusursuz güzelliğini kullanmayı bilir. Zekası ve güzelliğiyle insanları etkilemekten mutluluk duyar. Ona göre güzellik sadece bir sürelik etkidir bu yüzden kendisine iltifat edenlere hep aynı cümleyi söyler : ''Güzellik sadece ilüzyondur.''
-SevdikLeRi-
- Yalnızlık - Yağmur - Satranç - Müzik - Zeka - Resim - Yürüyüş - Sevgilisiyle, arkadaşlarıyla zaman geçirmek - Zerafet - Asillik [kan anlamında değil karakter olarak] - Takdir edilmek - İlgi odağı olmak [bazen] - Doğallık - Dürüstlük - Kitaplar - Ailesi
-SevmedikLeri-
- Yalan - İftira - Fazla havalı kişiler - Gereksiz ve boş konuşanlar - Salaklar [karşısında salak bir insan varsa buna dayanamaz] - Kaba ve saygısız insanlar - Konuşan ama dinlemeyenler - Egoistler Örnek Rp [Yazılmadığı Taktirde Başvurunuz Değerlendirilmeyecektir.] ''Sen bir yalancısın Alice!'' Alice duygularını gizlemekteki yeteneğinin hiç bu kadar zorlandığını hatırlamıyordu. Karşısında bütün güzelliğini hareketleriyle çirkinleştiren bir yaratık vardı sanki, ablası. Ablası için böyle düşündüğü için kendinden tiksiniyordu.
''Julia lütfen yapma, ben sana ne yaptım ki? Seni çok seviyorum. Sen benim kardeşimsin, bundan önemli ne olabilir ki? Alice yavaşça Julia'ya yaklaştı ve elini tuttu. Elini tuttuğu an Julia Alice'i oldukça sert bir şekilde ittirdi.
''Ahh!'' Alice başında güçlü bir acı hissetti ve gözleri kararmaya başladı. Burnunda sıcak kanın kokusu kulağında Julia'nın ismini haykırışlarıyla başka bir zamana gitmişti.
Doğanın her renginin, çeşit çeşit ağaçların ve rengarenk balonların çocuk sesleri ve su şırıltısıyla yaptığı senfoni bir çocuk çığlığıyla bozuldu. Alice çevresine baktı ve çığlığın geldiği yöne doğru koşmaya başladı. Rengarenk kostümler giyinmiş çocukların arasından geçti ve Julia'yı gördü, yanında da kendisini. Alice birden kendini bıraktı ve yere düştü, tabi kimse farketmedi. Kendisini kardeşinin 5 yaşındaki doğum gününe odaklamıştı. Ağlıyordu, şuan tek istediği buydu.
Hatırladı, herşeyi bütün ayrıntılarıyla hatırladı. Julia'nın doğumgünüydü. Düşmüş ve canı yanmıştı, ağlayarak Alice'e sarılmıştı. Ne kadar güzeldi.. Tıpkı babalarına benziyordu Julia. Uzun açık kahverengi saçları, yemyeşil masum gözlerinden dökülen yaşları kapatmıştı. O zamanlar nefretle bakmıyordu Alice'e. Düşündükçe, gördükçe ağladı Alice. Masum bir melek gibi çimlerin üzerine kıvrılarak yattı. Altın gibi gözlerinden dökülen yaşları sildi ve ağlamaya devam ederken uyuyakaldı. En son duyduğu şey sayesinde uykuya dalarken yüzünde hafif bir gülümseme belirdi.''Merak etme Alice eğer seninde canın yanarsa ben seni severim.'Rp out : Aceleye geldiği içi çok uydurma oldu ama 1.sınıf iyidir yeniden öğreniriz | |
|
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: Alice Héthway Ptsi Ocak 19, 2009 12:29 pm | |
| | |
|