Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Lleweyn Chloris

5 posters
YazarMesaj
Lleweyn Chloris
Ölüm Yiyen
Ölüm Yiyen
Lleweyn Chloris

Asa : Dikenli Defne - Veela Saç Teli - 13 İnç - Yarı Bükülür
Evcil Hayvanı : Ærmena [Güve. O bir güve.]
Rp Sevgilisi : O eski lezbiyen.

Lleweyn Chloris Empty
MesajKonu: Lleweyn Chloris   Lleweyn Chloris Icon_minitimeSalı Ocak 20, 2009 1:08 pm

Lleweyn * Jacinth * Brigitte * Chloris
»» Slytherin Mezunu.
»» 23 Yaşında.
»» Safkan.
»» Leh, Rohatin Doğumlu.

Lleweyn Chloris Bjam4 Lleweyn Chloris Ghwy2

Karakter Özellikleri x x Söz dinlemez, ukala ve sabırsız. İkizinden farklı olarak hırçın ve kontrol edilemezdir. Aileden gelen genetik özelliklerin hiçbiri Lleweyn’de görülmediği gibi fazlasıyla kötü bir karakter yapısı olduğu da söylenebilir. Yüzünde her zaman alaycı bir gülümseme vardır. Liderlik özelliği gelişmiş olan genç cadı yönetmekten, azarlamaktan ve emir vermekten zevk alır. Zekidir, kolay kolay kandırılamaz. En ufak bir şeyi gözünden kaçırmadığı gibi yalan söylendiğini de fark etmekte zorlanmaz. Ama kendisi ustalıkla rol yapabilir. Çıkarları doğrultusunda hareket eder. Özellikle arkadaşlıkları çıkar üzerine kurulmuştur. Faydalanamayacağı kişilere yaklaşmaz bile. İşine yarayacak kişileri de kulanmaktan çekinmez. Bazen kendine yakın bulduklarına karşı sıcakkanlı bir yaklaşımı olsa da yeni tanıştığı kişilere hep soğuk ve mesafeli davranmıştır. İkizinden başka kimseye güveni yoktur. Kibirlidir, kendinden başkasını pek önemsemez ve aşağı görür. Çalışmaktan hoşlanmasa da çabuk kavrama yeteneği sayesinde öğrenmekte güçlük çekmez. Kendini küçük şeylerle tatmin edemediği gibi açgözlülüğünden her zaman daha fazlasını ister, bu yüzden mutluluğu kısa süreli olur. Seçimlerde oldukça dikkatlidir, riske girmeyi göze almaz. Elindekileri kaybetmekten nefret eder. Duygularını kontrol edebilir, genellikle sakindir. Mantığını duygularının önüde tutar, en kötü olaylarda bile hızlı düşünüp karar verebilir. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz, değişken bir karakteri vardır. Başarı onun için kesin göründüğü için yenilgiyi hazmedemez. Olaylara bakış açısı nedeniyle ikiziyle anlaşmazlığa düşebilir. Lleweyn daha karamsar yaklaşımlarda bulunurken Lysithea’nın bakış açısı iyimserdir. Maceralardan hoşlanmasına karşın hayatını tehlikeye atacak kadar cesur değildir. Güzelliğini kullanmakan çekinmez, gücünün en büyük kaynağı dış görünüşüdür. Zayıf noktaları keşfetmekte üstüne yoktur, düşmanlarını bu yönlerini kullanarak onlara acı çektirir ve öldürmeden önce eğlenir. Kiliselerden ve sudan nefret eder. Küçüklüğünden beri kendini zorlayarak gittiği kiliselerin havasından uzak durmaya çalışır. Su ise boğulma tehlikesi geçirdiğinden beri baş düşmanı olmuştur. Güneşten hoşlanmaz, bembeyaz teninin koyulaşmasına asla izin vermez. Sol omzunun arkasında kamaya sarılmış yılan dövmesi vardır ve bununla gurur duyar.

Lejant x x

A R K A D A Ş L I K

Benim için herşeyden önemli x
Değer veriyorum fakat fazla değil x
Tanımam gerek böylece karar verebilirim x
İlgimi çekiyor, gizemli x

D Ü Ş M A N

Karakterinden hoşlanmıyorum x
Uzak dursam iyi olacak galiba x
Nefret ediyorum, benden ayrı yerde olmalı x
Kıskanıyorum, fazla önemli biri x

Ö Z E L

Duygularım karmakarışık x
Sıkılana kadar oynayacağım x
Gerçekten hoşlanıyorum x
Hiçbir zaman benim olmayacak x
Onu istiyorum ve elde edeceğim x

En son Lleweyn Chloris tarafından Perş. Ocak 22, 2009 6:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Lleweyn Chloris
Ölüm Yiyen
Ölüm Yiyen
Lleweyn Chloris

Lleweyn Chloris Empty
MesajKonu: Geri: Lleweyn Chloris   Lleweyn Chloris Icon_minitimeSalı Ocak 20, 2009 1:09 pm

...

Dexter Winchester
    Lleweyn Chloris E7kti1
    İlgimi çekiyor, gizemli x

Onu tanımaya çalışmadan önce kim olduğunu soruşturdum. İzlediğimiz yol aynıydı ama onun geçmişinin daha ürkütücü olduğunu söyleyebilirim. Yaşadıklarının ardından böyle bir hayatı seçmiş olması başta ilgimi uyandırsa da sonradan işine burnumu sokmama gerektiğini anladım. Tuhaf davranışlarına ve soğuk tavırlarına alışmam uzun sürmemişti. Birbirimizi anlamaya çalışmıyorduk hatta doğru düzgün konuşmamıştık bile. Ama aramızda derin bir saygı vardı. Üstlendiğim birkaç görevden sonra ilk defa bize ortak bir sorumluluk yüklemişlerdi. O zaman bile sessizdi. Konuşmak için zorlamadım çünkü eğer bir duygu patlaması yaşarsa sonucun beni etkilemesini istemiyordum. Zaten daha sonra pek sık karşılaşmadık. Hala konuşmayız ve onunla ilgili yeterince bilgim yok. Karakterinin derinliğinde neler yattığını merak ediyorum ve bunu ilerleyen zamanlarda öğrenmeye kararlıyım.

En son Lleweyn Chloris tarafından Salı Ocak 20, 2009 1:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Dexter Winchester
Ölüm Yiyen
Ölüm Yiyen
Dexter Winchester

Lleweyn Chloris Empty
MesajKonu: Geri: Lleweyn Chloris   Lleweyn Chloris Icon_minitimeSalı Ocak 20, 2009 1:13 pm

Lleweyn Chloris Zmhb2d
hadi arkadaş olalım senle dört tane ölüm yiyeniz zaten topu topu xD ben Sidonia zaten tanıyorsun rp'de yapmıştık senle
Lleweyn Chloris
Ölüm Yiyen
Ölüm Yiyen
Lleweyn Chloris

Lleweyn Chloris Empty
MesajKonu: Geri: Lleweyn Chloris   Lleweyn Chloris Icon_minitimeSalı Ocak 20, 2009 1:39 pm

Ekledim ^^ Bu arada tanıyorum rp yapmasakta Avelon'da benim zaten xD
Valeria Delia Silver
Sihir Tarihi Profesörü
Sihir Tarihi Profesörü
Valeria Delia Silver

Kadın Mesaj Sayısı : 92
Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez
Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador
Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger

Lleweyn Chloris Empty
MesajKonu: Geri: Lleweyn Chloris   Lleweyn Chloris Icon_minitimeC.tesi Ocak 24, 2009 9:57 pm

Lleweyn Chloris Elisha10

Yeşiğğmmm, bunu söylemek istemezdim ama at beni en kötüsünden bir yere xD Baş seherbaz yavuklusuyum sonuçta xD
http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/valeria-delia-
Malachi Walter Delard
Ölüm Yiyen
Ölüm Yiyen
Malachi Walter Delard

Erkek Mesaj Sayısı : 85

Lleweyn Chloris Empty
MesajKonu: Geri: Lleweyn Chloris   Lleweyn Chloris Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 1:33 pm

Malachi demiş ki:
Ölümyiyen karargâhında karşıt düşüncelerini savunurlarken bulmuşlardır kendilerini. İkisi de, bir ötekisinin düşüncesini kabul etmediği için, boşa nefes tükettiklerini farketmişler ve susmayı yeğlemişlerdir. Ardından gelen kahkaha ve tanışma. Her şey böyle başlamıştı aralarında. Zaman ilerledikçe, birlikte geçirdikleri zaman artmıştı. Bu zaman dilimi içerisinde hiç bilmedikleri özelliklerini, bir diğerine yansıtmakla beraber; bunlar arkadaşlıklarının kötü yönde ilerlemesine izin vermemiştir. Hâlâ ilk günkü gibi, düşüncelerini birbirlerine kabul ettiremezler.
[İyi arkadaş]
[Olmazsa olmaz]

Böle bişiler çiziktirdim. Değişiklik yaparsın artık. ^^

Edit: Icon unutan bir ben.

Spoiler:
http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/malachi-walter
Lethe Lillium
Ölüm Yiyen
Ölüm Yiyen
Lethe Lillium

Lleweyn Chloris Empty
MesajKonu: Geri: Lleweyn Chloris   Lleweyn Chloris Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 7:57 pm

Lleweyn Chloris 87158510ad9

Sana bırakıyorum Yeşim Laughing Yer, kurgu sen seç :C

Lleweyn Chloris
1 sayfadaki 1 sayfası