|
+6Eulalie De Moule Larissa Amiens Craig Justin Archman Johanné M. Delacroix Isabel Loisa Mythique Eragon James Black 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Eragon James Black Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 30 Rp Sevgilisi : Penthesileia. Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Avatar - İmza Yapacaklar Salı Ocak 13, 2009 6:48 pm | |
| İsteyen üyelere avatar - imza yapmaya gönüllü olcak kişiler buradan başvurabilir..
Başvurmak için ;
- Kod:
-
Photoshop'u Kaç Senedir Kullanıyorsun ; Hangi Grafik Programını Kullanıyorsun ; Yaptığın Bir Kaç Avatar-İmza ; | |
|
| |
Isabel Loisa Mythique Muggle
| Konu: Geri: Avatar - İmza Yapacaklar Çarş. Ocak 14, 2009 5:28 pm | |
| Photoshop'u Kaç Senedir Kullanıyorsun ; Photoshop değil başka programlar kullanıyorum Hangi Grafik Programını Kullanıyorsun ; Photofiltre ve Photoscape Yaptığın Bir Kaç Avatar-İmza ; -1. Takım- -2.Takım--3.Takım- Son olarak: İmzamıda ben yaptım... | |
|
| |
Johanné M. Delacroix IV. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 70 Asa : Sekoya ağacı, Veela teleği, ince, esnek Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Avatar - İmza Yapacaklar Çarş. Ocak 14, 2009 8:59 pm | |
| Photoshop'u Kaç Senedir Kullanıyorsun; 6 ay Hangi Grafik Programını Kullanıyorsun; Sadece Photofiltre Yaptığın Bir Kaç Avatar-İmza; Efe sen biliyorsun zaten benim çalışmalarımı. | |
|
| |
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: Avatar - İmza Yapacaklar Cuma Ocak 16, 2009 3:29 pm | |
| | |
|
| |
Larissa Amiens Tılsım/Muska Profesörü
| Konu: Geri: Avatar - İmza Yapacaklar Cuma Ocak 16, 2009 5:07 pm | |
| Photoshop'u Kaç Senedir Kullanıyorsun ; 1 yıl Hangi Grafik Programını Kullanıyorsun ; Photofiltre Yaptığın Bir Kaç Avatar-İmza ; Bir adet imza koyuyorum. Yazı programım var, bu birleştirmeye gitmeyeceğini düşündüğümden yazı koymadım. Avatar boyut ve imza ile renk uyumundan ibaret olduğundan koymuyorum. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: Avatar - İmza Yapacaklar Cuma Ocak 16, 2009 5:08 pm | |
| | |
|
| |
Eulalie De Moule III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 87 Evcil Hayvanı : Yok. Rp Sevgilisi : Aşka inanmıyor. Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Avatar - İmza Yapacaklar Paz Ocak 25, 2009 9:58 am | |
| Photofiltre kullanıyorum. *Avatar ve Icon yapabilirim. İmza ise tek resimden yada arkaplanı aynı resimden yapabiliyorum. *Lejantımda ki iconların hepsi benim yapımımdır. | |
|
| |
Penthesileia Dejaris İksir Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Avatar - İmza Yapacaklar Paz Ocak 25, 2009 10:08 am | |
| Photoshop CS2 Kullanıyorum. 6 Aydır kullanıyorum. Avatar imza icon herbir şeyi yapabilirim. Örnek Çalışma: Efe yeterince görmedin mi? Çalışmamı. Neyse birazdan imzam ve avatarıma bakabilirsiniz sanırım. | |
|
| |
Cassidy Jessie Black III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 30 Asa : Ejderha ve yürek lifinden Evcil Hayvanı : Fluffy Rp Sevgilisi : ---- Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Avatar - İmza Yapacaklar Ptsi Ocak 26, 2009 12:31 pm | |
| Photoshop'u Kaç Senedir Kullanıyorsun ;8 ay Hangi Grafik Programını Kullanıyorsun ;Photo filtre Yaptığın Bir Kaç Avatar-İmza ; imza-avatarımdakiler ve; Drake Bell'in imza ve avatarıı; Avatar: İmza: Benim kendi ünlümün; Avatar: İmza: Katy Perry: Avatar: İmza: Blake Lively Avatar: İmza: | |
|
| |
Lethe Lillium Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Avatar - İmza Yapacaklar Ptsi Ocak 26, 2009 1:39 pm | |
| Photoshop'u Kaç Senedir Kullanıyorsun ; 1 yıL Hangi Grafik Programını Kullanıyorsun ; PhotofiLtre Yaptığın Bir Kaç Avatar-İmza ; Birazdan ekleyeceğim. | |
|
| |
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Avatar - İmza Yapacaklar Ptsi Ocak 26, 2009 1:45 pm | |
| Tamam başvuruyorum ama Yeşim hala yapcak benima avtar imzalarımı xD Photoshop'u Kaç Senedir Kullanıyorsun ; 1 sene oldu galib :/ Hangi Grafik Programını Kullanıyorsun ; Photoshop CS2 Yaptığın Bir Kaç Avatar-İmza ; Nasıl ama? Dalga geçer gibi dimi? xD Bu arada sen bunları niye kullanmadın? Hayırsız! Hain! Efe'ye imza avatar yapınca kullanmıyo! Protesto edin, yapmayın xD | |
|
| |
| |
| |
|