| Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? | |
|
+7Morwen Arsiãna Jagger Lleweyn Chloris Valeria Delia Silver Nakashima Michiyo Grace Lucy Memphis Sidonia Scarlet Alice Héthway 11 posters |
Hogwarts Türkiye'de olsa ne olurdu? | Bütün karizması giderdi. | | 6% | [ 1 ] | Yurdum insanı herşey olabilirdi. | | 18% | [ 3 ] | Öğrencilerin anne babalarının muhabbeti ''Bizim çocuk matematiği yapamıyor.'' muhabbetinden ''Bizim çocuk Kara Sanatlarda başarısız'' muhabbetine dönerdi. | | 18% | [ 3 ] | Abaza gençlik ''Yiyorsa çıkışta gel, şurda kapışalım!'' lafını bırakıp, ''Yiyorsa Hogwarts'a gel, Düello Klübünde kapışalım.'' derdi. | | 6% | [ 1 ] | Seçmen şapka kendini kaybederdi. | | 0% | [ 0 ] | Diğer | | 6% | [ 1 ] | Hepsi | | 46% | [ 8 ] |
| Toplam Oylar : 17 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alice Héthway I. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 20 Asa : 18 inc - Veela saç teli - Ejdarha yüreği teli Evcil Hayvanı : köpek - Bells Rp Sevgilisi : aranıyor Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? Çarş. Ocak 21, 2009 1:05 pm | |
| Hogwarts Türkiye'de olsa ne olurdu? | |
|
| |
Alice Héthway I. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 20 Asa : 18 inc - Veela saç teli - Ejdarha yüreği teli Evcil Hayvanı : köpek - Bells Rp Sevgilisi : aranıyor Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? Çarş. Ocak 21, 2009 1:07 pm | |
| Bence hepsi olurdu yani.. Düşününce birçok şey bulunabilir, başka bulduğunuz varsa yazın. | |
|
| |
Sidonia Scarlet III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? Çarş. Ocak 21, 2009 1:44 pm | |
| ekleyiniz: Hande intaar ederdi / hogwarts bombalanırdı bkz.büyü yapmak günahtır/ bütün rp gençliği hücum ederdi / vs. *saçmalıyorum, takmayın. | |
|
| |
Grace Lucy Memphis III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 254 Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S' Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? Çarş. Ocak 21, 2009 3:01 pm | |
| Hepsi olurdu ama ben en çok anne-baba muhabbetini sevdim. Evet , AKP hükümeti bozuntusu Hogwarts yasaklar askeriye açtırmaya çalışırdı xP | |
|
| |
Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? Çarş. Ocak 21, 2009 3:04 pm | |
| Yurdum insanı işte herşey olurdu. xD
Büyük salondaki yemekte kebap döner olurdu. Sonra, büyü yapmadan önce bismillah çekerdik. 1 gelloen'un war mı diye etrafta dolaşırlardı. | |
|
| |
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? Çarş. Ocak 21, 2009 4:04 pm | |
| Yeni bir bina açılırdı xD Rengi türbe yeşili olurdu, Seçmen Şapka ülkenin yarısını oraya yollar, binalar arası eşitsizlik olurdu xD | |
|
| |
Lleweyn Chloris Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 112 Asa : Dikenli Defne - Veela Saç Teli - 13 İnç - Yarı Bükülür Evcil Hayvanı : Ærmena [Güve. O bir güve.] Rp Sevgilisi : O eski lezbiyen. Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? Çarş. Ocak 21, 2009 4:06 pm | |
| Ahah harika evet kesin öyle olurdu xD | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? Çarş. Ocak 21, 2009 7:24 pm | |
| Albusun sakalı ünlü olurdu.. Bayan profesörler türbanlanırdı. Sınıflara girerken türbanını açardı. Öğrenciler öğle arası namaz kılardı... Gryler cesur değil, namuslu; slylerde namahrem kişiler olurdu..
Ben hepsi dedim^^ | |
|
| |
Howard Jagger Gelecek Postası Editörü
| Konu: Geri: Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? Perş. Ocak 22, 2009 10:31 pm | |
| Torpille okula alınılır, derslerden geçilirdi. Ardından da çıkıp benim büyücü okulu diplomam var diye yurdum sokaklarda hava atılır ama aslında hiçbir gücü olmadığından bunlar lafta kalınır ve kişiler sonunda kendilerini Manisa, Bakırköy ve yurdun genel kesimlerindeki akıl hastahanelerinde bulurlardı. Tımarhaneler bu tür hastalarla dolup taşar ve bu tür yerlerin sayısı artardı. Geldim, saçmaladım, gittim. u__u | |
|
| |
Ference Leiff Jagger Büyüceşûra Baş Hâkimi
Mesaj Sayısı : 72 Asa : 12 inç, yarı esnek. Defne dalı, anka telenkli. Evcil Hayvanı : Köpek, Fox. Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? Cuma Ocak 23, 2009 4:09 pm | |
| Hepsi ve daha niceleri... | |
|
| |
Christabella Samael Hogwarts Müdiresi
| Konu: Geri: Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? Cuma Ocak 23, 2009 4:58 pm | |
| Ben zamanında bir fanficten dolayı az, Ak Medrese açmayı düşünmedim medeniyetlerin beşiği İstanbul'da '_' | |
|
| |
Cassidy Jessie Black III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 30 Asa : Ejderha ve yürek lifinden Evcil Hayvanı : Fluffy Rp Sevgilisi : ---- Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? Perş. Ocak 29, 2009 9:50 am | |
| Abaza gençlik ''Yiyorsa çıkışta gel, şurda kapışalım!'' lafını bırakıp, ''Yiyorsa Hogwarts'a gel, Düello Klübünde kapışalım.'' derdi. dedim koptum ya heralde artık böle gömleğini sıvıyıp , saatini çıkartıp, çantasını başkasını verip bıçak çekceğine pelerinini verip asasını çekerdi heralde sonra şöyle bi muhabbet geçer;
-Abi valla abi bırak beni n olursun allah rızası için abi.' -Konuşma lan sana bi avrada kedavra yaparım şurdan kes.! -N olur abi bişi yapma bana .. -Sus demmiştim sana ' Avada Kedavra 1 -Bööğğğğğğğğğ..Geberdii.
THE END ~~ XD | |
|
| |
| Hogwarts Türkiye'de olsaydı?? | |
|