|
|
| İtiraflar | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jessica Ashley Walder IV. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 59 Rp Sevgilisi : Sahibim belli xP Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: İtiraflar Çarş. Ocak 21, 2009 8:14 pm | |
| Yanıtı beklerken deli gibi atan kalbinin sesine Craig'in düşürdüğü bardağın sesi de eklenmişti. Aşık olduğu çocuğa bakarken akmak için büyük bir mücadele veren gözyaşına tüm gücüyle karşı koymaya çalışıyordu. Sevmiyordu işte onu ! Jessica onu ne kadar sevse de Craig sevmiyordu , kardeşti sadece Craig için o... Aylardır aşık olduğu büyücü ona bakıyordu işte hatta konuşuyordu da. Buz mavisi gözler ona bakıyordu bugün ilk defa... Savaşı alan gözyaşı kızarmış yanağından süzülürken Craig'i anlamaya çalışıyordu. " Evet güzel soru , ama yani şey yüzünden şimdi. " Gözleri kenetlenmişti işte. Kalbi normal ritminden tamamen uzaklaşmıştı artık. ''Belkide sana aşık olduğumdandır. " Bana mı ? İkinci bir gözyaşı savaşı kazanıp sol yanağından dudaklarına doğru süzülürken oturduğu yerde kalakalmıştı. Sağ eliyle ilk önce gözyaşını silip sonra işaret parmağını göğsüne götürüp kendinin duyabileceği bir sesle fısıldamıştı. ''Bana aşık olduğundan mı ? Bana! '' O hayatında duyduğu en güzel sözün şokunu yaşarken aşkı yeniden konuşmaya başlamıştı bile. " Evet gitmem gerekiyor sanırım , Jessica , affet biliyorum arkadaşız sadece ama işte son 9 aydır.. Neyse şey görüşürüz yani , herhalde görüşmeyiz ama görüşürüz işte '' Dokuz aydır mı ? Yani ikisi de aynı zamandır aşıktılar ve basit korkuları yüzünden bu kadar zaman mı kaybetmişlerdi ? Craig oturduğu bar sandalyesinden kalkıp kendini çoktan dışarı atmıştı bile. Jessica'nın ağzından sadece tek bir sözcük dökülebilmişti. '' Gitme...''
Barın arkasına baktığından barmenin ona cesaret verircesine gülümsediğini görmüştü. Yaşlı bir büyücü olan adam '' Arkasından gitmelisin , güzel kız. '' demişti.Evet , belki de Jessica'nın ihtiyacı olan tek şey binasına yakışır cesurluğu idi. Sandalyeden hızla kalkıp içeceklerin parasını bile ödemeden insanlara çarparak Diagon Yolu'na açılan kapıdan çıktı. Gözyaşları bu sefer savaşı büsbütün kazanmış ; göz kalemini berbat ederek yanaklarından süzülüyorlardı. Ona bakan cadı ve büyücülere aldırmadan bir an için sokakta kendi etrafında döndü. Nereye gitmişti o ? Evet , gördü onu oradaydı , hana zıt yönde koşarmışcasına ilerliyordu. Aralarındaki mesafeyi kapatabilmek için koşmaya başladı. Saçları kendi halinde eğlenirken sağ elinin tersiyle de gözyaşlarını siliyordu. Boş dükkanların olduğu bir sokağa döndüklerinde ona yetişmişti. Hem koşmanın etkisiyle hem de heyecanından soluk soluğa kalmıştı. '' Craig... Dur lütfen. '' Durmuştu. Buz mavisi gözlerle karşı karşıyaydı işte. Sokakta onlara bakanlara aldırmadan hislerini söyledi. ''Ben de... Yani aşığım. ''
| |
| | | Eragon James Black Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 30 Rp Sevgilisi : Penthesileia. Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: İtiraflar Çarş. Ocak 21, 2009 9:07 pm | |
| Çıkmıştı lanet olası o yerden , sonunda atmıştı diagon yollarına kendini ama bir an önce uzaklaşmalıydı ordan yoksa hiç istemediği şeyler olucaktı biliyordu bunu.. Koşmaya başlamıştı , insanlara carpsada umrunda değildi , hızlıca koşuyordu bir kaç sokak geçtikten sonra bir sokağa girmişti , nefes nefese kalmıştı koşmayı bırakıp yürümeye başlamıştı , nereye gittiğini bilmeden , bu sokağı ilk defa görüyordu.. " Dayan yüreğim , bu sefer değil " dedi , ağzının içinde sessice ve kendisinin duyabileceği o sesle.. Cok fazla uzaklaşamamıştı , ilerlesede aklı hala Jessica'da idi , belki gelip dostluğumuza bunu yapmamalıydın diyecekti , belkide en imkansızını diyecekti karşılıklı olabilirdi belki ama çok zordu biliyordu bunu.. Tahminen Jessica , soğuk ve biraz da şaşkın bir şekilde odasına çıkmıştı belkide .. Craig'de artık yavaş yavaş bu ara sokaktan çıkmalıydı , buranın sonunu bilmiyordu ve hala tam olarak iyi bir büyücü sayılmazdı , her zaman bilmediği yerlere gitmeme gibi akıllıca bir huyu vardı..Tam kendini tam olarak doğrulttuktan sonra arkasında ki nefes nefese ses , herşeyi alt üst etmişti , Çatlak kazanda ki o soru gibi " Craig... Dur Lütfen " demişti , arkasını döndüğünde Jessica olduğunu farketmişti.. Jessica'nın ağladığını farketmişti , yüzündeki akmış göz kaleminden..
" Ben de... Yani aşığım. " dedi , çok geçmeden Jessica.. Craig'in buz gibi gözleri azda olsa yumuşamıştı sanki , evet işte istediği şey olmuştu ! Hayatının aşkı da Craig'i seviyordu.. Craig , bir an titrediğini hissetmişti , bu kız karşısında neden hiç bir ruhsal karakteri uyuşmuyordu bir anda tersine dönüyordu.. Bu kızın karşısında sanki müdürünün karşısına çıkmış bir işçi gibi hissediyordu kendini , haciz ; ama bunun dışında onun yanındayken kimsenin yanında olmadığı kadar güvende hissediyordu kendini.. Artık bazı şeyleri anlatmanın zamanı gelmişti galiba .. " Herşey için özürdilerim Jessica , beni sadece dostun olarak gördüğünü zannediyordum , hareketlerin , konuştuklarımız ve diğerleri... Seni sevdiğimi hiç söyleyemeceğimi düşünsemde bugün herşey çok garip bir şekilde gerçekleşti , seni sevdiğimi söylemek gerçekten cok daha zor olucağını düşünüyordum. dedi , sesinde bir sıcaklık vardı.. Ellerini tekrar , kafasının arkasına götürerek ve üzgün bir sesle " Eğer İstersen bundan sonra bir daha karşına çıkmam , dostluk dahil herşeyi bitirebiliriz " dedi , Jessica'nın ona itiraf etmesine rağmen sanki bir şaka olduğunu düşünüyordu ve kesinlikle emin olmalıydı o kelimelerden.. | |
| | | Jessica Ashley Walder IV. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
| Konu: Geri: İtiraflar Çarş. Ocak 21, 2009 9:49 pm | |
| Aşkı ondan sadece bir metre uzakta duruyordu işte. Aralarında sınırlarda yoktu artık ; herşey açığa çıkmıştı. Birbirlerine aşık olduklarını biliyorlardı ; sadece en yakın arkadaş olamazlardı artık. Ya birbirlerini deli gibi seven iki aşık ya da hiçbir şey... Aralarındaki mesafe korunurken kalpleri arasında olan azalıyordu. Bastıramadığı hisleri şimdi de ona daha yakın olmasını buyuruyorlardı. Bir nefes kadar yakın hatta belki daha da yakın... Buyruğa uyarak ona karşı bir adım daha attı. Koca sokakta sadece onlar vardı şimdi. Craig , sadece Jessica'nın hissedebileceği bir mutlulukla konuşmuştu. " Herşey için özür dilerim Jessica , beni sadece dostun olarak gördüğünü zannediyordum , hareketlerin , konuştuklarımız ve diğerleri... Seni sevdiğimi hiç söyleyemeceğimi düşünsemde bugün herşey çok garip bir şekilde gerçekleşti , seni sevdiğimi söylemek , gerçekten çok daha zor olucağını düşünüyordum.'' Son bir yıldır ona oynadığı dostlukta başarılı olabilmişti demek ki. Kendine bile inandırmayı başarmıştı bazen ; sadece dostuz biz onunla. Ama değildiler aralarındaki dostluk değil aşktı. Aralarında belki yarım metre bile kalmamıştı. Göz yaşları hala başarıyla akarken ona yaklaşıyordu.
Onun aşkına sahip olmadan geçirdiği zamanlar da çektiği tüm acının iki katını çekiyordu. Mutluydu da. Seviyordu onu işte bundan harika birşey olabilir miydi ki ? Aklındaki tüm sorunlar kaybolmuştu. Güvensizlik. Deli gibi sevdiği yakışıklı büyücüye tüm kalbiyle güvenmesi gerekirdi ve güveniyordu da. Sadece on santim vardı aralarında. Hayatının aşkı olduğu çocuğun hüzünlü sesi çalındı kulaklarına. " Eğer İstersen bundan sonra bir daha karşına çıkmam , dostluk dahil herşeyi bitirebiliriz " Ne zırvalıyordu bu ?! Onun da aşık olduğunu söylemişti ya. Evet , nefesini hissediyordu artık. Ya da vaz mı geçmişti ? Aşık değil miydi ona ? Nefesi tenine çarparken göz yaşlarının çarptığı dudakları kıpırdamaya başladı. '' Ne o vaz mı geçtin aşkından ?! '' Bu sözcüklerin onu kıracağından emindi ama aklına ilk gelenler olmuştu. Eğer öyleyse Hogwarts'a bile gitmezdi artık. Onu görüpte onun olamadığı bir gün daha geçiremezdi. Sağ elini onun kalbinin üzerine koydu. Gözlerini kırpmadan ona bakıp ikinci bir savaşı kaybederek hıçkırıklarının arasından konuşmaya çabaladı. ''Burada nasıl bir yerim var benim ? Büyük mü ? Yoksa benim kalbimin sana ait olduğu gibi o da bana mı ait ?! '' Nefesi tenine çarpıp ona geri dönerken vücudunun her yeri titriyordu.
| |
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 30 Rp Sevgilisi : Penthesileia. Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: İtiraflar Perş. Ocak 22, 2009 5:29 pm | |
| Herşey bir anda gelişmişti. Craig , işi tam olarak kavramaya calışıyordu. Kafasını ön tarafa iyimişti , adeta yerin tüm şekillerini incelemekle uğraşıyordu. Kafasını kaldırmalıydı artık , daha fazla böyle içine çekik duramazdı..! Kafasını kaldırdığında , Jessica'nın kendisine yaklaştığını görmüştü. Gözlerinin için güldüğünü görüyordu , ama neden ağlıyordu ; Gözlerinden akan yaşlar , istemediğini mi gösteriyordu ? Belkide başka birşey vardı , söylediği son söz mü üzmüştü bu kadar onu , aralarında sadece 10 santimetre kalmıştı.. Craig , Jessica'nın gözlerinin için baktığında ki duyguyu tekrar yaşıyordu.. Bu duyguyu çok iyi biliyordu; Aşk. Gözlerinden akan yaşlar arasında " Ne O vaz mı geçtin aşkından ?!.. " dedi Jessica , göz yaşları arasında.. Craig , olduğu yerde kala kalmıştı. Son lafının bu kadar etkileyeceğini düşünmemişti.. Jessica ile artık aralarında ki tek engel nefesleri idi , Craig , gözlerinin içine bakmaya devam ederken , Jessica'nın ağlama şiddeti daha da artmıştı.Sokak ise bir anda boşalmıştı. Sadece ikisi kalmıştı koca sokakta..! Jessica , sağ elini Craig'in göğüsüne koyarak " Burada nasıl bir yerim var benim ? Büyük mü ? Yoksa benim kalbimin sana ait olduğu gibi o da bana mı ait ?! " dedi. Craig , kendi elini Jessica'nın koyduğu elinin üstüne koymuştu , çok fazla yapmadığı şeytani gülümsemesini yapıp Jessica'nın elini tutarak boşluğa indirdi.. Her sanise biraz daha yakınlaşıyordu , sonunda onu dudakları birleşmişti , çok uzun sürmesede yaklaşık 1.5 dakikalık bir öpüşme süreci sonrasında Craig , sakince kendini geriye cekti ve gayet kararlı ve net bir sesle " İşte benim kalbimdeki yerin..!! " dedi... | |
| | | Jessica Ashley Walder IV. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
| Konu: Geri: İtiraflar Perş. Ocak 22, 2009 6:27 pm | |
| Boşluğa ittirilen eli, ona yapılan şeytani gülümseme ve dudaklarına yaklaşan aşkının dudakları. Herşey onu geçen saniyelerde daha da heyecana kaptırırken Craig dudakları onunkilere temas etmişti işte. Yaşamıyordu artık ya da başka bir boyutta yaşıyordu. Aylardır aşık olduğu büyücünün dudaklarından aşkı tadıyordu. Gözleri kapattı, sadece anı yaşamak, onun tenini hissetmek istiyordu. Belki birkaç saniye ya da birkaç dakika olan öpüşmeleri bittiğinde gözleri hala kapalıydı. Büyücünün nefesi ondan uzaklaşırken kararlı ses tonu kulaklarına ulaştı. '' İşte benim kalbimdeki yerin..!!'' Güzel bir ispatlama olmuştu gerçekten. Az önce aşkının kalbine koyduğu elini kendi dudağına götürdü. Ona aşık olduğunu söyleyebilmişti? Dudakları onunkiyle olan hasretini gidermiş miydi? Tüm bunların gerçek olduğunu idrak etmekte zorlanırken bir yandan da gerçek olduğuna şüphesiz inanıyordu. Elini dudağında olmasından dolayı boğuk bir şekilde fısıldadı. '' Bunlar gerçek değil mi? '' Az önceki kadar yakınında olmayan dünyadaki en sevdiği varlığa baktı. Akmayı kesen göz yaşlarından kalanları dudağından yanağına kaydırdığı eliyle sildi. Yaşadıklarından dolayı buz gibi olan elinin yanağında bıraktığı etki yüzünden rahatsız olarak aşkına baktı. Kendinden bile aylarca saklamaya çalıştığı gerçeğin ortaya çıkmasıyla ona demek istediği herşeyi açıkça söyleyebilecekti en sonunda. Kimsenin olmadığı sokakta, çoğu iş yapmadığı için kapanmış büyücü dükkanlarına baktı bir an. Nerede olduğunun ayırdına varmayı başarmıştı. Şu ana kadar aklındaki tek düşünce Craig ve ona olan aşkı idi. Aklında dönüp dolaşan düşünceye engel olamayarak ona biraz daha yaklaşıp sordu. '' Neden senin aşkını kalbimde taşırken senden ayrı olmama sebep oldun? Senin aşkın içimde seni gördüğüm her saniye daha da büyürken... '' Nedenini kendisinin de bilmediği, ilkinden daha kısa olan bir öpücüğü Craig'in dudağına kondurdu. Onun tepkisini beklemeden ondan biraz daha uzun olan genç büyücünün omzuna kafasını koyup iki yana sarkan ellerini tuttu. Onun kollarında olmanın açtığı titreme tüm vücudunun sararken tek isteği onun yanında olmaktı.
| |
| Konu: Geri: İtiraflar Paz Ocak 25, 2009 1:09 am | |
| Dudaklarından dudaklarını cektiğinde , hala olayın şokundaydı..! Nası yapmıştı bunu , gerçekten fazla cüretkar bir hareket olduğunu kabul etmesi gerekiyordu. Craig'e göre olmayan şeylerdi bunlar , o her zaman daha sakin takılmayı seven bir yapıdaydı.. Yarım saat içerisinde olanlar , Craig için oldukça fazla idi. Tam bir gryffindorluya yakışır bir cesaret göstermişti. Aslında o kadar kısa süreli bir mesafeden dudaklarına dudaklarını koymasaydı... Hala Jessica'nın gözlerinin içine bakıyordu. İçinde kopan fırtınalar açıklanamazdı. Etrafına dikkat ettiğinde , kimsenin olmadığını görmüştü. Sanki tüm sokak onların yanlız kalmasını istemişti. Etrafında bir tane bile açık dükkan yoktu , hepsi tamamen kapanmış hatta bazılarının camları bile kırıktı. Jessica'nın gözlerine tekrar odaklandığında Craig'i üzen tek nokta ağlamaktan şişmiş ve kızarmış gözler idi. Herşeye rağmen gururu da okşanmıyor değildi. Jessica'nın gözünden akan her damla sadece ve sadece kendisi için akmıştı.Ağzının içinde mırıldındağı o kelimeleri tam olarak anlayamasada , pek fazla öneme almamıştı. Hayatında herkesten fazla sevdiği kız onun du artık. Ne Jessica nede Craig daha ağızlarını bile açmamışlardı. Jessica , aralarında ki farkı daha da kapamak için bir adım daha atıp '' Neden senin aşkını kalbimde taşırken senden ayrı olmama sebep oldun? Senin aşkın içimde seni gördüğüm her saniye daha da büyürken... '' dedi , aralarında ki mesafe tekrar kapanıyordu. Bu sefer Jessica , teminki buse'den daha kısa bir öpücük kondurmuştu. Craig , yüzündeki küçük bir gülümseme ile kendisinden kısa olan sevgilisine bakıyordu." O kadar erken olmaması gerekiyordu , ikimizden duyguları belkide bu 6 ay içinde oturdu.. Ama ikimizde biliyorduk kendi duygularımızın belirsizliğini.. dedi.. Şimdi bir kolu ile oda Jessica'yı sarıyordu. Omzundan tutup göz göze gelmeleri için , biraz geriye itmişti " Bence önce Çatlak Kazan'a geri dönmeliyiz. Senin bir üstünü değiştirmen iyi olucak ve tabiki elini yüzünü yıkamalısın.. Daha sonrada birşeyler yapsak iyi olacak " dedi , sevgilisinin elinden tutarak hızlıca o karanlık sokaktan cıkmışlardı bile. Bu aşk onların ya sonu olacaktı yada en büyük yaraları. Bunu ikiside bilmesede tek bildikleri ortak şey herşeyi zamanın belirleyeceği idi.. | |
| | | | İtiraflar | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|