| Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ | |
|
+12Gabriella Christen Silver Morwen Arsiãna Jagger Dawnielle Constantine Lleweyn Chloris Valeria Delia Silver Leo M. Silver Howard Jagger Larissa Isidora Veronicha Ference Leiff Jagger Lethe Lillium Dexter Winchester Craig Justin Archman 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| |
| |
Dexter Winchester Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Perş. Ocak 22, 2009 9:05 am | |
| saf suyla dehşet acı veriyor | |
|
| |
Lethe Lillium Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Perş. Ocak 22, 2009 9:55 am | |
| Onu eritip sabun yapardım Zaten ufak bir şey bir işime yaramazdı ama sonrasında aynı şekilde başkasını öldürmeyeceğim ne malum :şoke: | |
|
| |
Ference Leiff Jagger Büyüceşûra Baş Hâkimi
Mesaj Sayısı : 72 Asa : 12 inç, yarı esnek. Defne dalı, anka telenkli. Evcil Hayvanı : Köpek, Fox. Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Perş. Ocak 22, 2009 8:29 pm | |
| Gözlerini oyup, burun yoluyla beynine sokardım. | |
|
| |
Lethe Lillium Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Perş. Ocak 22, 2009 8:38 pm | |
| Bol miktarda Pirinç ve sonrasında su aha aha | |
|
| |
Larissa Isidora Veronicha IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 73 Asa : Karanlığın Asaleti Evcil Hayvanı : Viyocell -* Kedi Rp Sevgilisi : Barclay Calvex Lareque (L) // Sarkan olursa Sarkıtırım! Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Perş. Ocak 22, 2009 9:55 pm | |
| | |
|
| |
Howard Jagger Gelecek Postası Editörü
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Perş. Ocak 22, 2009 10:22 pm | |
| Kardeşimi başına salar, açtırırdım çenesini. Kendi kendini öldürürdü. | |
|
| |
Dexter Winchester Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Cuma Ocak 23, 2009 7:30 am | |
| kardeş sevmiyor, ne kadar benziyoruz öyleyse; seni yirmi metre kare bir odaya beş lezbiyen ve on tane de 0-5 yaş arası çocukla bırakırdım | |
|
| |
Howard Jagger Gelecek Postası Editörü
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Cuma Ocak 23, 2009 8:33 am | |
| Dünyanın en ilginç ölümü olardı sanırım. Muhtemelen fiziksel ölüm olmasa bile ruhum ölür, canlı cenaze gibi dolaşırdım. Kadın programlarının hepsini 7/24 izlettirirdim. Öazellikle İzdivaç ve Esra Ceyhan'ı. O__o | |
|
| |
Ference Leiff Jagger Büyüceşûra Baş Hâkimi
Mesaj Sayısı : 72 Asa : 12 inç, yarı esnek. Defne dalı, anka telenkli. Evcil Hayvanı : Köpek, Fox. Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ C.tesi Ocak 24, 2009 7:46 pm | |
| Torunum o benim öldüremem lan onu. Yok ya öldürürüm hem de, burnu ile kulağının yerini değiştirerek. o.O | |
|
| |
Leo M. Silver II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 32 Asa : 12 inç ve esnek. Kızılçamdan yapılmıştır anka kuşu teleği içerir. Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ C.tesi Ocak 24, 2009 9:29 pm | |
| Boğarak öldürürdüm sonra delil kalmasın diye vücudunu parçalara ayırır çuvala koyardım bahçeye gömerdim. Ayrıca beynini parçalardım kuzuların sessizliginden öğrendim xDxDxDx)x)x) | |
|
| |
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ C.tesi Ocak 24, 2009 9:31 pm | |
| Bir sandalyeye bağlar ve kendimi başına salardım. Ben konuşmaya başladıktan sonra bir saat içinde öldür beni diye yalvarır zaten büyük ihtimal xD | |
|
| |
Lleweyn Chloris Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 112 Asa : Dikenli Defne - Veela Saç Teli - 13 İnç - Yarı Bükülür Evcil Hayvanı : Ærmena [Güve. O bir güve.] Rp Sevgilisi : O eski lezbiyen. Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ C.tesi Ocak 24, 2009 9:41 pm | |
| Önünde PS açar, gece gündüz türkçe-ingilizce ve latince kullanma klavuzunu okurdum. Midesi bulanana dek, başı dönene ve bayılana dek bunu yapardım. Ayıldığında anlattıklarımı tek tek yapmasını ister atladığı her şeyde ve her hatasında işkence odasına götürür ve hatalarını düzeltene kadar işkencelerime devam ederdim. Sonunda tüm kullanımı ezberlediğinde ve uyguladığında Dubai'deki inşaatı süren (bittiğinden emin değilim) Dünyanın en yüksek gökdelenlerinden biri olan 512.10 metrelik Burj Dubai gökdelenin en tepesinden aşağı atardım. Kesinlikle ölürdü xD | |
|
| |
Dawnielle Constantine III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ C.tesi Ocak 24, 2009 9:45 pm | |
| Eğer köprüden atlamazsan Devon ve Skandar intihar ederler derdim, ölürdü. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 112 Asa : Dikenli Defne - Veela Saç Teli - 13 İnç - Yarı Bükülür Evcil Hayvanı : Ærmena [Güve. O bir güve.] Rp Sevgilisi : O eski lezbiyen. Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ C.tesi Ocak 24, 2009 9:47 pm | |
| Ben kalpten gittikten sonra ruhum geri döner ona musallat olurdu. İntikamımı alıp üstünde tüm psikopatlığımla gelen işkence yapma duygumu körelttikten sonra bedeninden ruhunu çıkarıp tartarusa kadar kovalardım xD | |
|
| |
Dawnielle Constantine III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ C.tesi Ocak 24, 2009 9:48 pm | |
| Tartarus derken? Anlamadım ama tek bi lafım var; incedo infernus(bkz: görmemiş latince bi söz öğrenmiş xD) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ C.tesi Ocak 24, 2009 9:50 pm | |
| Cehennemin daha altına kadar kovalardım ölürdü zaten xD Tartarus orası canımın içi. Gerçi o zaman canım olmazdın ama xD | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Ptsi Ocak 26, 2009 6:26 pm | |
| Öldüremezdim, o ölümyiyen beni öldürürdü xD | |
|
| |
Gabriella Christen Silver Bitkibilim Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 31 Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3 Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane! Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Ptsi Ocak 26, 2009 7:37 pm | |
| Gözlerini çıkararak,kan kaybından ölürdü | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Ptsi Ocak 26, 2009 7:52 pm | |
| Tırnakları sökerdim. Diz kapaklarına demir saplardım, boynuna çengel geçirirdim, saçlarını kazırdım. Elektrikli testereyle kol ve bacaklarını bölerdim. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 31 Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3 Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane! Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Salı Ocak 27, 2009 6:56 am | |
| Ömrü boyunca bir odaya kapatarak[yemek yok,su yok] Psikopat derdim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Salı Ocak 27, 2009 9:58 am | |
| Ohaa süper olurdu , o benim için ölüm değil yaşam. xD Kilo verirdim ohh ohh Üstünde sigara söndürürdüm, daha sonra testereyle acı çektirerek boğazını keserdim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 5:47 am | |
| İşkencecilerin hayal gücü çok yüksek olurmuş Morwen xP
Bir binaya kapatır,o binayı yakardım. | |
|
| |
Leo M. Silver II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 32 Asa : 12 inç ve esnek. Kızılçamdan yapılmıştır anka kuşu teleği içerir. Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 8:05 am | |
| Ayy ben onu öldürememki canım kuzenim ya bırakırdım zamanı gelice ölsün xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 9:31 am | |
| Gitarını kafasına geçirirdim, bi' şey olmazdı. Daha sonra gitarın tellerini tek tek derisine batırırdım. Jiletle yüzünü parçalar, kulaklarını keserdim. Döner bıcağıyla parmaklarını doğrardım. Daha sonra iple boğazını sıkar nefes almasını zorlaştırırdım. Nefessizlikten ölmezse, her zaman yaptığım şey falan elektrikli testereyle boynunu keserim. | |
|
| |
| Üsttekini Nasıl Öldürürdün? ~ | |
|