Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Leo Mike Tomasso

2 posters
YazarMesaj
Leo M. Silver
II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Leo M. Silver

Erkek Mesaj Sayısı : 120
Asa : 12 inç ve esnek. Kızılçamdan yapılmıştır anka kuşu teleği içerir.

Leo Mike Tomasso Empty
MesajKonu: Leo Mike Tomasso   Leo Mike Tomasso Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 6:44 pm

Adı & Soyadı ~ Leo Mike Tomasso
Fiziksel Özellikleri
- Yeşil gözleri vardır. Saçları hafifçe uzundur kulaklarının biraz altına iner
-Siyah saçlıdır Kulağında küpesi vardır
-Vücüdunda dövmeleri vardır
-Kolunda eskiden kalma kalıcı bir çizik vardır
-Saç şekilleri her zaman çılgıncadır

Kişisel Özellikleri [En az 3 satır] ~

-Zeki
-Duyarlı
-Yardımsever
-Sıcakkanlı
-Arkadaş canlısı
-İnatcı
-Meraklı
-Sakacı
-İnsanları güldürmeyi sever
-İnsanları kırmak istemez ama ara sıra kırdıgıda olur
-Kendini asla başkalarından üstün görmez
-Arkadaşlarını her zaman savunur
-Haksızlıga tahammülü yoktur
-Her an sanki delice birşey yapcakmış gibi durur asla yerinde duramaz
-Yanından hiç ayrımcaıfı yaramaz yavru bir köpeği vardır.
Ailesi / Geçmişi [İsteğe Bağlı] ~
Örnek Rp [Yazılmadığı Taktirde Başvurunuz Değerlendirilmeyecektir.] ~
(Not.Rp deki kendi ismim haric hepsi kurmacadır siteyle alakası yoktur)

İlkbahar ayının sıcak bir gününde Leo arkdaşlarıyla dışarda çimlere uzanmıştı. Az önce çıktıkları ders Leo'yu resmen öldürmüştü. Aslında Biçim Değiştirmede çok iyiydi ama dersteki bazı konular onu sıkıyordu. Gerindi ve çimlerin zerine kendini bıraktı. Arkdaşlarından biri Leoya ' Hey dostum istersen bir karşıya bak ' dedi. Leo umursamaz bir tavırla karşıya göle baktı. İşte yine ordaydı 1.Sınıftan beri aşık olduğu kız. Gözlerini ayırmaksızın ona bakıyordu yanında çimlere uznamış en iyi arkdaşı Stan'i dürterej uyandırdı. Stan sinirli ' Leo ne oldu abi ya niye uyandırıyon yav ' dedi uyku mahmurluguyla dostum bizimkiler orda dedi. Stanin uykusu nedense birden açılmıştı. Doğruldu ve o da Leonun baktıgı yere baktı. İki kız ayakkabılarını çıkartarak ayaklarını göle uzatmışlardı şakalaşıyorlardı. Birinin beline kadar inen simsiyah saçları ve yemyeşil gözleri vardı bu kızın adı Marry'di Leo bu kıza deilce aşıktı, onun yanında sarı saçları omzunda simsiyah gözleri olan bir kzı vardı adı Lily'di Stan ise bu kıza delice aşıktı ikiside aşklarını saklıyordu, aslında ikisindede reddedilme korkusu vardı.

Leo gülümsedi aklına yine delice birşey gelmişti Stan'in kulağına eğilerek ' Dostum hadi göle atlıyalım' dedi Stan Leoya inanmaz gözle bakrken kararlı oldugunu görünce ayakkabılarını çıkarmaya başladılar. Pelerinlerini, asalarını, ayakkabılarını ve çoraplarını arkdaşlarına teslim ederek göle doğru ilerlemeye başladılar göle yaklaşınca Leo arkdaşının kolunu tuttu kararlı bir şekilde ' İstemiyorsan yapma seni zorlamak istemem' Stan gülerek 'Dostum seni ne zaman yalnız bıraktıgımı gördün en delice şeyinde bile beraberdik hatta kütüphane hırsızlıgında bile ' dedi gülümseyerek sırtına bir şaplak attı Leo 'Sağol dostum hadi üç düyünce 1-2-3 '. Leo Stan'le aynı anda göle doğru koştu ve ayakları aynı anda yerden ayrıldı. Suya büyük bir şapırtıyla düştüler. İlk başta Leo biraz daldı sonra Stan yukarı işareti yapınca yukarı doğru büyük bir hızla çıktı. Yukarı çıktıgında derin bir nefes aldı ve gülmeye başladı. Halleri görülmeye değerdi herkez gülüyorlardı aşık oldukları kızlar bile herkez onları alkışlıyordu. Sahile doğru yüzdüler ve kendilerini çimlerin üzerine ittiler. Katıla katıla gülüyrlardı birbilerine bakarak. Leo yüzüne inen bir tutam saçı itti ve ayağa kalktı Stanin kalkmasına yardım etti arkdaşlarnın yanına giderek eşyalarını aldılar ve şatoya doğru gittiler. Yolda hala gülüyorlardı ama böyle yakalanmamk daha iyiydi, hızlı ve sessizce ortak salonlarına gittiler burası tamamen boştu.

Hemen yukarı çıkarak üstütlerini değiştirdiler. Ortak salonlarına indiler ve kendilerini koltuklara attılar Leo ' Sanırım buğünlük bu kadar macera yeter ha' dedi. Stan başını salladı Leo saatine baktı ve hemen ayağa kalktı ' Dostm çabuk Karanlık sanatlar dersine geç kaldık ' dedi. Yerdeki çantalarını aldılar ve derslige dogru tabana kuvvet koştular tam kapının önünde durdular ve kapıyı çalarak bir mazeret bulmaya çalıştılar. Kapıyı hafifçe açtılar ve içeri girdiler profesörün arkası dönüktü Leo hemen başladı ' Üzgünüz Profesör biz biz derslikleri karıştırdıkta 'sonra bunun çok aptalca oldugunu anladı 'Yani biz şimdi başka ders vardı sanıyordukda ondan' Profesör yüzünü Leo'ya döndü 'Leo camdan sizi izledim şimdi vırak mazeretleride otur yerine' dedi. Giderken Leo'nun kulağına 'Yaptıgın çok delice ama güzeldi, aferin' dedi Leo gülümsüyerek Stanle birlikte orta sıralardan birine oturdular ve dersin sonuna kadar birbirlerine bakarak güldüler.
http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/leo-mike-silve
Craig Justin Archman
Muggle
Muggle

Erkek Mesaj Sayısı : 233
Asa : 18 inc Unicorn Kanı
Evcil Hayvanı : Corb ~
Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ?

Leo Mike Tomasso Empty
MesajKonu: Geri: Leo Mike Tomasso   Leo Mike Tomasso Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 7:24 pm

Hufflepuff

*2. Sınıf

Leo Mike Tomasso
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Leo Mike Silver ^^^Hufflepuf