Jason von Cjzech Ölüm Yiyen
| Konu: Jason von Cjzech Perş. Ocak 22, 2009 11:51 pm | |
|
Jason von Cjzech x Slytherin Mezunu x 24 Yaşında x Safkan x Alman, Fransız melezidir. x Kişisel Özellikler x İtaat etmeyi sevmeyen, başına buyruk, ukala, egolarını tatmin etmek konusunda çevresindekilerin üstüne yok. Gerektiği yerde gerektiği gibi durabilir, ciddi ve bir o kadar da sert olabilir. Sinirlerine hâkim olabilen birisidir. Zekâsını boşuna kullanmak gibi bir niyeti olmadığı için genelde sinsi planlarında kullanmayı tercih eder. Rahat, umursamaz tavırlarının yanında kendine güveni biraz da olsa kanında ki cesurluğun parçasıdır. Her şeye atılmasa da esrarları çözmek için cesaretini ortaya atabilecek durumda. Gizemli ve anlaşılmaz gibi görünen bir yapıya sahiptir. Herkese tepeden bakar, küçümser ve ezer. Yakışıklı olduğunu sandığı için kendini beğenmiş olarak sıfatlandıranlara hiçbir sözünün olmadığını her zaman için belirtmiştir. Genelde karanlık yerlerde takıldığı için beyaz teni güneşle barışık değildir; bu yüzden hep uyuşuk ve soğuk biri olmuştur. Konuşmayı sevmediği gibi fazla konuşanlardan da hoşlanmaz, yerinde ve olgun cevaplar verse de bazen kendini tutamayıp kendini aştığı oluyor. Acı çektirmek, öldürmek yerine onu kullanır genelde. Kalbinde taşıdığı en ufak bir acıma duygusu yoktur kimseye karşı belki bu yüzden bir adım öndeydi diğerlerinden. Aslında onu anlamak için sadece bunlar yetmez, nerde nasıl davranacağı belli olmaz, dengesiz biri olduğu için değişken bir kişiliğe sahiptir. Emir almaktan ne kadar hoşlanmasa da emir vermekten o kadar hoşlanır, aslında doğasında bu olduğu için bunu değiştirmek zordur.Arkadaşlarım ~
Çocuklukluk Arkadaşım xKanımın Isındığı xOkul Arkadaşım xGüveniyorum x Yeni Tanıştığım xAşk Hayatı ~
Çocukluk Aşkım xÇıkarlarım İçin xKullandıklarım xÇekici Buluyorum xEğlence xHoşlandığım xEski Sevgilim xSevgilim xDüşmanlar ~Ölümcül Dereceden Nefret Ettiğim xZararsız Görüyorum xHoşlanmıyorum xBaş Belası xAile ~Diğer Akrabalar xKardeşim xKüçükler ~Zekâsını Kullanabiliyor xÖldürmek İstiyorum xGeleceğin Ölüm Yiyeni xHoşlanmadığım xSevdiğim x
| |
|
Jason von Cjzech Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Jason von Cjzech Perş. Ocak 22, 2009 11:56 pm | |
| İlişkiler x
x Eklenmek isteyenler iconlarını verirse sevinirim. İcon vermeyenleri eklemiyorum. x | |
|
Lleweyn Chloris Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 112 Asa : Dikenli Defne - Veela Saç Teli - 13 İnç - Yarı Bükülür Evcil Hayvanı : Ærmena [Güve. O bir güve.] Rp Sevgilisi : O eski lezbiyen. Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Jason von Cjzech Cuma Ocak 23, 2009 8:01 pm | |
| Bence şu gifleri kaldır saçma duruyor xD Kurguyu sonra oluştururuz ama biliyorsun Lleweyn eski lezbiyen ve hala duygularından kurtulmuş sayılmaz. Hoşuna giden kızlara ilgisini göstermekten çekinmiyor. | |
|
Lethe Lillium Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Jason von Cjzech Paz Ocak 25, 2009 8:13 pm | |
| Ön yargıları ile yaşamayı sevdiğinden seni ilk gördüğünde yapıştırdığı 'gereksiz' sıfatını seni tanıdıktan sonra da atamamıştır Lillium, her konuşmanızda mutlaka sana laf sokma çabalarında olan Lillium senden hoşlanmıyor. Bir gün sizlere ihanet edecek olursa asasının ucunda ilk olacak kişilerdensin büyük ihtimalle. Edit : | |
|