| Rp İlişkileriniz ~ | |
|
+10Morwen Arsiãna Jagger Aurelian Xena Pyra Moraline St.Rugen Lauren C. Silver Leo M. Silver Gabriella Christen Silver Penthesileia Dejaris Barclay Calvex Silver Valeria Delia Silver Craig Justin Archman 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Rp İlişkileriniz ~ Paz Ocak 25, 2009 3:28 pm | |
| Evet, burdan abla, kardeş, anne.. ne olursa arayabilirsiniz. Buyrun ^^. | |
|
| |
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 1:24 pm | |
| Şimdi son derece karışık aile ilişkilerim var ve külliyetli miktarda akraba arıyorum. Açıklayayım. Karanlık bir amcam var yaşıyor fakat karakter NPC, bu amcanın çocukları olacak karanlık ya da aydınlık tarafı destekleyen 3 kuzen arıyorum. Benden küçük bir kız kardeş arıyorum. Ayrıca ölen Seherbaz ağabeyime kız ve eş arıyorum yani bir yeğen ve bir yenge xD Özetle budur xD Kız kardeşimin, yengemin ve yeğenimin aydınlık taraf yandaşı olması gerek xD Dört öğrenci, iki yetişkin yani. Hadi kolay gelsin... | |
|
| |
Barclay Calvex Silver IV. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 44 Rp Sevgilisi : I Kissed Larissa Kayıt tarihi : 13/01/09
| |
| |
Penthesileia Dejaris İksir Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 1:33 pm | |
| Ben yeni üyelik alıyorum. Onunla arkadaş olabilirsiniz sanırım. Kız olacak ama *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 1:35 pm | |
| Tamam duygu oluruz *_0 xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 1:36 pm | |
| Höst *-* Nerden tanıyorsun kine sen beni | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 1:38 pm | |
| Bilmiyorum *_0 Ama bilicem yakında neyse başlığı kirletmeyelim xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 1:38 pm | |
| Afferem efendi ol şöyle. Yalnız o avatar imza yaramı değişyor. Ahh Dan ahh, yaktın beni. Ne geceler mesajlaştık senle niye kapattını Face'ini :'( Eragon o.O xD | |
|
| |
Gabriella Christen Silver Bitkibilim Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 31 Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3 Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane! Kayıt tarihi : 20/01/09
| |
| |
Leo M. Silver II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 32 Asa : 12 inç ve esnek. Kızılçamdan yapılmıştır anka kuşu teleği içerir. Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 3:27 pm | |
| | |
|
| |
Lauren C. Silver II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 56 Asa : Söğüt, 25 cm, incecik ve esnek, tek boynuzlu at tüyü Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 3:30 pm | |
| Karanlık amcanın çocuklarından biri olabilirim ^^. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 3:41 pm | |
| Gabriella, eğer dul olacaksan çocuk lazım xD O zaman akrdeşim ol... Bu arada amca çocukalrı tamamlandı xD Claire ve Leo ikiz olmaz zorundasınız maalesef xD Abinize de merhaba deyin bu arada xD Gaby ne diyorsun? Çocuklu musun, kardeş misin? | |
|
| |
Gabriella Christen Silver Bitkibilim Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 31 Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3 Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane! Kayıt tarihi : 20/01/09
| |
| |
Lauren C. Silver II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 56 Asa : Söğüt, 25 cm, incecik ve esnek, tek boynuzlu at tüyü Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 3:52 pm | |
| Merhaba ikizim, abim ve kuzenlerimm.
Soyadımı değiştiricekmiym? =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 3:54 pm | |
| Evet soyadlar Silver lüttfeenn xD Bir dul ve bir öğrenci arıyorummm xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 3:59 pm | |
| Soyadımı değiştirmem gerekecek mi o son öğrenci vasıtasıyla? Ona göre katılacağım da. Diğer üyeliğimle. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 32 Asa : 12 inç ve esnek. Kızılçamdan yapılmıştır anka kuşu teleği içerir. Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 4:02 pm | |
| Benim için sorun yok ben ikiz olabilirim xD Ama soyadları bizdemi değiştircez acaba ?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 4:20 pm | |
| Herkes soyad değiştiriyor. Ama yengem isterse kızlık soyadını kullanabilir yani xD Ben Silver'ım çünkü babam Silver. Babam Silver olunca amcam da Silver, dolayısıyla kuzenler de Silver. tüm kuzenler değiştiriyor yani xD | |
|
| |
Pyra Moraline St.Rugen IV. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 4:25 pm | |
| | |
|
| |
Aurelian Xena III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 4:26 pm | |
| Sanırım senden önce ben başvurmuştum ama^^ Görmemişsin sanırsam. | |
|
| |
Pyra Moraline St.Rugen IV. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 5:08 pm | |
| senin karakterin adına hiç bir yazı göremedim bu başlıkta..Farklı bir isimlemi talebte bulundun Eğer öyleyse değerlendirilmesin tmm | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 6:11 pm | |
| Bende istiyorum. Bana benzeyen, yediği, içtiği, bilmemnesi ayrı gitmeyen bi' dost. <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 7:17 pm | |
| Üzgünüm, Pyra; fakat Aurelian ile daha önceden anlaştık, yinede teşekkürler ^^. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 7:20 pm | |
| Beyza'mm ben talibim ya x) | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Rp İlişkileriniz ~ Ptsi Ocak 26, 2009 8:04 pm | |
| Bana mı Üzgünüm doluyum falan xD Batım Huff istemiyorum. Lönn Silver şeycikleri Bizi kıskandınız di mi? Biliyordum | |
|
| |
| Rp İlişkileriniz ~ | |
|