Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Carmina Loretta Valantina

2 posters
YazarMesaj
İksir Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu

Kadın Mesaj Sayısı : 100
Asa : Karanlığın Asaleti
Evcil Hayvanı : Evcil Hayvanlardan Hoşlanmaz.
Rp Sevgilisi : Tek bir kişiye bağlı kalamaz

Carmina Loretta Valantina Empty
MesajKonu: Carmina Loretta Valantina   Carmina Loretta Valantina Icon_minitimeSalı Ocak 27, 2009 7:43 am

~* Carmina Loretta Valantina ~*

Carmina Loretta Valantina Eva1hw21zl7 Carmina Loretta Valantina Eva11lz31zl1 Carmina Loretta Valantina Evag1qp71if3

Ad: Carmina Loretta
Soyad: Valantina
Sihirsel Soy: Safkan
Doğum Yeri: Fransa
Burcu: Akrep
Uyruk: Fransız
Ana Dil: Fransızca
Diğer Diller: İngilizce , Almanca, Yünanca
Asa: Karanlığın Asaleti
Mezun Olduğu Okul & Bina: Hogwarts -- Slytherin
Meslek: İksir profesörü, slytherin bina sorumlusu / Ölüm Yiyen

# KARAKTER ÖZELLİKLERİ #

Carmina Loretta Valantina Abasbyletarantino1mv91yj0 Carmina Loretta Valantina Evagreen071gv21km3 Carmina Loretta Valantina Evagreen081lj71az9

Fiziksel Özellikler:

Uzun simsiyah saçları ve mavi gözleri vardır. Genelde ruhunun yansıttığı gibi soğuk bir görünüşü vardır.
Güzelliği etkileyicidir. Carmina bir Veela dır ve bu durumu onu tanıyan herkes bilir. Uzun boyludur ve yüz hatları oldukça düzgündür. Güzelliğiyle övünmeyi sevmez. En azından güzel bir kadın olduğunu bilse bununla herkesin ortasında övünmez. Gözleriyle istediği erkeği elde edebilir. Bakışları oldukça kuvvetlidir.

Kişisel Özellikler:

Genelde sessiz gibi görününür ama buna aldanmak aptallık olur. Sessiz gibi görünen yapısının altında her zaman çok güçlü ve kararlı bir kadın yatar. Dışarıdan bakıldığında karanlık bir kadın olduğunu anlarsınız.
Çok zekidir ve ona oyun oynamak neredeyse imkansızdır.
Evcil hayvanlardan nefret eder.
Gizli bir ölüm yiyendir ve okuldaki bir öğrencinin ailesini öldürmüştür ancak bunu kimse bilmez.
Aşk konularında umursamazdır. Güzelliğini kullanmayı bilir ama asla ciddi anlamda aşık olmaz. Karşısındakiyle oynamayı sever. Oldukça etkileyici ve isteklerini yaptıracak kadar da güçlü bir ikna yeteneği vardır. Sevdiği insanları kıskanır ve onlara zarar verenleri gözünü kırpmadan öldürür. Şimdiye kadar bir cinayet işlemiştir. Bu kişi okulda olan bir öğrencinin annesidir. Ancak bunun cinayet olduğunu kimse bilmez ve Carmina kimseye söylemez.
Ruh hali bozuk bir insandır. İki kez deli hastanesine kapatılmak istenmiş ancak buna her seferinde bir şekilde manii olmuştur. Ona göre böyle davranışlannın oldukça mantıklı bir açıklaması vardır. Tuana Veronicha ciyatinde adı geçmiştir.

# AİLESİ VE YAŞAMI #

Carmina Loretta Valantina Wom0281cn31nb3 Carmina Loretta Valantina Art1mq81nf1 Carmina Loretta Valantina Evagreenicon0601xd31sc6

Aile Geçmişi:

Ailesini hiç bir zaman tanıyamamıştır. Bebekken yetiştirme yurduna bırakılmıştır. Büyüdüğünde her zaman ailesini bulmayı ve intikamını almayı planlamaktadır ve bu emellerini de gerçekleştirmek üzeredir. Nerede mutlu bir aile görse egolarını tatmin etmek için hemen harekete geçer. Annesinin adının Marylyn olduğunu bilir.
Onbir yaşına kadar yetiştirme yurdunda bakılmış ancak daha sonra ölen büyük dedesinden ona bir miras kaldığını öğrenmiştir. Her ne kadar tanımadığı dedesinden miras kalsa da Carmina yurttan kurtulmak için Mirası kabul etmiş ve bir Malikaneye taşınmıştır. Burada sadece o yaşamaktadır.

Öz Geçmiş:

Fransa da doğduğu bilinir. Onbir yaşına kadar yurtta büyümüş daha sonra hogwarts da okumaya başlamıştır. Önceleri bir büyücü olduğunu bilmiyordu ve duyunca çok şaşırmıştı. Daha sonra tanımadığı dedesinden miras kalan eve yerleşmiş araştırmalar yaparak annesinin eskiden bir Lady olduğunu öğrenmiştir. Şimdilerde annesine ulaşmaya çalışmaktadır.
Hogwarts Slytherin binasından mezun olmuştur. İksir profesörlüğü yapmaktadır. Kendisine ait olan bir muggle barı geçen yıl satmıştır.
Gizli bir Ölüm Yiyendir.

Sevdikleri:

- Karanlık
- Bazen Acı
- Seherbazları acı çektirerek öldürmek
- Yılanlı kolyesi
- Karlı havalar
- Sis
- Safkanlık
- Kurnaz ve kıvrak zeka
- Slytherin
- Ateş Viskisi

Sevmedikleri:

- Bulanıklar
- Çok konuşan bücürler
- Sevgi Pıtırcıkları
- Kendisinden üst kademede olan insanların ona emir yağdırması
- Ukalalık
- Çok bilmiş tavırlar
- Sevgi ve aile tablosu
- Kırılgan narin ve hemen pes eden insanlar

Arkadaşlarım ~

x Beni Yarı Yolda Bırakmayacağını Biliyorum x
x Çocuklukluk Arkadaşım x
x İsmen Tanıdıklarım x
x Kanımın Isındığı x
x Okul Arkadaşım x
x Güveniyorum x
x Yeni Tanıştığım x
x Beni Güldürüyor x
x Beceriksiz x

Aşk Hayatı ~

x Çocukluk Aşkım x
x Ölümüne Seviyorum x
x Çıkarlarım İçin x
x Kullandıklarım x
x Çekici Buluyorum x
x Flört x
x Eğlence x
x Hoşlandığım x
x Gizli Aşk x
x Yasak Aşk x
x Eski Sevgilim x
x Sevgilim x

Düşmanlar ~

x Ölümcül Dereceden Nefret Ettiğim x
x Kanını Akıtmak İstiyorum x
x Zararsız Görüyorum x
x Hoşlanmıyorum x
x Baş Belası x

Aile ~

x Diğer Akrabalar x
x İkizim x

Büyükler~

x Kanından Bir Kaç Damla Almak İstiyorum x
x Gırtlağını Kesmek İstiyorum x
x Geleceğin Ölüm Yiyenx
x Ailesine Düşmanım x
x Hoşlanmadığım x
x Sevdiğim x

En son Carmina Loretta Valantina tarafından Salı Ocak 27, 2009 7:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Kadın Mesaj Sayısı : 100
Asa : Karanlığın Asaleti
Evcil Hayvanı : Evcil Hayvanlardan Hoşlanmaz.
Rp Sevgilisi : Tek bir kişiye bağlı kalamaz

MesajKonu: Geri: Carmina Loretta Valantina   Carmina Loretta Valantina Icon_minitimePerş. Ocak 29, 2009 10:33 am

# İlişki Türleri #

Eklenmek İçin;
Kod:
[color=wihte]Tam ad:[/color]
[color=white]Kurgu-istenilen Yer:[/color]
[color=white]Icon[100*100]:[/color]
Nicolai S. Jagger
Ölüm Yiyen
Ölüm Yiyen
Nicolai S. Jagger

MesajKonu: Geri: Carmina Loretta Valantina   Carmina Loretta Valantina Icon_minitimePerş. Ocak 29, 2009 12:29 pm

Carmina Loretta Valantina 2 Carmina Loretta Valantina 15 Carmina Loretta Valantina 83 Carmina Loretta Valantina 94 Carmina Loretta Valantina Boyddraco01

Tehlikeli biri Carmina. Onunla tanışma şeklimi düşünürsek tehlikeli olduğunu anlamak kolay. Ancak ne olursa olsun onunla bir bağ kurabildim. Okul yıllarından beri hatırlıyor olsamda kendisini , okulu bitirdikten sonra yakın bir sohbet kurabildim. Aslında aramızda eğlenceye bağlı bir ilişki var. Asla birbirine delicesine aşık olan kişilerden olmadık. Sadece birbirmizi tatmin etmeye, eğlendirmeye yarayan ilişkimiz var.

Nicolai S. Jagger

x Eğlence x olabilir. Tabi sana uygunsa..

Benim lejantıma uğrarsan sevinirim

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Carmina, [Larissa * Buseeğğ xD