Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Aquariss(Zac Efron)

2 posters
YazarMesaj
David Zac Diablo
I. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
I. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
David Zac Diablo

Erkek Mesaj Sayısı : 106
Rp Sevgilisi : Yok :((

Aquariss(Zac Efron) Empty
MesajKonu: Aquariss(Zac Efron)   Aquariss(Zac Efron) Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 10:46 am

Adı & Soyadı ~Zac Efron
Fiziksel Özellikleri ~Uzun boylu,kave saçlı mavi gözlü
Kişisel Özellikleri [En az 3 satır] ~sıcakkanlı,sevecen,zeki,dürüst,güvenilir
Ailesi / Geçmişi [İsteğe Bağlı] ~1190 Lara dayanan soyu var .Ailesinde hiç muggle yok herkes büyücü.Ailesi çok sıcakkanlı,sevecen,misafir ağırlamayı seven vs.
Örnek Rp [Yazılmadığı Taktirde Başvurunuz Değerlendirilmeyecektir.] ~

Not Başka Bir Sitede Yaptığım Rpdir:

Nick sabahın erken saatinde uyanıp uzunca esnede elini yüzünü yıkadı ve bavulunu hazırladı çok mutluydu çünkü bugün ilk defa Hogwarts'a gidecekti.Nick bunun heyecanı ile kendini havalarda uçuyormuş gibi hissediyordu kalbi çok hızlı atıyordu.Kısa bir süre daldı Hogwarts'ın güzelliğini düşünüyordu.

Annesi uyandı ve:

-Nick tatlım hazır mısın yemeğe oturacağız ve seni 9/3 peron a götüreceğim tatlım,dedi
Nick:
-Tamam annecim hemen geliyorum az kaldı,diyerek bavulunu hazırladı üstüne başına pelerinini giydi ve bir süre kendine aynada baktı.
Annesi tekrar seslenerek:

-Tatlım hadi gecikeceksin,dedi
Nick:

-Geliyorum annecim,diyerek alt kata indi
Nick yemeğe oturdu ve annesine:

-Annecim beni orada dışlamazlar dimi?,dedi
Annesi:

-Dışlamazlar tatlım bende oraya gideceğim ilk gün senin gibiydim sakin ol ve rahatla tatlım,dedi
Nick kendini biras sakinleştirdi ve yemeğini yedi.Yemeği bittiğinde annesi ile vedalaştı ve bavulunu alıp çıktı arkasından el sallayan annesine oda el salladı.Bir an durdu annesi tedirgin oldu ve:
-Tatlım bir sorun mu var?,dedi

Nick:

-Annecim babamın resminide alabilir miyim?,dedi
Annesi:

-Tabii ki tatlım buyur,dedi
Nick'in gözlerinden damlalar düşerken bir tebessüm ile annesini neşelendirdi ve koşarak gitti.Koşarken:

-Hoşçakal annecim kendine iyi bak olur mu?,diye bağırdı
Nick'in üzülme sebebi babasının Lord Voldemort tarafından Avada Kadavra Laneti ile öldürülmüş olması onu çok üzüyordu.Daha sonra 9/3 peron u bulmak için herkese sordu herkes onunla dalga geçti bileti önceden alınmıştı çünkü Nick'in babası sihir bakanıydı ve ona yıllar önce bu bileti bırakmıştı annesi tarihi yazarak ona vermişti.

Daha sonra koşarken ayağı büyük bir taşa takıldı ve duvara doğru düşüyordu gözlerini kapadı ellerini başını koruyacak şekilde koydu ve kendini duvarın arkasında buldu birde baktı 9/3 numaralı peron hemen bindi ve yorgunluğunu atmak için biraz dinlenmeye kararlıydı.Hemen bir boş kompartıman buldu ve yerleşti bir kaç kişide yer bulamadığı için onun yanına gelmek istedi.Onları kırmak istemeyen Nick:

-Tabii ki buyrun,dedi ve koyu bir sohbet başladı daha sonra hepsi Hogwarts a kadar uyudu.

Hogwarts Geldi Gözlerini Açtı Trenin Düdüğü İle Kalktı Eşyalarını Topladı Ve Yürümeye Başladı Her Zamanki Gibi Yalnızdı Yalnız Ve Hüzünlü.Birden Yüzüne Bir Işık Çarptı Ne Olduğunu Anlamadı Gözlerini Kapadı Olduğu Yerde Kaldı.Kafasını Çevirdi Birde Ne Görsün Hayatında Hiç Görmediği Kadar Büyük Bir Lamba Şoko Girdiğin Sandı Gözleri Fal Taşı Gibi Açıktı.Kafasını Çevirdi Ve Yoluna Devam Etti.Hogwarts'a Girdi Ve Büyük Salona Yöneldi Seçmen Şapka Herkesin Binasını Seçiyordu.Birden
"Nick Lachey",diye Ses Duyunca Heyecanlandı Birkaç Adım Attı,Basamakları Çıktı Ve Sandalyeye Oturdu.Seçmen Şapkayı Kafsına Koydular Çok Cırtlak Bağırıyordu.Kulağının Zarının Yok Olduğunu Düşündü Bir An Ama Birşey Olmamıştı.Seçmen Şapka Bağıra Bağıra "Hufflepuff",Dedi Ve Nick Oradan Mutlu Bir Şekilde Ayrıldı Nede Olsa Artık Kulağı Çınlamıcaktı.Eşyalarını Alıp Hufflpeuff Binasına Götürdü.

Hufflepuff Binasında Bir Yatak Seçti Ve Eşyaların Oraya Dizdi.Aklı Her Zaman Babasındaydı Onun Namusunu Kurtaracaktı.Sabah Oldu Güneşin İlk Işıklarıyla Uyandı Ve Yatağından Kalktı Elini Yüzünü Yıkadı Üsütün Giyindi Ders Başvurularını Yapmaya Gitti.Önce Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Dersliği Sonra Bitkibilim,Muggle Araştırmaları,İksir,Uçuş,Aritmansi,Eski Yazılar,Sihir Tarihi,Biçim Değiştirme Ve Sihirli Yaratıkların Bakımı Dersliğine Kayıt Oldu.

--------------------------------ERTESİ GÜN--------------------------------

Nick Çok Mutluydu Bugün İlk Dersleri Başlayacaktı.Yatağından Kalktı Eşyalarını Aldığı Gibi Fırladı Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Dersliğine Eşyaları İle Birlikte Gitti Sınıf Girdi "Günaydın Profesör Geciktiğim İçin Özür Dilerim Eşyalarımı Toplamakta Zorlandım Efendim Beni Bağışlayın"Dedi Ve Boş Bir Yer Buldu Ve Oturdu.Eşyalarını Hazırladı Ve Profesörün Konuşmasını Dinledi Levicorpus Büyüsünü Öğreneceklerini Öğrendi.Herkes Birisi İle Eşleşti.Nick Uzunca Nefes Aldı Ve "Levicorpus"Dedi Çok Etkileyici Olmuştu Karşısındaki Arkadaşı Tavanda Asılı Kalmıştı Daha Sonra Dikkat Eksikliği Sonucu Arkadaşı Yere Düştü.

Nick Koşarak Yanına Gitti "Birşeyin Yok Umarum",Dedi Ve Arkadaşının Kalkmasında Yardım Etti.Profesör Nick'i Tebrik Etti Ve Dersi Bitirdi.Nick Hemen Eski Yazılar Dersliğine Gitti Ve İçeri Girdi.Daha Kimse Gelmemişti Önlerden Bir Yer Kaptı Ve Eşyalarını Hazırladı.Sonra Arkasına Bir Kaçık Geldi Nick'e [color=yellow]"Orası Benim Yerim Kalkmassan Seni Öldürüm",Diye Tehdit Etti Nick'te Kalktı.Başka Bir Yere Oturdu Daha Profesör Ve Diğer Öğrenciler Geldi.Profesör Hiyegoraliflerden Bahsediyordu.
Hiyeroglif Çok İlgisini Çekmişti.Eski Yazıların Tarihini Çok Merak Ediyordu.Tahta Yazan

"Hiyeroglif, Yunanca “Hieros (Kutsal) + Glypho (Yazıt)” kelimelerinden oluşur ve “Kutsal Yazıt” demektir. Hiyeroglif yazısı altında şematik şekillerden oluşan bir yazı anlaşılır. Şu tür hiyeroglifler vardır:

Mısır Hiyeroglifleri

Luv Hiyeroglifleri

Urartu Hiyeroglifleri

Şimdi,size Mısır Hiyerogliflerini anlatacağım...
Mısır hiyeroglif yazısı, birbirinden kolaylıkla ayırt edilebilecek yüzlerce semboden oluşur. Her işaret belli bir sesi veya nesneyi temsil eder. Bu yazı soldan sağa veya sağdan sola ya da yukarıdan aşağı yazılabilir, okumak için ölçüt sembollerdeki insan ya da hayvan figürlerini baktıkları yöndür.
Kimi işaretler 1 harfe, kimileri 2, kimileri de 3 harfe karşılık gelir. Buna örnek olarak latin kökenli dillerde 'x' işaretinin Türkçe'deki 'ks' harflerine karşılık gelmesi verilebilir. Ayrıca yazılan kelimenin anlamını güclendiren ve tamamlayan çizimler de vardır. Mesela bastonlu adam çiziminin yaşlı kelimesini tamamlaması gibi.
Bu yazım tarzı tapınak duvarlarında ve mezarlarda görülür. Bu tarzdan başka 3 yazım tarzı daha vardır. Bunlar daha çok papirüslerde görülür.

hieratik : Hiyerogliflerin el yazısı hali olarak düşünülmelidir. Katipler ve rahipler tarafından kayıt tutmak için M.S. 300 e kadar kullanılmıştır.

demotik : Çizimlerin daha basit olduğu demotik (yunanca demos - halk kelimesinden gelir) günlük yazışmalarda halk tarafından kullanılmıştır.

koptik : hiristiyan mısırlıların (kıpti) yunan alfebesine yaptıkları 6 harflik ilaveyle oluşan yazı. Kıpti kilisesi tarafından hala kullanılır."

Geçirdi Ve Sınıftan Ayrıldı.Hufflepuff Binasına Gitti Çok Yorulmuştu Uyumayı Hedefliyordu Gider Gitmez Yattı Ve Derin Bir Uykuya Daldı...
Craig Justin Archman
Muggle
Muggle

Erkek Mesaj Sayısı : 233
Asa : 18 inc Unicorn Kanı
Evcil Hayvanı : Corb ~
Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ?

Aquariss(Zac Efron) Empty
MesajKonu: Geri: Aquariss(Zac Efron)   Aquariss(Zac Efron) Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 10:54 am

Hufflepuff

*1. Sınıf

Aquariss(Zac Efron)
1 sayfadaki 1 sayfası