| Nolmalı bu Bella? | |
|
+5Cyrela Malachi Walter Delard Emmett Leiff Jagger Maximillian Maxwell Blake Valeria Delia Silver 9 posters |
Ahan da budur dediğiniz şıkkı dütdürüverin... | Bella, Edvırd'ın helalidir. | | 0% | [ 0 ] | Bella, Ceykıb'ın helalidir. | | 0% | [ 0 ] | Boşver Bella'yı Edvırd benim helalimdir. | | 17% | [ 3 ] | Boşver Bella'yı Ceykıb benim helalimdir. | | 11% | [ 2 ] | Herkes bir Tivilayt'cı olmuş, ne bu be! | | 61% | [ 11 ] | Ohoo yavrum sen geride kalmışsın. Dördüncü kitapta bitti o olay. Belli Bella'nın kimin helali olduğu... | | 11% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 18 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Nolmalı bu Bella? Çarş. Ocak 28, 2009 1:02 pm | |
| Hade bakalım. Şahsen ben, Boşver Bella'yı Edvırd benim helalimdir. modundayım xD Ama tabi Breaking Dawn bilenler için sorunun cevabı belli xD | |
|
| |
Maximillian Maxwell Blake III. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 32 Rp Sevgilisi : Naka Michiyo Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Nolmalı bu Bella? Çarş. Ocak 28, 2009 1:04 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Nolmalı bu Bella? Çarş. Ocak 28, 2009 1:09 pm | |
| Bir kitap serisi, ilk kitabını filmi çıktı geçtiğimiz ay... | |
|
| |
Emmett Leiff Jagger Seherbaz
| Konu: Geri: Nolmalı bu Bella? Çarş. Ocak 28, 2009 1:49 pm | |
| Bi dakika leyn!!! Alice benimdir! | |
|
| |
| Konu: Geri: Nolmalı bu Bella? Çarş. Ocak 28, 2009 2:25 pm | |
| Konumuz Alis değil arkadaşım xD O zaman kamu hizmetine açık xD | |
|
| |
Malachi Walter Delard Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Nolmalı bu Bella? Çarş. Ocak 28, 2009 2:27 pm | |
| Herkes bir Tivilayt'cı olmuş, ne bu be! :g | |
|
| |
| Konu: Geri: Nolmalı bu Bella? Çarş. Ocak 28, 2009 2:31 pm | |
| Koymaz olaydım zaten o şıkkı. Şimdiden %80 xD Okumadan önce ben de öyle düşünüyordum ama normaldir... Bağımlılık apıyor. Meyer büyülemiş o kitabı... | |
|
| |
Malachi Walter Delard Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Nolmalı bu Bella? Çarş. Ocak 28, 2009 2:36 pm | |
| xD. Çokça söz edilen şeylere karşı oluşan antipati. Ben şahsen, şu rüzgarın durulmasını bekliyorum okumak için. | |
|
| |
| Konu: Geri: Nolmalı bu Bella? Çarş. Ocak 28, 2009 2:40 pm | |
| Aynen... Aynı antipatiye ben de sahibim. Twilight'ınıza da size de diye çok sövdüm xD Sonra bir arkadaş aldı kitabı eline okumaya başladı bana bu kıllığım yüzünden. Sonraki iki kitap iki günde bitmişti. Üçüncü kitabı çıktığı gün aldım ve bitirdim. Dördüncü kitabın İNgilizcesini didikledim spoiler'larını kurcaladım. Baktım Tivilayt'cı olmuşum xD | |
|
| |
Cyrela Muggle
| Konu: Geri: Nolmalı bu Bella? Çarş. Ocak 28, 2009 3:27 pm | |
| Ohoo yavrum sen geride kalmışsın. Dördüncü kitapta bitti o olay. Belli Bella'nın kimin helali olduğu... Ama o kızın sağı solu belli olmaz. | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Nolmalı bu Bella? Çarş. Ocak 28, 2009 3:36 pm | |
| Herkes bir Tivilayt'cı olmuş, ne bu be! diyorum | |
|
| |
Christabella Samael Hogwarts Müdiresi
| Konu: Geri: Nolmalı bu Bella? Perş. Ocak 29, 2009 1:09 pm | |
| Eskiden yalnızdım, şimdi anti-tıvaylaytçılar çoğalıyor *mutlu mesut* Yalnız bir noktaya da dikkat çekmek isterim: Ben kitabı okumadan, Epsilon basmadan Dharma iki üç tane piyasaya atmışken, okumadan diye belirteyim tekrardan, Ezgi'nin gazıylan fanı oldum 'amenin, vampir, aşk, karanlık' diye. Çok fanı var, MTV destekliyo', Cedric var amanın cart curt. Dayanamayıp PCde okuyunca hay tıvaylaytınıza oldum -_- Biricik avatarımı şimdi host etmeye üşendim ama üç temel şeysimi sayayım*türkçe çeviri özürlü ben, ehm*
-Insult to literature -Anti-feminist -Epic fail
onli gey vampayırs sıparkıl! ._. | |
|
| |
Clementine Schmitz III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Evcil Hayvanı : yok olmak ister misin? Kayıt tarihi : 06/06/09
| Konu: Geri: Nolmalı bu Bella? C.tesi Haz. 06, 2009 11:43 pm | |
| [size=10Sırf merakımdan okumuş olmama rağmen Herkes bir Tivilayt'cı olmuş, ne bu be! diyenlerdenim İlkokulu bitirmiş çocuklar için ancak edebi bir değeri olabilir bence. Dümdüz yazılmış bir kitap, hiçbir edebi değeri yok benim gözümde. Filmi desen bu kadar mı uydurma çekilbilir.[/size] | |
|
| |
Penthesileia Dejaris İksir Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| |
| |
| Nolmalı bu Bella? | |
|