| Soru(n)lar ~ | |
|
+12Lleweyn Chloris Rupért F. Undéad Jessica Mystery McKay Margaux La Barré Alice Héthway Lisa Wanders Serena Jess Wodersoon Christabella Samael Craig Justin Archman Grace Lucy Memphis Hira Jane Michiyo Eragon James Black 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jessica Mystery McKay II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 31 Asa : x.x Evcil Hayvanı : Kedişim Rp Sevgilisi : yok~xD Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Ptsi Ocak 19, 2009 2:38 pm | |
| Eleştirmeye çalışmamıştım.Sadece benden sonra yapanlarınkine cevap yazmışsın o yüzden dedim.Düzeltirim problem yok.
Sakıncası yoksa kızmadan boyutlarıda söyler misin? | |
|
| |
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Ptsi Ocak 19, 2009 2:42 pm | |
| Örnek rp'ni koymadığın için onların başvurularını değerlendirdim ^^. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır, amacım kızmak değildi, ama öyle göründü biraz ^^. Boyutları avatar imza bölümünde ki 'boyutlar' başlığında bulabilirsiniz, İyi günler. | |
|
| |
Rupért F. Undéad Sihir Bakanı Asistanı
Mesaj Sayısı : 17 Asa : Maun ağacı,oyma yazılarla işlemeli,içinde ejderha kanı ve anka gagası parçası var. Evcil Hayvanı : Köpek (Sebastién) Rp Sevgilisi : Ianthe ^^ Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Salı Ocak 20, 2009 3:00 pm | |
| Avatar - imzam bir türlü yapılmadı bölüm modları tarafından. Benden sonra başvuranların bile oldu. Onların yapıp-yapmaması keyfi birşeymi? | |
|
| |
Lleweyn Chloris Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 112 Asa : Dikenli Defne - Veela Saç Teli - 13 İnç - Yarı Bükülür Evcil Hayvanı : Ærmena [Güve. O bir güve.] Rp Sevgilisi : O eski lezbiyen. Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Salı Ocak 20, 2009 3:04 pm | |
| Ben cevap vermek istiyorum hayır. Ama sadece bende yokum ki. Bütün avatar ve imzalara yetişemeyeceğim için sonunda dayanamayıp birleştirmesi kolay olanları aldım. Diğer modlar da ilgilense bakılırdı. | |
|
| |
Rupért F. Undéad Sihir Bakanı Asistanı
Mesaj Sayısı : 17 Asa : Maun ağacı,oyma yazılarla işlemeli,içinde ejderha kanı ve anka gagası parçası var. Evcil Hayvanı : Köpek (Sebastién) Rp Sevgilisi : Ianthe ^^ Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Salı Ocak 20, 2009 3:27 pm | |
| Tek bir moda değil zaten sözüm. Bütün modlara. Ama dediğini anladım,sende haklısın kendine göre.. | |
|
| |
Eleanora Lizz Memphis IV. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 32 Asa : Yoq şimdilik.. Evcil Hayvanı : Yoq şimdilik.. Rp Sevgilisi : ....Aranıyor.... Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Paz Ocak 25, 2009 3:03 pm | |
| Sihir Tarihi dersine giremiyorum.. xS. | |
|
| |
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Paz Ocak 25, 2009 3:06 pm | |
| Dersin Profesör'üyüm ama ben de giremiyorum | |
|
| |
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Paz Ocak 25, 2009 3:08 pm | |
| İzinleriniz ayarlanmıştır. | |
|
| |
Leo M. Silver II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 32 Asa : 12 inç ve esnek. Kızılçamdan yapılmıştır anka kuşu teleği içerir. Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Ptsi Ocak 26, 2009 8:40 pm | |
| İmzam nedense gözükmüyor yani profildeki imza yerinde var gösteriyo ama sitede göstermiyo | |
|
| |
Eragon James Black Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 30 Rp Sevgilisi : Penthesileia. Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Ptsi Ocak 26, 2009 8:42 pm | |
| Mesaj Atarken " İmzamı Her Zaman Ekle " kutucuğunu işaretlerseniz sorun kalmaz diye düşünüyorum ^^
Edit ; Sorununu Ben Halettim " Tüm Arkadaşlar " Lütfen Mesajlarınızı Atarken Seçenekler - İmzamı ekle kutucuğunun işaretli olup olmadığına bakınız .. Sitede ki İmza sorununu özellikle site açılmadan önce Eragon halletmişti.. ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 32 Asa : 12 inç ve esnek. Kızılçamdan yapılmıştır anka kuşu teleği içerir. Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Ptsi Ocak 26, 2009 9:22 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 30 Rp Sevgilisi : Penthesileia. Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Ptsi Ocak 26, 2009 9:28 pm | |
| Nolucak " Admin " görevi ^^ .. | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Çarş. Ocak 28, 2009 12:05 pm | |
| Birileri avatar imzaya baksa bence tam süper olacak | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Çarş. Ocak 28, 2009 6:49 pm | |
| | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Çarş. Ocak 28, 2009 7:14 pm | |
| Başvurulara bakılmıyor demek istedi herhalde^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)lar ~ Çarş. Ocak 28, 2009 7:25 pm | |
| Hmm , sorumlular war ama bir süre daha bakılmazsa , yeniden seçilir ^^ | |
|
| |
| Soru(n)lar ~ | |
|