Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Avelon Charita

5 posters
YazarMesaj
Avelon Charita
Hayalet
Avelon Charita

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimeCuma Ocak 16, 2009 11:24 am

Mysteria Callin Avelon Charita
15 Yaşında Öldü
Nemo me impune lacessit. - Karşılığını ödemeden kimse bana zarar vermez.

Avelon Charita Avril-avril-lavigne-3240723-100-100 Avelon Charita Avril-avril-lavigne-3240708-100-100 Avelon Charita Avril-avril-lavigne-3240699-100-100 Avelon Charita Avril-avril-lavigne-3240694-100-100 Avelon Charita Avril-avril-lavigne-3240685-100-100 Avelon Charita Avril-avril-lavigne-3240676-100-100

Karakter Özellikleri x x Fazlasıyla içine kapanık ve özgür ruhlu. Büyüdüğü ortam nedeniyle hayattan beklentilerinin sınırlarını bilir ve abartıya kaçacak hiçbir davranışta bulunmaz. Buna rağmen mükemmeliyetçi bir yapısı vardır. Her zaman ciddi ve mesafelidir. Özellikle yeni tanıştığı kişilere asla yakınlık göstermez, hissettiklerini ve düşüncelerini gizler. Gerçek arkadaşlarının yanında ise daha eğlenceli ve rahat davranır. Zekayı herşeyden üstün tutar ve azmi kendisine verilmiş en güzel hediye olarak kabul eder. Çevresindekilere farklı olduğunu farkettirir. Birbirinin kopyası insanların arasında yaşamaktansa, özgün birkaç kişiyle hayatını devam ettirmek onun için daha mantıklıdır.

Kız kardeşiyle yaşadıklarından sonra tepki almamak için kabuğuna çekilmiş ve dış dünyayla ilgilenmemeye başlamıştır. Hala sosyal çevresi var gibi görünse de kardeşinin her an saldırmaya hazır, dengesiz bir canavar olduğunu bildiğinden tedbiri elden bırakmaz. Ondan intikam almak için geri döndüğünden beri okula hapsolmaktan sıkılıp etrafındakilerle uğraşmaya başlamıştır. İstemediği hiçbir şeyi yapmaz. Başına buyruktur. Öğütlerden ve akıl verilmesinden hiç hoşlanmaz. Doğru yolu tek başına bulabileceğine inanır. En ufak bir şeyi gözünden kaçırmadığı gibi yalan söylendiğini de fark etmekte zorlanmaz. Olduğu gibi davranır, içinden ne geliyorsa onu yapar. Doğal olmak onun için farklı olmak kadar önemlidir. Küçük başarılarla tatmin olmaz, hedefleri büyüktür. Çalışmaktan yorulmaz, saatlerce kitap okuyabilir. Tasarlamaktan ve yeni şeyler yaratmaktan çok hoşlanır. Eski ve parçalanmış kumaşlardan güzel şeyler yaratabilir. Seçimlerde oldukça dikkatlidir, riske girmeyi göze almaz. Maceralardan hoşlanmasına karşın hayatını tehlikeye atacak kadar cesur değildir. Geride bırakacaklarını düşünür, en kolay çıkış yolunu arar. Bu yüzden ayakları yere basan bir insan olarak tanımlanabilir. İnatçıdır, verdiği kararlardan vazgeçmez. Kendine özgüveni sonsuzdur. Sinirli bir yapısı olmasa da kızdırıldığında sakinleşmesi uzun sürer. Bazı zamanlarda etrafındakilere karşı kırıcı olabilir. Hayal kurmaktan hoşlanır ama aşırıya kaçmayacak hayaller kurar. Kendini kaptırdığı zamanlarda bir süre yarattığı gerçek dışı ortamda hapis kalır. Toparlandığında ise hiçbir şey hatırlamaz. Aşka inanmaz, septisistliğinden kaynaklanan inançları özel hayatını da etkilemiştir. Eşitliğe inanmaz, eskiden olduğu gibi üst sınıf insanların alt sınıfları ezmesi gerektiğini düşünür. Zor durumda kaldığında rol yapıp, inandırıcı yalanlar uydurabilir. Gerçekte neler olduğuysa yüzünden asla belli olmaz. İkna kabiliyeti yüksektir, fazla ısrarcı olduğunda karşı konulamaz bir etki bırakır.

Lejant x x

A R K A D A Ş L I K

Benim için herşeyden önemli x
Değer veriyorum fakat fazla değil x
Tanımam gerek böylece karar verebilirim x
İlgimi çekiyor, gizemli x

D Ü Ş M A N

Karakterinden hoşlanmıyorum x
Uzak dursam iyi olacak galiba x
Nefret ediyorum, benden ayrı yerde olmalı x
Kıskanıyorum, fazla önemli biri x

Ö Z E L

Duygularım karmakarışık x
Sıkılana kadar oynayacağım x

En son Avelon Charita tarafından C.tesi Ocak 17, 2009 2:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Avelon Charita
Hayalet
Avelon Charita

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimeCuma Ocak 16, 2009 11:24 am

...
Nakashima Michiyo
II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Nakashima Michiyo

Kadın Mesaj Sayısı : 153
Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü
Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan
Rp Sevgilisi : Max Blake

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 12:02 pm

Avelon Charita 7628 Avelon Charita 7635 Avelon Charita 7668 Avelon Charita 7681

Beni ekle kurguyu da azulayla rp'm bittikten sonra snle yapınca yazarız ^^
Avelon Charita
Hayalet
Avelon Charita

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 1:47 pm

Bence repeden sonra ekliyim. Zaten iyi bir yer olmaz binadan dolayı ama hem kurgu oturur filan ^^
Eragon James Black
Sihir Bakanı
Sihir Bakanı
Eragon James Black

Erkek Mesaj Sayısı : 116
Rp Sevgilisi : Penthesileia.

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 5:43 pm

Craig Justin Archman ~

Uzak Dursam İyi Olucak Galiba

Onu ilk sene hiç görmedin.. 2.sene onu farkettin ve onu tanımaya calışmıştın , 3.sınıfta onunla dalga geçmeye başlıcakken onun gerçek yüzünü farkettin Gryffindor'lu olmasına rağmen diğerleri gibi acıma duygusu ve inanma duygusu yoktu , onunla dalga geçtiğinde sana karşı mavi gözleri ile çok ters baktı ! Asasını havaya kaldırdı ..Hayalet olman beni ilgilendirmez , benimle fazla uğraşma ben diğerlerine benzemem ! dedi , o zamandan beri bir daha hiç konuşmadınız..
Avelon Charita
Hayalet
Avelon Charita

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 5:57 pm

Kurgun kendi bakış açına göre güzel ama Avelon bir asayla korkacak bir kız değil. Ayrıca hayalete büyüyle zarar veremezsin. Ben birazdan kendime göre düzenler eklerim.
Eragon James Black
Sihir Bakanı
Sihir Bakanı
Eragon James Black

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 6:19 pm

hayalet olduğunu sonradan gördüm kusura bakma Very Happy sen düzeltirsin bende sana göre editlerm ^^
Ference Leiff Jagger
Büyüceşûra Baş Hâkimi
Büyüceşûra Baş Hâkimi
Ference Leiff Jagger

Erkek Mesaj Sayısı : 72
Asa : 12 inç, yarı esnek. Defne dalı, anka telenkli.
Evcil Hayvanı : Köpek, Fox.

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 6:21 pm

Kaç yıldır hayaletsin? Ona göre bir kurgu ayarlayabilirim belki. Shocked
Avelon Charita
Hayalet
Avelon Charita

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 6:25 pm

Hmm 20 yıldır filan. Çok eski değil yani ^^
Ference Leiff Jagger
Büyüceşûra Baş Hâkimi
Büyüceşûra Baş Hâkimi
Ference Leiff Jagger

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 6:31 pm

O zaman kurgu oluşturmak güçleşir. Shocked
Avelon Charita
Hayalet
Avelon Charita

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 6:33 pm

Senin karakter kaç yaşında xD
Eragon James Black
Sihir Bakanı
Sihir Bakanı
Eragon James Black

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 6:44 pm

Resimlere Bakılırsa Sen de 500 ben diim 1000 Very Happy
Ference Leiff Jagger
Büyüceşûra Baş Hâkimi
Büyüceşûra Baş Hâkimi
Ference Leiff Jagger

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 8:34 pm

112 Shocked Eski hayalet olsaydın Hogwarts'ta okul arkadşaı olurduk. Very Happy
Avelon Charita
Hayalet
Avelon Charita

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimePtsi Ocak 19, 2009 10:06 am

Aslında olabilir. Dönüşme kurgumu tam yapmamıştım zaten. Sen yaz o zaman ben düzenlerim ^^
Craig Justin Archman
Muggle
Muggle

Erkek Mesaj Sayısı : 233
Asa : 18 inc Unicorn Kanı
Evcil Hayvanı : Corb ~
Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ?

Avelon Charita Empty
MesajKonu: Geri: Avelon Charita   Avelon Charita Icon_minitimePtsi Ocak 19, 2009 2:55 pm

Avelon Charita 26hj5 ~ Avelon Charita 40bw3

İyi bir yere ekle, kurgu istersen rp yaparız o.O

Avelon Charita
1 sayfadaki 1 sayfası