| Craig Justin Archman | |
|
+2Grace Lucy Memphis Eragon James Black 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Eragon James Black Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 30 Rp Sevgilisi : Penthesileia. Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Craig Justin Archman Ptsi Ocak 12, 2009 8:40 pm | |
| GeneL ßiLgiLer ~ Tam Ad ~ Craig Justin Archman Yaş ~ 14 Uyruğu ~ İngiliz - FransızDoğum Tarihi ~ 11.10Doğduğu Şehir ~ MinnesotaLakap ~ Fox ~ Tilki Asa ~ 18 inç Unicorn KanıSihirli Hayvanı ~ Köpek - BaykuşFizikseL ÖzellikLer ~ Göz Rengi ~ KahverengiSaç Rengi ~ SiyahBoy ~ 1.73Kilo ~ 56Saç Tipi ~ Düz - ŞekilliGiyim Tarzı ~ Hip - HopKişisel Özellikler ~ Kişisel Özellikler ~ Sevecen biri değildir. Kötü biriside değildir. Hep bana hep bana tarzı bir durumu yoktur. Genelde içe kapanıktır ve agresif birisidir. Her işi tek başına yapmayı kendine kural olarak benimsemiştir.Damarına basıldığı zaman kendini kontrol edemez. Yetkisi veya gücü kendisinden az olan bir kişiden emir almayı sevmez.Hırslıdır ama rekabeti sevmez.Başkasının yaptığı bir işe düşüncelerini söyler kötü ise kötü iyi ise iyi olduğunu söyler. Kendi yaptığı konularda her zaman iyisininde iyisini yapmayı kafasına koymuş bir yapısı vardır. Karşıdakinin her zaman ilk başta zayıf yönünü bulmaya çalışır ve oradan saldırır. İnsanlara kolay kolay güvenmez. Tüm herkes ona nankör gelir ve bu yüzden onun hayatına girmek çok ama çok zordur.İnsanlarla alay eden ve onları küçük düşürmekten hoşlanan kişilerden nefret eder. Slytherin'lilerden nefret eder ve onlarla ve onların yandaşları ile muhabbet etmez bile. Çok fazla zekidir ve aynı şekilde gizemlidir. Zekasını cok iyi bir şekilde kullanır. Cesaretli dir ve zaten bu yüzden de Gryffindor mevzunudur. Kinci bir yapısı yoktur , olan şeyleri bir kaç gün içinde unutabilir. Tanımadığı birini kurtarmak için tehlikeye girmez ama konu dostu ise tek başına 10 kişinin arasına bile girebilir , ölüceğini bilse bile. Bir olayı ilk başta düşünerek çözmeyi sever , başaramazsa savaş yoluna baş vurur. İnsanların yanında genelde rahat ve sakin davranır..
Kendi içinde uyumu sağlarsa insanlara sevecen yaklaşmayıda başarabilen bir yapıya sahiptir , ama kendi içinde uyumu sağlayamazsa kimse ile konuşmayan agresif , sinirli , küfürlü bir dile sahip olur. Çok düzgün bir anlatamı ve dağarcığı vardır , bu yüzdende bilgileri veya istediği bir konuyu çok rahatlıkla anlatabilir. başkalarının hayatına girmeyi sevmez. Güçlü bir adalet duygusuna sahip olduğundan asla haksızlığa ve onun gibi bazı konulara gelemez. Karşısındaki kendinden üstün bir yetkidede olsa bilincini kaybedip güç kullanma ihtimali bile vardır.6.Hissi çok fazla kuvvetlidir. Kararlıdır bu yüzdende aldığı kararlar net ve sağlamdır. Çok önemli bir durum olmadığı sürece bu kararından asla vazgeçmez. Yaşı 21 olmasına rağmen çoğu herşeyi görmüştür. İçki delisidir . Muggle içkilerine bayılır özellikle Vodka - Şeftali , Cin Tonik. Büyü dünyası içkilerinden ise Ateş Viskisini sevmektedir.. Bir ortama girdimi ilk başta kenara çekilir ve ortamı tanımaya calışır.Bir konuya karar verilirken işin aceleye getirilirmesinden nefret eder. Sevdiklerim ~
~ Büyüler ~ İşini doğru düzgün yapmak ~ Kitap Okumak ~ Çikolata ~ İçki ~ Vodka - Şeftali ~ Muggle dünyasında gezmek. ~ Yanlızlık ~ Uyku ~ Yağmur ~ Hip - Hop ~ Her zaman kafasına geçirdiği kapşonu.. ~ Yanlız başına yağmurlu bir havada gezmek. ~ Yemek ~ Ateş Viskisi ~ Müzik
Sevmediklerim ~
~ Gereksizler ~ Ölüm Yiyen ~ Karanlık Lord ~ Kalabalık ~ Gevezeler ~ Kibirliler ~ Kendini Bir Şey Sananlar ~ Metal - Rock ~ Yılışıklar ~ Çok Bilmişler ~ İçkisiz Bir Hayat ~ Fransızlar ~ Ailesi ~ Profesörler ~ İşini yanlış yapmak ~ Müziksiz bir hayat.
En son Craig Justin Archman tarafından C.tesi Ocak 17, 2009 6:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Eragon James Black Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 30 Rp Sevgilisi : Penthesileia. Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: Craig Justin Archman Perş. Ocak 15, 2009 2:19 am | |
| Lejant ~
Olumlu +
Grace (+)(-)
Onunla aramda pek fazla bir diyolog geçtiğini söyleyemem onunla en fazla 3 kere diyolog haline girmişimdir ki buda en büyük ihtimalle , onunla bir kez çarpıştım o zaman konuşmuştum onun dışındada derslerde görmüştüm. Aslında benim için pek fazla önem arz eden bir kişi olduğunu söylersem pekte yalan olmaz herhalde.
Nakashima (+)
Nakashi mi ? Gerçekten ondan uzaklaşmam gerekiyor ama nasıl yapıyorsa bir şekilde beni bulmasını başarıyor , başımın belası desek yeridir belkide. Ama nedense seviyorum onu , iyi bir dostum olacağından da hiç bir şüphem yok ve aramızda bir sır olarak kalsın ama onu ilk gördüğümde baya bir etkilenmiştim ama aramızda küçükte olsa bir yaş farkı var diye vazgeçmiştim. O Benim çok iyi bir dostum ..
Jessica Ashley (+)
Jessica ! Benim hayatımın kadını ve gerçek aşkım. Ondan 3.sınıftan beri elektrik alsamda 4.sınıfın son 6 ayında tamamen aşık olduğuma karar verdim. O benim için herkesten çok daha değerli ve canımı verecek kadar aşık olduğumu kanıtlayabilirim ona. Sadece kendi çekingenliğim ve birazda kendi yapım yüzünden ona gerçekleri açıklayamasamda ona gerçekten aşık olduğumu elbet bir gün söyleyeceğim..
Valery (+)
Ah Profesörüm ^^. Seviyorum sizi , gerçekten benim beynimden düşünen bir kaç profesörden bir tanesisiniz.Her zaman saygı duyduğum biri oldunuz , çok büyük birşey olmadığı sürece de öyle kalıcaksınız Mrs.Valery.Biliyorum , benim hakkımda düşüncelerinizi. Teke tek konuştuğumuzda hepsini söylemiştiniz. Benimle ilgili düşünceleriniz her zaman olumlu yönde , seviyorsunuz beni ve geleceğim olacağını da inanıyorsunuz.. Kesinlikle benim hayatımda hep en iyi yerlerde olacaksınız Mrs
Olumsuz -
~ 100x100 ikon ve kurgu.[center]
En son Craig Justin Archman tarafından Paz Ocak 25, 2009 12:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Grace Lucy Memphis III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 254 Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S' Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Craig Justin Archman C.tesi Ocak 17, 2009 7:12 pm | |
| | |
|
| |
Jessica Ashley Walder IV. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 59 Rp Sevgilisi : Sahibim belli xP Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Craig Justin Archman Paz Ocak 18, 2009 3:46 pm | |
| | |
|
| |
Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Craig Justin Archman Paz Ocak 18, 2009 7:57 pm | |
| | |
|
| |
Jessica Ashley Walder IV. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 59 Rp Sevgilisi : Sahibim belli xP Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Craig Justin Archman Çarş. Ocak 21, 2009 12:34 pm | |
| | |
|
| |
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Craig Justin Archman C.tesi Ocak 24, 2009 10:01 pm | |
| Kurgu: Vall, Craig'deki potansiyeli onu ilk gördüğü anda anlamıştır. Aynı kendi öğrenciliğine benzettiği Craig onun için tam bir "proje" konumundadır. Vall onun gelecekte çok iyi yerlere geleceğine inanmaktadır. Kısa oldu uzatı ver istersen xD Bu arada ben Deniz GS FB tartışması yaptığın hani xD xP | |
|
| |
Cassidy Jessie Black III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 30 Asa : Ejderha ve yürek lifinden Evcil Hayvanı : Fluffy Rp Sevgilisi : ---- Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Craig Justin Archman Perş. Ocak 29, 2009 10:29 am | |
| Kurgu:Jessie ve Craig hogsmeadede çarrışarak karşılaşmışlardır.Craig ve Jessie o günden beri hep birbirlerine takmışlardır.Jessie, Craig'e karşı bir duygu içindedir hayatında hiç aşık olmadı için buna inanmaz.Yinede içi içini yemektedir.Fakat o bir gryffindor öğrencisi olduğu için ondan uzak durmaya çalışmaktadır... Buna göre istediğin bi yere koyarsın... | |
|
| |
| Craig Justin Archman | |
|