| Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ | |
|
+11Gabriella Christen Silver Howard Jagger Larissa Isidora Veronicha Edward Rick Rogerson Jessica Ashley Walder Mélanie A. Ahlgren Rupért F. Undéad Morwen Arsiãna Jagger Lethe Lillium Dexter Winchester Craig Justin Archman 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| |
| |
Dexter Winchester Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 9:06 am | |
| monopolly'de 3 kişiyiz sende oyna derdim | |
|
| |
Lethe Lillium Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 9:54 am | |
| Hiç susmayıp başını şişirirdim her zaman yaptığım gibi xD | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 2:03 pm | |
| | |
|
| |
Rupért F. Undéad Sihir Bakanı Asistanı
Mesaj Sayısı : 17 Asa : Maun ağacı,oyma yazılarla işlemeli,içinde ejderha kanı ve anka gagası parçası var. Evcil Hayvanı : Köpek (Sebastién) Rp Sevgilisi : Ianthe ^^ Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 3:58 pm | |
| Onu överdim,kendisini eski bir yerden xD tanıyorum. Onun daha önce gördüğüm resmi düşünürdüm,ve ona eski ünlüsünü kullanmasını söylerdim.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 4:01 pm | |
| Simasını çıkartmaya çalışırdım, bi' sempati duyardım ve merakla onu süzerdim o.O | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 17 Asa : Maun ağacı,oyma yazılarla işlemeli,içinde ejderha kanı ve anka gagası parçası var. Evcil Hayvanı : Köpek (Sebastién) Rp Sevgilisi : Ianthe ^^ Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 4:25 pm | |
| Orada Draken aşiretiydik,hatta senle rp sevgilisi olacaktık ama site kapandı xD derdim.. | |
|
| |
Mélanie A. Ahlgren Şifacı
Mesaj Sayısı : 213 Rp Sevgilisi : Edward Rick Rogerson Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 4:25 pm | |
| bu draken ismi yabancı gelmiyor bana derdim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 4:27 pm | |
| Rp'yi orada öğrendim derdim xD | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 4:30 pm | |
| He ozaman boşver derdim ve avatar-imzasını şöyle bi süzerdim.. xD ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 4:31 pm | |
| Bende Mara'dan mı bahsediyor ne o.O der gibi bakardım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 4:31 pm | |
| hahaha o senin bildiğin kzılardan değil derdim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 4:33 pm | |
| Yanımda olsaydı kim olduğunu çıkartmaya çalışırdım *-* | |
|
| |
Jessica Ashley Walder IV. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 59 Rp Sevgilisi : Sahibim belli xP Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 8:28 pm | |
| Dertlerini iyice anlattırırdım, eğlenirmeye çalışırdım kuzumu. | |
|
| |
Edward Rick Rogerson Baş Şifacı
Mesaj Sayısı : 283 Rp Sevgilisi : Evde Bekleyenim var xD Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 8:48 pm | |
| Dert dinlemeye pek meyilli bir insan olduğu için dertlerimi anlatırdım xP | |
|
| |
Jessica Ashley Walder IV. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 59 Rp Sevgilisi : Sahibim belli xP Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 9:20 pm | |
| Anlat yavrum sen de anlat xDxD derdim. :güzinablamod: | |
|
| |
Larissa Isidora Veronicha IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 73 Asa : Karanlığın Asaleti Evcil Hayvanı : Viyocell -* Kedi Rp Sevgilisi : Barclay Calvex Lareque (L) // Sarkan olursa Sarkıtırım! Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 9:51 pm | |
| Oii napardık xP. Sanırım bu saatte cama çıkıp bağırabilirdik. *-*. xD | |
|
| |
Howard Jagger Gelecek Postası Editörü
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 22, 2009 10:25 pm | |
| Saçmalar, iğrenç espriler yapardım u__u | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Ptsi Ocak 26, 2009 10:51 am | |
| Kuzeeennn der sarılırdım xD | |
|
| |
Gabriella Christen Silver Bitkibilim Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 31 Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3 Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane! Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Ptsi Ocak 26, 2009 10:52 am | |
| İkinizin arasına atlardım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Ptsi Ocak 26, 2009 10:53 am | |
| Hıh derdim. | |
|
| |
Gabriella Christen Silver Bitkibilim Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 31 Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3 Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane! Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Ptsi Ocak 26, 2009 11:01 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Ptsi Ocak 26, 2009 2:22 pm | |
| mazoşist mi senin karakterin diye sorardım xD
(bakınız rp sevgilisi şıkkı O.o ) | |
|
| |
Lethe Lillium Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Ptsi Ocak 26, 2009 2:37 pm | |
| Benim Teoman şarkılarını katletmemi dinletirdim, izletirdim. | |
|
| |
| Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ | |
|