| Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ | |
|
+9Leo M. Silver Grace Lucy Memphis Carmina Loretta Valantina David Zac Diablo Pyra Moraline St.Rugen Morwen Arsiãna Jagger Maximillian Maxwell Blake Gabriella Christen Silver Craig Justin Archman 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 12:39 pm | |
| Önceki başlık dolduğundan; buradan devam edilecek. | |
|
| |
Gabriella Christen Silver Bitkibilim Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 31 Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3 Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane! Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 12:40 pm | |
| Kolunu ısırırdım.Ünlüsünü bırakmasını söylerdim xD | |
|
| |
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 12:46 pm | |
| Ünlümü bırakmayacağımı ima ederek testereyi elime alırdım. Seni zincirlerle duvara bağlardım. Daha sonra ayak bileklerinini testereyle keserdim. Daha sonra çatalla gözlerini çıkartır cebime koyardım. Saçlarını kesip ağzına tıkardım. Kafasını yarmak için taş atmaya başlardım. Daha sonra bıcakları karnına atmaya başlardım. Dart oynarcasına heveslenirdim. Ellerim bu sırada kan olurdu. Yanında duran beyaz duvara giderek yazı yazardım;
'Sinirimi Bozanların Sonucu' | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 31 Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3 Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane! Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 12:48 pm | |
| Çok akıllısın derdim.Ama gerçekten ünlünü bırakman gerekiyor.Çünkü o ciddi bir bakana yakışmaz,bırakta daha düzgün biri alsın dersdim. | |
|
| |
Maximillian Maxwell Blake III. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 32 Rp Sevgilisi : Naka Michiyo Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 12:49 pm | |
| Bütün yaptıklarını şok geçirmiş bir şekilde izler. Yaptığını bitirdiğinde "Ohanesbuger" nidalarıyla kaçardım.
Iska
geri dönüp, "zaten ciddi bir bakan olmaya çalıştığını sanmıyorum" derdim | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 12:50 pm | |
| Ama ciddi görünüyor derdim.Çok konuşmaktan yorulup Maxi'nin köşesine çekilirdim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 12:52 pm | |
| Köşeme geldiği için hoşgeldin derdim. Olanları burdan izlemek eğlenceli oluyor, cips felan ister misin? diye sorardım | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 12:53 pm | |
| Patlamış mısır iyi olur derdim ve elimdeki kanları meyve suyu niyetine içerdim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 12:56 pm | |
| Dumur olmuş bir şekilde elindeki kanları içmesini seyrederdim sonra da "Yarasın" derdim | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Pyra Moraline St.Rugen IV. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 5:20 pm | |
| Bana imza yaptırırdım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 5:23 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 5:24 pm | |
| Tamam kızlar kavga etmeyin ben hepinize yeterim diye bir cümle kurardım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 5:25 pm | |
| Saçmaladın derdim | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 5:26 pm | |
| Her zaman. der referans yapıp köşeme dönerdim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Çarş. Ocak 28, 2009 5:28 pm | |
| Sana höhlemek istiyorum der. Salak salak bakar, birşeyler imaya etmeye çalışır kendine gel der, bi tokat atar giderdim. | |
|
| |
David Zac Diablo I. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 106 Yaş : 29 Rp Sevgilisi : Yok :(( Kayıt tarihi : 28/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 29, 2009 9:26 am | |
| Ahahahah diyi moralini bozmaya çalışırdım (Gerçeğe alma şaka ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 29, 2009 10:48 am | |
| Ahahah moralim bozulmazki diyip pis pis sırıtırdım.d | |
|
| |
Carmina Loretta Valantina İksir Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 100 Asa : Karanlığın Asaleti Evcil Hayvanı : Evcil Hayvanlardan Hoşlanmaz. Rp Sevgilisi : Tek bir kişiye bağlı kalamaz Kayıt tarihi : 12/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 29, 2009 10:49 am | |
| Kaçardık bu diyarlardan *-*. Dağa bayıra çimene. Koşup oynardık *-*. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 29, 2009 10:50 am | |
| Kçardık*-* kaçmazmıydık, tabiki de kaçardık, dolaşırdık gezerdik gönlümüzce yaşardık *-* yanımıza sevgililerimizi de almalıyız; ama 2 kız sap dururuz derdim*-* | |
|
| |
Carmina Loretta Valantina İksir Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 100 Asa : Karanlığın Asaleti Evcil Hayvanı : Evcil Hayvanlardan Hoşlanmaz. Rp Sevgilisi : Tek bir kişiye bağlı kalamaz Kayıt tarihi : 12/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 29, 2009 10:51 am | |
| Alışverişe giderdik. Evet bunu kesinlike yapardık. Gönlümüzce alırdık herşeyi nihaha *-* xD. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 29, 2009 10:53 am | |
| Spor yapardık, sporumuzu yapmalıyız xD | |
|
| |
Grace Lucy Memphis III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 254 Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S' Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 29, 2009 10:55 am | |
| Telefon sapıklığı yapalım derdim herhalde kabul ederdi xD Sesimizi değiştirerek gizli numaradan Aybük'ü arardık xd | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 29, 2009 10:57 am | |
| Kesinlikle xD bunu yapmalıyız derdim. | |
|
| |
Leo M. Silver II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 32 Asa : 12 inç ve esnek. Kızılçamdan yapılmıştır anka kuşu teleği içerir. Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ Perş. Ocak 29, 2009 11:15 am | |
| Ütteki 2 sapığa karşı telimi değiştirirdim | |
|
| |
| Üstteki üye şu an yanında olsa ne yapardın? ~ | |
|