Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Francés Carrietta Count

+7
Lisa Wanders
Grace Lucy Memphis
Lionel Morhange
Isaac Beljean
Devon Melvyn Solian
Margaux La Barré
Francés Carrietta Count
11 posters
YazarMesaj
Francés Carrietta Count
III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Francés Carrietta Count

Francés Carrietta Count Empty
MesajKonu: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 10:27 am

Francés Carrietta Count

Francés Carrietta Count ITEMS_ellenpage_%20(112)xFrancés Carrietta Count I-juno96xFrancés Carrietta Count 004

Genç kadın doğum yapan kadınların aksine hiç bağırmıyor, ağlamıyor-sızlamıyor, terlemiyordu. Adeta acı çekmemesi için büyülenmiş gibiydi. Doktor şaşkınlık içinde kadına baktı. Kadın sanki zorla acı çekiyormuş gibi yaparak yüzünü buruşturdu,rol yapıyor gibiydi; ama rol yapıyor olamazdı, doğum yapan kadınlar acı çekerdi. Her ne kadar karşısındaki kadın öyle görünmese de. Doktor tekrar başını eğip bebeğin ne durumda olduğunu kontrol etti; başı görünmeye başlamıştı bile. " Ikının, " dedi doktor kadına " Lütfen ıkının; canınız acıyabilir ama bundan kurtulmak zorundayız. " Kadın keskin bir kahkaha attı; doktor onun acıdan kafayı yemiş olabileceğini düşündü. Ve kadın ıkınmadı. Bebek sanki kendiliğinden geliyordu. Gece yarısı nöbette uyuklerken gelen bu kadın oldukça sakin bir şekilde suyunun geldiğini ve doğum yapmak üzere olduğunu söylemişti. Belki de uyuyordu ve bu bir rüyaydı. Öyle olsa bile bir şeyler yapması gerekiyordu. " Lütfen bebeği itmeye çalışın, bayan, " dedi tekrar doktor. " Bu şekilde daha az acı çekersiniz. " Kadın doktorun yüzüne baktı tekrar, anlamıyormuş gibiydi. Bir an sonra yüzü aydınlandı. " Ah, evet, acı çekmem gerekiyordu, değil mi? " Ve acıyla yüzünü buruşturdu. Doktor kadının yüzündeki acının gerçek olduğunu sezdi. Aynı zamada ıkınıyordu da gerçekten. Ama hiçbiri gerçek değildi. Genç kadın, iyi bir oyuncuydu. Üstelik sesi de çok güzeldi.

~~~

Evet, annem beni doğurmak için ıkınmadı bile. Sadece beni doğurup, sevdiği adamı mutlu etmek; daha sonra da ikimizi de bırakıp hayallerinin peşinden koşmak istiyordu. Yine de ondan bu kadar nefret etmemin sebebi ıkınmaması değil. O beni sadece terk etmedi. O anı hafızama kazımamı sağladı. Annem yetenekliydi, her konuda. Saatlerce odasına kapanır, iksirler yapar, yeni büyüler icad ederdi. Henüz kaçma planı mükemmelliğe ulaşmamıştı. Bu yüzden sadece bizi yok saymakla yetiniyordu. Ama bu çok da uzak değildi. 2 yaşındaydım. Annemin odasından minik bir patlama ve neşeli bir kahkaha sesi geldi. Bir kaç dakika sonra da annem elinde bir iksir şişesiyle odama girdi. " Gel bakalım, Carrie, burada senin için bir sürprizim var, " Beni alıp banyoya götürdü. Aynadaki yansımam kahverengi saçlı ve beyaz tenli bir bebeğin görüntüsüydü. Annem aynadaki görüntüme baktı, gözleri garip bir ışıltıyla parıldadı ve saçlarımı o iksirle yıkadı. Saç derim feci şekilde yanıyordu. Sonra beni tekrar odama götürdü. Gözlerimin önünde en sevdiğim oyuncak bebeğimi parçalara ayırdı. Sinirle ağlamaya başladım. Ama saç derimdeki karıncalanma hissi beni anında susturdu. Dolabımın üzerindeki aynadan görüntüme baktım. Artık aynadan sarışın bir bebek bana bakıyordu.
Tekrar ağlamaya başladım.

Francés Carrietta Count Th_epfgicons-13-16xFrancés Carrietta Count I-juno67xFrancés Carrietta Count Ellenavi19

Kumral bebeğin koyu kahverengi saçları kocaman açılmış gözlerinden çok daha ilginç bir şekilde sarıya dönüyordu. Annesini izliyordu, bebek. genç kadın ise koltukaltları terden sırılsıklam halde ve ağlayarak kocaman bavuluna eyşayalarını dolduruyordu. Kulağa saçmasapan gelen bir şeyler mırıldanıyordu ama bebek bunun pek farkında değildi. Artık-sarışın bebek, annesinin gitmek üzere olduğunu anlamıştı. Gürültülü bir şekilde ağlamaya başladı. Artık 3 yaşındaydı ve bazı düşüncelerini dile getirebiliyordu. Yine de şimdiye kadar kurduğu en güzel ve annesinin kafasına kazınacak, her gece aklına gelecek ve vicdan azabı duymasını sağlayacak o cümleyi kurdu; " Anne, gitmesen olmaz mı? " Kadın olduğu yerde döndü ve şaşkınlık içinde kızına baktı. Önce saçlarına, sonra da gözlerinin tam içine. Çocuk ağlamasını kesti. Fakat kadın artık hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Kendini yatağa bıraktı, ve daha fazla ağladı. Belki uzun dakikalar belki de kısa günler geçti. Artık-sarışın bebek ayakta öylece durdu. Neden sonra genç kadın doğruldu yarı-toparlanmış bavulunun fermuarını çekti ve hiçbir şey demeden, bebeğiyle vedalaşmadan çekip gitti.

~~~

Annem, babama ben daha onun karnındayken yaptığı bir büyü hakkında bir not bırakmış sadece. Hiç de iyi olmayan bir büyü. Onun dışında babama da hiç bir şey söylememiş ve onunla da vedalaşmamış.

Benim adım Francés Carietta Count. Ve annem sayesinde bunların hepsini hatırlıyorum.

Aslında doğduğum günden beri olan herşeyi hatırlıyorum.

Francés Carrietta Count Juno011xFrancés Carrietta Count Juno006xFrancés Carrietta Count JUNO_1348
Francés Carrietta Count
Francés Carrietta Count

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 10:33 am

Francés Carrietta Count Balksz3ml9
İlişkiler

Francés Carrietta Count Willaicon01-1
Margaux La Barré [İyi Arkadaş]
Hatırlıyorsundur, seninle göl kenarında tanıştık. İyi bir model olabilieceğimi söylemiştin. Bir kaç poz çektik, sonra da burdayız işte. Benden büyük olsan da en iyilerim arasındasın. Albümünde yer almak onur. Sanırım, evet, seviyorum seni.

Francés Carrietta Count 2qjluo5
Devon Melvyn Solian [Sıradan]
Sen çok garip birisin, Devon. Asıl adının bu olmadığını da biliyorum. Senden hoşlandım, ama daha arkadaşım olabilecek kadar yakınım değilsin. Birbirimizi tanımıyoruz yeterince. Ama seni tanımak isterim.

Francés Carrietta Count Th4wu1
Bruce Joel Stenson [İyi Arkadaş]
Büyük sırrını biliyorum. Bakışlarından bile belli. Ama merak etme, kimseye söylemem. Belki bir gün bana söylersin bunu, o zamana kadar yardım etmeyeceğim sana. Eh, tatlı birisin. Sanırım seninle bir şeyler paylaşabiliriz.

Francés Carrietta Count Gaspard_Ulliel_046
Lionel Morhange [Platonik]
Tanrım, bana bunu yapmayı bırakmazsan ölebilirim! Öyle bakma! Profesör olduğunu biliyorum ama kendimi durduramam, durduracak da değilim zaten. Dünyanın en harika duygusu bu. İmkansız olduğunun da farkındayım, ama elimde değil işte. Beni deli ediyorsun.

Francés Carrietta Count 28360720hw6
Grace Lucy Memphis [Sıradan]
Güzel kızsın, kafa birine de benziyorsun. Ama henüz aramızı olumlu yönde etkileyecek bir şey olmadı. Farklı binalarda olmamızın da bu durumu düzeltmeye bir katkısı yok. Yine de dışarıdan bakınca senden hoşlandım. Yakın zamanda iyi tanımak istediklerimdensin.

Francés Carrietta Count 1387
Lisa Wanders [Yakın Arkadaş]
Sen gerçekten özelsin benim için. Çoğu insanla bu kadar samimi olamam, güvenmem zordur. Yine de seninle her şeyi paylaşabilirim. Aynı dönemde ve binada olmamız seninle yakınlaşmamada pek de etkili değil. Bunu sağlayan sensin. Vazgeçilmezlerimdensin.

Francés Carrietta Count Edgeofseventeenbymilkbvd8
Isis Lilian Wanders [Tanıdık]
Bir kaç ortak arkadaşımız sayesinde tanıştık, evet. Ama seni biraz da olsa çözebildim sanırım. Göz önünde olmayı seviyorsun. Eh, bu da benim pek hoşuma gitmedi. Yine de seninle iyi vakit geçiriliyor.

Francés Carrietta Count Christina-christina-ricci-70974_100_100
Sofia Diabolus [Yakın Arkadaş]
Senin ayrı bir insan olduğuna inanmak zor. Her şeyimi paylaşabildiğim gibi her şeyini de dinlerim senin. Dönem içinde -farklı dönemlerde olduğumuz için- fazla görüşemesek de mutlaka birbirimizi bir yerde bulur konuşuruz. Hey, kaçmak yok, sen de vazgeçilmezlerimdensin!

Francés Carrietta Count Balksz41fv3

En son Francés Carrietta Count tarafından C.tesi Ocak 24, 2009 8:18 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Margaux La Barré
IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Margaux La Barré

Kadın Mesaj Sayısı : 99

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 11:03 am

Ouv ekle anam,

Francés Carrietta Count 84Francés Carrietta Count Hol13Francés Carrietta Count Willaicon01-1
Francés Carrietta Count
Francés Carrietta Count

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 11:13 am

Ekledim. ^^
Devon Melvyn Solian
Devon Melvyn Solian

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 12:24 pm

Francés Carrietta Count 2qjluo5Francés Carrietta Count Rlfk92Francés Carrietta Count ZppjmFrancés Carrietta Count FdsxlyFrancés Carrietta Count Es71vmFrancés Carrietta Count 346xlix

Geçmişini okudum fakat karakterinin yapısını anlamadım. Msnden falan yazarsan kurgu oluşturabilirim veya sen karar ver ve yaz kurgumuzu. Yalnız Devon arada olmadığı biri gibi davranabiliyor, biliyorsun bazen rol yapmak zordur. Karışık bir karakteri var, özetle çift kişilikli diyebilirim ama diğer kişiliğindeyken ne yaptığını iyi biliyor. Buna göre bir şeyler ayarlayabilirsin.
Isaac Beljean
Sihir Bakanı Asistanı
Sihir Bakanı Asistanı
Isaac Beljean

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 12:27 pm

Francés Carrietta Count Th4wu1

Al işte anam sana ikon, yer mer belirtmem kurguyu da sana bırakırım xD
Ekle beni bebeim ^.-
Francés Carrietta Count
Francés Carrietta Count

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 12:46 pm

Ekledim, beyler. Razz
Lionel Morhange
Kehanet Profesörü
Kehanet Profesörü
Lionel Morhange

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 1:11 pm

Francés Carrietta Count Gaspard_Ulliel_046
Yeri biliyorsun, kurgu senindir.
Francés Carrietta Count
Francés Carrietta Count

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 1:18 pm

Ekledim. *-*
Grace Lucy Memphis
Grace Lucy Memphis

Kadın Mesaj Sayısı : 254
Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S'

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 2:17 pm

Francés Carrietta Count 50838571kl7Francés Carrietta Count 28360720hw6Francés Carrietta Count 86001186ca7Francés Carrietta Count 60638514zm6Francés Carrietta Count 45479581ee2

Ekle bebek^^.
Francés Carrietta Count
Francés Carrietta Count

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 2:25 pm

Ekledim. ^^,
Lisa Wanders
Lisa Wanders

Kadın Mesaj Sayısı : 56

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 3:35 pm

İkonda kurguda lejantta xD Ekleyiver =)
http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/lisa-wanders-i
Isis Lillian Wanders
Isis Lillian Wanders

Kadın Mesaj Sayısı : 13
Evcil Hayvanı : [Romance] Kedi
Rp Sevgilisi : wAntEd xD

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 5:09 pm

http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/isis-lillian-wanders-t153.htm İconu burdan alabilirsin.

Kurguya gelirsek arkadaşlarımız sayesinde tanışmışız. Arkadaşa ekle. Zaten şu an birlikte rp yapıyoruz daha önceden tanışmışlığımız olmuş olsun xD
Sofia Diabolus
Sofia Diabolus

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 5:57 pm

Francés Carrietta Count Christina-christina-ricci-70974_100_100

Bence iyi arkadaş olmalıyız, evet bunu yapmalıyız xD
Francés Carrietta Count
Francés Carrietta Count

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimeC.tesi Ocak 24, 2009 8:19 am

Ekledim, bayanlar. Wink
Eulalie De Moule
Eulalie De Moule

Kadın Mesaj Sayısı : 87
Evcil Hayvanı : Yok.
Rp Sevgilisi : Aşka inanmıyor.

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 8:28 am

Evet, Eu'yu da ekle. Icon lejantımdan istediğini al ve uğrayıver Razz İlerde Darkness. kurulacak. O zamana kadar Margaux'un yeri gibi olabilir. Derslere falan beraber gitmiş olabiliriz vs. vs. xD
http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/eulalie-t211.h
Carmina Loretta Valantina
İksir Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
İksir Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Carmina Loretta Valantina

Kadın Mesaj Sayısı : 100
Asa : Karanlığın Asaleti
Evcil Hayvanı : Evcil Hayvanlardan Hoşlanmaz.
Rp Sevgilisi : Tek bir kişiye bağlı kalamaz

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePerş. Ocak 29, 2009 10:35 am

Kurgu sana kalmış, karakterimin ayrıntılarını lejantımdan öğrenebilirsin.

Francés Carrietta Count Evagreengirlyevil31yr1
Francés Carrietta Count
Francés Carrietta Count

MesajKonu: Geri: Francés Carrietta Count   Francés Carrietta Count Icon_minitimePerş. Ocak 29, 2009 9:08 pm

Carmina, karakterini inceleyecceğim birazdan. ^^
Eulalie, senin yerin belli. Cool

Üşenmediğim bir zaman da ekleyeceğim ve size de yazacağım. xD

Francés Carrietta Count
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Francés Carrietta Count