Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Cassidy Jessie Black ~~

2 posters
YazarMesaj
Cassidy Jessie Black
III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Cassidy Jessie Black

Kadın Mesaj Sayısı : 21
Asa : Ejderha ve yürek lifinden
Evcil Hayvanı : Fluffy
Rp Sevgilisi : ----

Cassidy Jessie Black ~~ Empty
MesajKonu: Cassidy Jessie Black ~~   Cassidy Jessie Black ~~ Icon_minitimePerş. Ocak 29, 2009 8:58 am

Cassidy Jessie Black ~~ 306917-kate-beckinsale-sexy-hot-screensaver

K i ş i l i k ~~

Soğuk ve hırslı biridir Jessie.Sevgi, dostluk ve aşk gibi kavramların varlığına inanmaz. Annesi de dahil herkesten nefret eder. Kendisini az da olsun yakın hissettiği tek kişi babasıdır, ki onu bile sevmediğinden emindir. Oldukça münzevidir, kalabalıktan nefret eder. Kolaylıkla, narsist olduğu söylenebilir. Öngörülebileceği gibi içine kapalı ve bencildir. Yaptığı her şeyin arkasında mutlaka kendi çıkarı vardır. Evrenin merkezine kendisini koyar.

Hayvanlara, özellikle yılanlara, kedilere ve yarasalara büyük ilgisi vardır. Kitaplardan, müzikten ve sürreal çizimlerden hoşlanır.

Korkutucu bir zekası vardır ve onu herhangi iyi bir şey için asla kullanmaz. Bu yüzden gereğinden fazla tehlikelidir.

Güzel olduğunu bilir ve bununla fazlasıyla gurur duyar. Gerek fiziğini, gerekse sesini medusa-vari kullanmaktan çekinmez. İnsanları, özellikle erkekleri, parmağında oynatmayı sever.

Kan :Safkan ~~

Mezun olduğu Bina :Slytherin ~~

Cassidy Jessie Black ~~ Ac4

Sevdikleri :

> Dedikodu
> Safkanlar
> Kitap okumak
> Arkadaşları
> Rekabet

Sevmedikleri :

>Yalan söyleyenler
>Çok konuşan profesörler
>Kendini bi' şay sananlar ~~!
>Bulanıklar
>Cimrilik

Cassidy Jessie Black ~~ Kate-kate-beckinsale-3820090-75-75 Cassidy Jessie Black ~~ Kate-kate-beckinsale-3820085-75-75

A i l e ve G e ç m i ş~~

>Black ailesi yüzyıllardır süregelen karanlık tarafa düşkünlükleriye bilinirler...Ayrıca büyücü dünyasında saygın bir yere sahiplerdir.Çok ünlü büyücüler yetiştirilmiş ama hepsi iyi ile kötü arasında yapılan savaşlarda can vermişlerdir..Bununda verdiği üzüntü ile Black ailesinde yakın zamanda aydınlık tarafa düşkünlük başlamıştır.Ailenin bir kısmı iyi tarafa yönelsede bir kısmı hala karanlık taraftan yana kalmıştır.Bu yüzden ailede fikir çatışmaları başlamıştır...

Cassidy Jessie Black ~~ Kate-kate-beckinsale-3820075-75-75
Taraf: Karanlık

Arkadaşlarım ~

x Beni Yarı Yolda Bırakmayacağını Biliyorum x
x Çocuklukluk Arkadaşım x
x İsmen Tanıdıklarım x
x Kanımın Isındığı x
x Okul Arkadaşım x
x Güveniyorum x
x Yeni Tanıştığım x
x Beni Güldürüyor x
x Beceriksiz x

Aşk Hayatı ~

x Çocukluk Aşkım x
x Ölümüne Seviyorum x
x Çıkarlarım İçin x
x Kullandıklarım x
x Çekici Buluyorum x
x Flört x
x Eğlence x
x Hoşlandığım x
x Gizli Aşk x
x Yasak Aşk x
x Eski Sevgilim x
x Sevgilim x

Düşmanlar ~

x Ölümcül Dereceden Nefret Ettiğim x
x Kanını Akıtmak İstiyorum x
x Zararsız Görüyorum x
x Hoşlanmıyorum x
x Baş Belası x

Cassidy Jessie Black ~~ Kp1qm3

Nakashima Michiyo

Jessie ve Naka küçüklükten beri tanışıyorlardır. Çünkü, evleri yanyanadır. Bu iki soyun evleri hep yanyana olmuştur ama çok zıt insanlar oldukları için hep kavgalılardır. Ailenin getirdiği bir sebebten, hem de gerçekten ters kişilikli olmaları yüzünden hiç bir zaman iyi anlaşamaz ve kavga ederler. Aileler çok eskiden arasında her ay düellolar düzenlermiş. Bu yüzden Jessie sonraki senelerde Naka'yı düelloya çağırmaya kararlıdır.

Aile ~

x Diğer Akrabalar x
x İkizim x

Büyükler~

x Kanından Bir Kaç Damla Almak İstiyorum x
x Gırtlağını Kesmek İstiyorum x
x Geleceğin Ölüm Yiyenx
x Ailesine Düşmanım x
x Hoşlanmadığım x
x Sevdiğim x

Cassidy Jessie Black ~~ Kate-kate-beckinsale-3820079-75-75Cassidy Jessie Black ~~ Kate-kate-beckinsale-3485910-75-75Cassidy Jessie Black ~~ Kate-kate-beckinsale-3485882-75-75

En son Cassidy Jessie Black tarafından Perş. Ocak 29, 2009 1:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/cassidy-jessie
Nakashima Michiyo
II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Nakashima Michiyo

Kadın Mesaj Sayısı : 153
Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü
Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan
Rp Sevgilisi : Max Blake

MesajKonu: Geri: Cassidy Jessie Black ~~   Cassidy Jessie Black ~~ Icon_minitimePerş. Ocak 29, 2009 10:52 am

Benim lejanttaki kurgu bu. Kendine göre çevir ama içeriği aynı ossun ^^

Icon-
Cassidy Jessie Black ~~ Kp1qm3

Koyacağın Yer- Baş Belası (Sonuna Kadar Düşman)

Kurgu- Jessie ve Naka küçüklükten beri tanışıyorlardır. Çünkü, evleri yanyanadır. Bu iki soyun evleri hep yanyana olmuştur ama çok zıt insanlar oldukları için hep kavgalılardır. Ailenin getirdiği bir sebebten, hem de gerçekten ters kişilikli olmaları yüzünden hiç bir zaman iyi anlaşamaz ve kavga ederler. Aileler çok eskiden arasında her ay düellolar düzenlermiş. Bu yüzden Naka sonraki senelerde Jessie'yi düelloya çağırmaya kararlıdır.
Cassidy Jessie Black
Cassidy Jessie Black

Kadın Mesaj Sayısı : 21
Asa : Ejderha ve yürek lifinden
Evcil Hayvanı : Fluffy
Rp Sevgilisi : ----

MesajKonu: Geri: Cassidy Jessie Black ~~   Cassidy Jessie Black ~~ Icon_minitimePerş. Ocak 29, 2009 1:50 pm

Öle ossun bari xD
http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/cassidy-jessie

Cassidy Jessie Black ~~
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Eragon James Black ~ Örnek Lejant