Cassidy Jessie Black III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 30 Asa : Ejderha ve yürek lifinden Evcil Hayvanı : Fluffy Rp Sevgilisi : ---- Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Cassidy Jessie Black ~~ Perş. Ocak 29, 2009 8:58 am | |
|
K i ş i l i k ~~
Soğuk ve hırslı biridir Jessie.Sevgi, dostluk ve aşk gibi kavramların varlığına inanmaz. Annesi de dahil herkesten nefret eder. Kendisini az da olsun yakın hissettiği tek kişi babasıdır, ki onu bile sevmediğinden emindir. Oldukça münzevidir, kalabalıktan nefret eder. Kolaylıkla, narsist olduğu söylenebilir. Öngörülebileceği gibi içine kapalı ve bencildir. Yaptığı her şeyin arkasında mutlaka kendi çıkarı vardır. Evrenin merkezine kendisini koyar.
Hayvanlara, özellikle yılanlara, kedilere ve yarasalara büyük ilgisi vardır. Kitaplardan, müzikten ve sürreal çizimlerden hoşlanır.
Korkutucu bir zekası vardır ve onu herhangi iyi bir şey için asla kullanmaz. Bu yüzden gereğinden fazla tehlikelidir.
Güzel olduğunu bilir ve bununla fazlasıyla gurur duyar. Gerek fiziğini, gerekse sesini medusa-vari kullanmaktan çekinmez. İnsanları, özellikle erkekleri, parmağında oynatmayı sever.
Kan :Safkan ~~
Mezun olduğu Bina :Slytherin ~~
Sevdikleri :
> Dedikodu > Safkanlar > Kitap okumak > Arkadaşları > Rekabet
Sevmedikleri :
>Yalan söyleyenler >Çok konuşan profesörler >Kendini bi' şay sananlar ~~! >Bulanıklar >Cimrilik
A i l e ve G e ç m i ş~~
>Black ailesi yüzyıllardır süregelen karanlık tarafa düşkünlükleriye bilinirler...Ayrıca büyücü dünyasında saygın bir yere sahiplerdir.Çok ünlü büyücüler yetiştirilmiş ama hepsi iyi ile kötü arasında yapılan savaşlarda can vermişlerdir..Bununda verdiği üzüntü ile Black ailesinde yakın zamanda aydınlık tarafa düşkünlük başlamıştır.Ailenin bir kısmı iyi tarafa yönelsede bir kısmı hala karanlık taraftan yana kalmıştır.Bu yüzden ailede fikir çatışmaları başlamıştır...
Taraf: Karanlık
Arkadaşlarım ~
x Beni Yarı Yolda Bırakmayacağını Biliyorum x x Çocuklukluk Arkadaşım x x İsmen Tanıdıklarım x x Kanımın Isındığı x x Okul Arkadaşım x x Güveniyorum x x Yeni Tanıştığım x x Beni Güldürüyor x x Beceriksiz x
Aşk Hayatı ~
x Çocukluk Aşkım x x Ölümüne Seviyorum x x Çıkarlarım İçin x x Kullandıklarım x x Çekici Buluyorum x x Flört x x Eğlence x x Hoşlandığım x x Gizli Aşk x x Yasak Aşk x x Eski Sevgilim x x Sevgilim x
Düşmanlar ~
x Ölümcül Dereceden Nefret Ettiğim x x Kanını Akıtmak İstiyorum x x Zararsız Görüyorum x x Hoşlanmıyorum x x Baş Belası x
Nakashima Michiyo
Jessie ve Naka küçüklükten beri tanışıyorlardır. Çünkü, evleri yanyanadır. Bu iki soyun evleri hep yanyana olmuştur ama çok zıt insanlar oldukları için hep kavgalılardır. Ailenin getirdiği bir sebebten, hem de gerçekten ters kişilikli olmaları yüzünden hiç bir zaman iyi anlaşamaz ve kavga ederler. Aileler çok eskiden arasında her ay düellolar düzenlermiş. Bu yüzden Jessie sonraki senelerde Naka'yı düelloya çağırmaya kararlıdır.
Aile ~
x Diğer Akrabalar x x İkizim x
Büyükler~
x Kanından Bir Kaç Damla Almak İstiyorum x x Gırtlağını Kesmek İstiyorum x x Geleceğin Ölüm Yiyenx x Ailesine Düşmanım x x Hoşlanmadığım x x Sevdiğim x
En son Cassidy Jessie Black tarafından Perş. Ocak 29, 2009 1:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| |
Cassidy Jessie Black III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 30 Asa : Ejderha ve yürek lifinden Evcil Hayvanı : Fluffy Rp Sevgilisi : ---- Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Cassidy Jessie Black ~~ Perş. Ocak 29, 2009 1:50 pm | |
| | |
|