| Eragon James Black ~ Örnek Lejant | |
|
+6Lleweyn Chloris Valeria Delia Silver Xeina Kristen Sanos Isabel Loisa Mythique Larissa Amiens Craig Justin Archman 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Eragon James Black ~ Örnek Lejant Salı Ocak 13, 2009 10:55 pm | |
|
Kişiliği ~ ~ ~ ~ Çabuk sinirlenen, her zaman üstte durmak isteyen, emir vermek isteyen, Belli bir ölçüye kadar cesur sayılabilir. Ama aşırı cesaretin başa bela olduğunu düşünen ve son derece tembel biri. Dalga geçmek konusunda üzerinde yok. Ciddi ve sert duruşludur. Yerine göre gülen ve eğlenen biri olsa da ön yargılı davranan insanlar onu ciddi biri olarak görürler ilk bakışta. Gizemli ve kin besleyen biridir. Gücünü ve zekasını boşa harcamamak konusunda büyük bir tutumu vardır. Herkese karşı oldukça rahat ve umumursamaz davranır. Bütün işlerini sükunet içinde yapar ama adaletli davranmaz. En önem verdiği şeylerden biri; Zekasıdır. Ama ondan önce Mükemmeliyetçi yapısı ve sinsi görüşleri daha baskındır. ~ ~ ~ Yaşı ~ 22Mezun Olduğu Bina ~ SlytherinSevdikleri ~ † İşkence Yapmak † Karanlık † Yalnızlık † Eğlence † Yasak Orman † Soğuk † Aşk
Sevmedikleri ~ † Başkasına boyun eymek † İyilik meraklısı aptallar † Kendini cesur sananlar † Bulanık & Kanı bozuklar † Huzursuzluk † Aldatılmak † Yapmacık İnsanlar ~ ~ ~ ~ Fiziksel betimleme ~Kahverengi ve uzun saçları ve deniz mavisi gözleriyle her zaman dikkat çekmeyi başarmıştır. Olması gerekenden uzundur, kilosu normal seviyededir. Açık ten rengiyle her zaman parıldayan suratuında tebessüm gösterince yeterince çekici bir hal alıyor. İnsan gözlerine ve suratına bakınca neler düşündüğünü anlar, zihnini okumasına hiç gerek yoktur. Ama duygularını gizlediğinde ise hiç bir şey anlaşılmaz. ~ ~ ~ Arkadaşlarım ~x Beni Yarı Yolda Bırakmayacağını Biliyorum xx Çocuklukluk Arkadaşım xx İsmen Tanıdıklarım xx Kanımın Isındığı xx Okul Arkadaşım xx Güveniyorum x x Yeni Tanıştığım xx Beni Güldürüyor xx Beceriksiz xAşk Hayatı ~x Çocukluk Aşkım xx Ölümüne Seviyorum xx Çıkarlarım İçin xx Kullandıklarım xx Çekici Buluyorum xx Flört xx Eğlence xx Hoşlandığım xx Gizli Aşk xx Yasak Aşk xx Eski Sevgilim xx Sevgilim xDüşmanlar ~x Ölümcül Dereceden Nefret Ettiğim xx Kanını Akıtmak İstiyorum xx Zararsız Görüyorum xx Hoşlanmıyorum xx Baş Belası xAile ~x Diğer Akrabalar xx İkizim xBüyükler~x Kanından Bir Kaç Damla Almak İstiyorum xx Gırtlağını Kesmek İstiyorum xx Geleceğin Ölüm Yiyen xx Ailesine Düşmanım xx Hoşlanmadığım xx Sevdiğim x ~ ~ ~
En son Eragon James Black tarafından Ptsi Ocak 19, 2009 2:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: Eragon James Black ~ Örnek Lejant Salı Ocak 13, 2009 10:56 pm | |
| + İlişkiler
Larissa Amiens
x Çocuklukluk Arkadaşım x x Okul Arkadaşım x x Güveniyorum x x Çekici Buluyorum x
+ Hmm, çekici ve güzel bi hatun. Çocukluğumdan beri tanıyorum onu. Yakın bir arkadaş olsa da her zaman içimde ona karşı hissettiğim duygularım vardır. +
Xeina Kristen Sanos
x Çocuklukluk Arkadaşım x x Okul Arkadaşım x x Güveniyorum x x Kullandıklarım x x Çekici Buluyorum x
+ Vay, bakanlıkta bulunan güzel ve sempatik kadınlardan bir tanesi. Değerlendirmek lâzım. Eskiden tanıdığım biri üstelik aynı binadan mezunuz. + Valeria Delia Silver
x Kanının bir kaç damlasından zarar gelir mi? x x Zararsız Görüyorum x x Hoşlanmıyorum x x Baş Belası x
+ Güzel biri; fakat güzelliğini boşa harcıyor. Küçükken safkan olmayan diğer öğrencilere yaptıklarına karşı olan kadın, her zaman diğerlerini savundu. Gerçi çok umurumda, elbet intikam alıcam.. +
Lleweyn Chloris
x Güveniyorum x x Çekici Buluyorum x
+ Çekici bir kadın, diğer kadınlarda ne hissediyorsam aynısı var. Eski bir lezbiyen olduğunu öğrendiğimde biraz tırstım ama 'eski' ne fark eder ki sonuçta kadın. Ona çok güveniyorum, yanımda olduğuna da inanıyorum. +
Norah Chromes
x Ölümüne Seviyorum x x Kullandıklarım x x Çekici Buluyorum x x Hoşlandığım x x Sevgilim x
+ Benim hatunum, seviyorum onu. Belki bir aşk var kalbimde; fakat bütün kadınlara yaptığım gibi ona da aynı şekilde yaklaşıyorum ve davranıyorum. Oda benim aldatma kurbanlarımdan biri. + Carmina Loretta Valantina
x Ölümüne Seviyorum x x Kullandıklarım x x Çekici Buluyorum x x Eğlence x x Hoşlandığım x x Sevgilim x
+ Çekici bir kadın, hatta daha fazlası. Çıkıyorum dediği kadınlardan bir tanesi. Norah'ta hissettiğim aşk, bu kadında da etkisini gösteriyor. Hangi aşkın daha gelip geçici olduğunu bilmiyorum; fakat gelip geçici. +
Xiejila Pharrines
x Kullandıklarım x x Çekici Buluyorum x x Eğlence x x Hoşlandığım x
+ Oda ne? çalıştığı daire kadar gizemli bir kadın, dolgun dudaklar ve çekici bir beden. Uhm.. tahrik ediyor beni. Bir gün bakanlıkta sıkıştırabilirim. Eğlenceli olacak. + Ference Leiff Jagger
x Ölümcül Dereceden Nefret Ettiğim x x Kanını Akıtmak İstiyorum x x Zararsız Görüyorum x
+ Yaşlı bunak seni! Ölme vaktin gelmedi mi? Merak etme en yakın zamanda senin işini de halledeceğim. Nasıl olsa senden daha üstteyim. Tanıştığım günden beri en nefret ettiği çalışanlardan biri. Tarafı konusunda benimle aynı yerde olmadığı kesin. +
Cassidy Jessie Black
x Kuzen x x Geleceğin Ölüm Yiyenx x Sevdiğim x
+ Kuzenim. Seviyorum onu, benim tarafımda. Tabiî öyle olacak, Bana çekecek. Büyüdüğü zaman ölüm yiyen olacak oda.. +
Eklenmek İsteyenler, İcon Verirlerse Sevinirim ^^
En son Eragon James Black tarafından Perş. Ocak 29, 2009 2:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 14 kere değiştirildi | |
|
| |
Larissa Amiens Tılsım/Muska Profesörü
| Konu: Geri: Eragon James Black ~ Örnek Lejant Çarş. Ocak 14, 2009 6:44 pm | |
| Çocukluk arkadaşı gibi bir yer güzel olurdu. | |
|
| |
Isabel Loisa Mythique Muggle
| Konu: Geri: Eragon James Black ~ Örnek Lejant Perş. Ocak 15, 2009 4:08 pm | |
| | |
|
| |
Xeina Kristen Sanos Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi
Mesaj Sayısı : 54 Rp Sevgilisi : Aranmakta ama çapkınığm kıskanç olmasın ! xD Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Eragon James Black ~ Örnek Lejant Salı Ocak 20, 2009 12:18 pm | |
| | |
|
| |
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Eragon James Black ~ Örnek Lejant C.tesi Ocak 24, 2009 9:51 pm | |
| Kurgu: Vall kendisinden 5 yaş küçük olan Eragon'u Hogwarts'tan hayal meyal hatırlamaktadır. Vall 7. sınıftayken Eragon'un farkına varmıştır. 2. sınıfta küçük bir çocuk olmasına rağmen Muggle doğumlularla ve melezlerle dalga geçişi Vall'in onun nasıl biri olduğunu anlamasını sağlamıştır. Elinden birkaç birinci sınıfı kurtarmıştır. Eragon ona karşı gelse de bir yedinci sınıfla çok uğraşmak istememiştir. Seneler sonra Eragon sihir bakanı olduğunda bile aralarındaki bu nefret ve çekişme hiçbir zamna dinmemiştir. Eragon yakın zamanda Vall'in elinden kurtardığı Muggle doğumluları intikamını almayı planlamaktadır. Efe'm kaderimizde bu da varmış xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Eragon James Black ~ Örnek Lejant C.tesi Ocak 24, 2009 10:33 pm | |
| Uhm.. Rütbesi olan arkadaşları ekledim kendime göre ^^. Ve alımlar devam ediyor xD
+ Yavrum yerini hazırladım ama içimden gelmiyor la xD + | |
|
| |
Lleweyn Chloris Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 112 Asa : Dikenli Defne - Veela Saç Teli - 13 İnç - Yarı Bükülür Evcil Hayvanı : Ærmena [Güve. O bir güve.] Rp Sevgilisi : O eski lezbiyen. Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Eragon James Black ~ Örnek Lejant C.tesi Ocak 24, 2009 10:36 pm | |
| Kurgu murgu yazamam şimdi. Sen ekle kafana göre ama o pmdekinin sonu olmasın xD | |
|
| |
| |
| |
Penthesileia Dejaris İksir Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Eragon James Black ~ Örnek Lejant Paz Ocak 25, 2009 4:10 pm | |
| İcon yollamaya üşendim. Ekle işte bilmiyorsun sanki. Şimdilik bu dursun da. - Kod:
-
http://p-userpic.livejournal.com/78270560/2267770 | |
|
| |
Carmina Loretta Valantina İksir Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 100 Asa : Karanlığın Asaleti Evcil Hayvanı : Evcil Hayvanlardan Hoşlanmaz. Rp Sevgilisi : Tek bir kişiye bağlı kalamaz Kayıt tarihi : 12/01/09
| |
| |
Xiejila Pharrines Esrar Dairesi Çalışanı
| |
| |
| Konu: Geri: Eragon James Black ~ Örnek Lejant Çarş. Ocak 28, 2009 7:25 pm | |
| Hanımlar, eklendiniz ^^. Yerinden memnun olmayan varsa söylesin. | |
|
| |
Cassidy Jessie Black III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 30 Asa : Ejderha ve yürek lifinden Evcil Hayvanı : Fluffy Rp Sevgilisi : ---- Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Eragon James Black ~ Örnek Lejant Perş. Ocak 29, 2009 8:49 am | |
| Beni !kardeşe! kuzine öle bi şiyee eklee ailenin rpsini bi siteden buldum o sitede gerçi sende varsın sanırım ; Black ailesi yüzyıllardır süregelen karanlık tarafa düşkünlükleriye bilinirler...Ayrıca büyücü dünyasında saygın bir yere sahiplerdir.Çok ünlü büyücüler yetiştirilmiş ama hepsi iyi ile kötü arasında yapılan savaşlarda can vermişlerdir..Bununda verdiği üzüntü ile Black ailesinde yakın zamanda aydınlık tarafa düşkünlük başlamıştır.Ailenin bir kısmı iyi tarafa yönelsede bir kısmı hala karanlık taraftan yana kalmıştır.Bu yüzden ailede fikir çatışmaları başlamıştır... icon: | |
|
| |
| Konu: Geri: Eragon James Black ~ Örnek Lejant Perş. Ocak 29, 2009 2:02 pm | |
| | |
|
| |
| Eragon James Black ~ Örnek Lejant | |
|