| Seyir Defteri | |
|
+21Sofia Diabolus Margaux La Barré Jessica Mystery McKay Anitchka L. Anchov Serena Jess Wodersoon Lionel Morhange Morwen Arsiãna Jagger Christabella Samael Edward Rick Rogerson Lisa Wanders Hira Jane Michiyo Isabel Loisa Mythique Bilie Wanders Nakashima Michiyo Johanné M. Delacroix Larissa Amiens Ference Leiff Jagger Sergei L. O'Leary Azula F.Sanchez Rodriguez Howard Jagger Grace Lucy Memphis 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ference Leiff Jagger Büyüceşûra Baş Hâkimi
Mesaj Sayısı : 72 Asa : 12 inç, yarı esnek. Defne dalı, anka telenkli. Evcil Hayvanı : Köpek, Fox. Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 16, 2009 8:10 pm | |
| 22.09 Aşk var mı? Yok yok.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 72 Asa : 12 inç, yarı esnek. Defne dalı, anka telenkli. Evcil Hayvanı : Köpek, Fox. Kayıt tarihi : 13/01/09
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
Edward Rick Rogerson Baş Şifacı
Mesaj Sayısı : 283 Rp Sevgilisi : Evde Bekleyenim var xD Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 16, 2009 8:17 pm | |
| - Nakashima Michiyo demiş ki:
- 22:08
Nasıl ya? "Sadece buruç." Asıl gelecek hafta tatil olucak.
Ama gerçekten de süper olucak. Twilight vizyona girdi anca haftaya kızlarla buluşup gidebilicem. 22:17
Benim hayatım biraz daha karışık canım ve film berbat kitabından sonra tabi... | |
|
| |
Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 16, 2009 8:22 pm | |
| 22:22
Hııı karışık... Oldu o zaman..
Bi de filmi beğenirim bnce çünkü kitabı okumadım. | |
|
| |
Larissa Amiens Tılsım/Muska Profesörü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 16, 2009 8:23 pm | |
| 22. 23
Edit : Üsttekinin üstündekinin xD
Üstteki üyenin film hakkındaki yorumları ilgimi çekti. İzlemedim, pek de niyetli değildim. Fragmanında dahi Kristen'ın ne kadar berbat oynadığı görülebiliyor. Robert'tan beklemediğim bir performans var ortada, film onun tarafından götürülüyor gibi geldi. Zaten o vıcık vıcık aşk sahnelerinde aklıma Eclipse'te olanlar geleceğinden Bella'nın üzerine atlamabilitem var. Ayh. Sinir katsayım yükseldi -.-
En son Larissa Amiens tarafından Cuma Ocak 16, 2009 8:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 283 Rp Sevgilisi : Evde Bekleyenim var xD Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 16, 2009 8:24 pm | |
| 22:24
O zaman hayran kalırsın.Annem bile bu kadar realistken böyle bir filmi beğendi.
Ve o "Tutulma" da ki Jacob olayına girmeyelim.İğrenç bir durum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 16, 2009 8:49 pm | |
| 22:44
Eeee... İzleyim de göriim. Demin arkadaşımla tabu oynamaya çabaladık söyle bi diyalog geçti.
Ben- Ya hani var ya böle bi hayvan üstüne biniosun O- At! B-Hı! İşte bi de onun inatçı olanı var. O- Eşek! B- Evet çiftleştir onları O- Hö? Nasıl ya.. B- Hani bunlar çiftleşirse bi başka hayvan olur hani! Ya nasıl bilmezsin yaa! O- Öküz mü? Ne ya?
-süre biter-
B- Katırdı salak! | |
|
| |
Bilie Wanders IV. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 16, 2009 8:57 pm | |
| 22.54
Yukardaki şeyler filmi hatırlattı. Okudum ya izlemek zorundayım, takıntı işte. Yarın kaybolmadan sinemaya varırsam ne mutlu bana. Abim beğenmeyeceksin dedi, bir de Türkçe daha kötü olacağını söyleyerek dalga geçti benimle. Neyse ya beğenmesem de izleyeceğim. Uykum var, boynum tutuldu, saçlarımı yapmak ve odamı toplamam lazım. Ölme eşşeğim ölme! | |
|
| |
Christabella Samael Hogwarts Müdiresi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 18, 2009 8:08 am | |
| 10.08
Geldim ve gidiyorum. Pandora'yı bitirciim, kitap almaya çıkıcıım, fırsattan istifade Twilight'a gidip fırsat bulursam taaa yaza Yuvonees kurgusu karalayacağım ><. | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 18, 2009 9:00 am | |
| Marry Marryyyyy, bebeğimsin.. Sabah sabah neclanın gelip bütün yaptığı şebekliklere rağmen örtüğü üstüme çekip "yemiceeeeemm" diye bağırmak nasıl bir zevktir anlatamam... Bu sırada da sevgilime mesaj çekmeye çalışıp, teyzemin evde kaldın sözlere kulak vermeksizin, babamın küçük o bırakın uyusun eylemlerinden uzak durarak, uyumaya çalışan genci canlandırıyordum. Oww şett ama amaa tabiki de kalktım, babasının kızı Masaya oturdummm ve kahvaltımı yaptım Patavatsızlık diz boyuydu tabiki bende. Babam garip garip bakışlar atarken, necla ayağıma tekme atıp, teyzem gülme krizine girerken ve annem tabağıma domates koymaya çalışırken, ortamı pek takmayıp hem mesaj çekmeye çalışıp, hemde gereksiz espriler yapıp evdeki +15 ortamı, + 20ya taşıyan tek kişi oldum Oww şettt bugünlere hastayım kendime xD Şimdi gitmem lazımmış, lazımmış diyorum, çünkü dışarı çıkcekmişiz. Oww şet kesinliklen katılıyorum, nereye? Bilmiyorum, salla. Lazımmış diyince aklıma lazımlık geldi xD Neyse saçmalıyorum Marry, miden bulanmadan kaçar ben. Seni seviyorum bebek^^ mujukaa ~~ 11.oo | |
|
| |
Grace Lucy Memphis III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 254 Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S' Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 18, 2009 11:54 am | |
| *Beyza'nın yazdıklarını okudum iyi misin bebeğim sen ya diyorum ona? *Kafam bozuk kendimi repeye verdim sürekli repe yapıyorum xS *Bir iksir repe ve Sergei ile olan repem açık ikisine birden yazıyorum. *Manyadım xS 13.55 | |
|
| |
Lisa Wanders III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 18, 2009 12:06 pm | |
| 14.06 / Yeni avatar boyutunu beğenmedim -_- Kendime yeni model bulmak istiyorum. Biri bana fikir versin xD Ellerim üşüyor o.O | |
|
| |
Lionel Morhange Kehanet Profesörü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 18, 2009 12:15 pm | |
| ~Rp yapmalıyım birileri beni öldürmeden. | |
|
| |
Serena Jess Wodersoon II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 31 Asa : Şeçiyorum... Evcil Hayvanı : Ejderha kanatlı büyük civciv Rp Sevgilisi : ^~^ Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 18, 2009 12:27 pm | |
| 14:27
Msn işte arkadaşım gossip girl dırdırı ediyor bana. | |
|
| |
Grace Lucy Memphis III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 254 Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S' Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 18, 2009 2:04 pm | |
| *Hala iksir repemi yazıyorum xD Bir de birşeye benzese en dandik ders repem. *İksir repemi yazana kadar 3 repe yaptım. *Repe yaz ben yazayım diyorum xD *ıLoveIt 16.04 | |
|
| |
Anitchka L. Anchov IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 11:38 am | |
| 13:38 Çok sıkıldım. Piyano çalışmaya gidiyorum. | |
|
| |
Jessica Mystery McKay II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 31 Asa : x.x Evcil Hayvanı : Kedişim Rp Sevgilisi : yok~xD Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 2:28 pm | |
| 16:29
Ne olsun işte yuvarlanıp gidiyoruz... | |
|
| |
Margaux La Barré IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 2:44 pm | |
| Ah, Mi Favorita işte bu^^ Dracula müziğim benim muah xD Daha fazla çalışmalıyım.
16:44 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 2:59 pm | |
| 16:58
Bugün beni okulda tutanlara ahh ediyorum.Ayrıca mal gibi sıcak çikotalarımızı pencerenin önünde bırakmamamız gerektiği hakkında barışla yorum yapıyoruz.Şu anda bana 210 sayfayı biteremeyeceğimizi söyleyip içimi bayıyor... | |
|
| |
Howard Jagger Gelecek Postası Editörü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 3:14 pm | |
| 17:12
Nan ne berbat ötesi bir yere düşmüşüm. Sınıftaki kızların yarısı tarafından *saçı tutulup koparılasıcalar listesi*nin başında geliyorum. Ah, ah! Tuğçe'm de olmasa ne halt yerim ben. Bir de son bir kaç haftadır bir Güzin Ablalıktır, aldım başımı giyiyorum. Onun aşk sorunu bunun ailevi meselesi. Konuşa konuşa çenem ağrıdı. Ama en kötüsünü henüz yazmadım. Tatilde hızlandırmam var xS Ölmek istiyoruuum xS | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 3:27 pm | |
| 17:24
bugün sıkıntıdan "kim nerede, kiminle" gibisinden saçma oyunlar oynadık ve sınftakiler sayesinde 300 sparta'yı 1001. kez seyredip, mutlu oldum. Alacakaranlığa (Twilight'a) haftaya arkadaşımla gitcez. (haftaya derken de bu hafta sonu..) Yarında gitmek zorundayım okula. Resim notları verilcekkk T_T | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|