| Seyir Defteri | |
|
+21Sofia Diabolus Margaux La Barré Jessica Mystery McKay Anitchka L. Anchov Serena Jess Wodersoon Lionel Morhange Morwen Arsiãna Jagger Christabella Samael Edward Rick Rogerson Lisa Wanders Hira Jane Michiyo Isabel Loisa Mythique Bilie Wanders Nakashima Michiyo Johanné M. Delacroix Larissa Amiens Ference Leiff Jagger Sergei L. O'Leary Azula F.Sanchez Rodriguez Howard Jagger Grace Lucy Memphis 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jessica Mystery McKay II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 31 Asa : x.x Evcil Hayvanı : Kedişim Rp Sevgilisi : yok~xD Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 3:28 pm | |
| 17:29
Kötü mü daha zeki iyi mi? Anket konusu bulduk galiba | |
|
| |
Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 3:36 pm | |
| 17:34
Eeee ne duruosun aç anketi bebem.. Kötülük zeki kötülük.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 31 Asa : x.x Evcil Hayvanı : Kedişim Rp Sevgilisi : yok~xD Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 3:39 pm | |
| | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 3:43 pm | |
| Oww şet ~17:43 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 3:49 pm | |
| | |
|
| |
Edward Rick Rogerson Baş Şifacı
Mesaj Sayısı : 283 Rp Sevgilisi : Evde Bekleyenim var xD Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 4:02 pm | |
| 18:02
Ayy eve tamirci geliyor...Benim halimde mükemmel yatak sonuna kadar açık,pijamaları çektim | |
|
| |
Sofia Diabolus IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 5:52 pm | |
| 19 . 52
Yazdan kalma bir günden Ya da çölde cay filminden Bir sahne var aklımda Oyuncular sanki biziz Mutsuzuz ikimiziz Kimi aşklar hiç bitmezmiş, Bizimkisi bitenlerden Sevmeye yeteneksiziz
İki yabancı iki yabancı Birlikte ama yalnız İki yabancıyız...
Hani o güneşin batışı Bizi tanrıya inandırışı Şu an o akşam aklımda Ama çok zaman önceydi Yaralarımız ağır değildi Yine de bağışladım ben hep seni Hem seni hem de kendimi O kadar yoktun ki
İki yabancı iki yabancı Birlikte ama yalnız İki yabancı...
Yazdan kalma birgünden Yada çölde Çay filminden Benim de sahneler aklımda Seninkilerden farklı ama Artık kendini kandırma Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta Suçuysa dünyaya atmakta Neyin bildin ki değerini Benimkini bileceksin Bunu da tabi mahvedeceksin İki yabancı iki yabancı Birlikte ama yalnız İki yabancıyız... | |
|
| |
Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 19, 2009 6:11 pm | |
| 20:09
Aha! Buldum! 2 göz Doğru mu bilmişim? | |
|
| |
Sidonia Scarlet III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ocak 20, 2009 8:21 am | |
| Taanrım yine, uyumak için okulu asmak uyuyamamak | |
|
| |
| |
| |
Lleweyn Chloris Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 112 Asa : Dikenli Defne - Veela Saç Teli - 13 İnç - Yarı Bükülür Evcil Hayvanı : Ærmena [Güve. O bir güve.] Rp Sevgilisi : O eski lezbiyen. Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ocak 20, 2009 2:11 pm | |
| 16:10
Çok boş site. Sıkıldım. Kendi kendime icon yapıyorum. | |
|
| |
Dexter Winchester Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ocak 20, 2009 2:18 pm | |
| 16:17 sana rp yazmalıyım ama birde neden ölüm yiyen olduğumu açıklamak durumunda kaldım, babam geç gelecekmiş mutluyum sabahtan beri rp yetiştiriyorum huh | |
|
| |
Xeina Kristen Sanos Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi
Mesaj Sayısı : 54 Rp Sevgilisi : Aranmakta ama çapkınığm kıskanç olmasın ! xD Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ocak 20, 2009 2:25 pm | |
| Çok sıkıldım , coğrafya ödevini yapıyorum aslında yapmıyorum da denebilir copy-paste var xD 16.25 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 112 Asa : Dikenli Defne - Veela Saç Teli - 13 İnç - Yarı Bükülür Evcil Hayvanı : Ærmena [Güve. O bir güve.] Rp Sevgilisi : O eski lezbiyen. Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ocak 20, 2009 4:13 pm | |
| 18:11
İzdivaç programlarına telefon sapıklığı yapmak istiyorum. Adriana Lima ile evlenmek istiyorum. Tatilde hiç kalkmadan bilgisayar oynamak istiyorum. Ankaradan gitmek istiyorum. İngilizce ve Fransızcayı tamamen öğrenmek istiyorum. Firma kurmak ve sonra batırmak istiyorum. Çok şey mi istiyorum ben ? | |
|
| |
Howard Jagger Gelecek Postası Editörü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ocak 20, 2009 10:02 pm | |
| 23:58
Aynı kurguyu beş defa yazmaktan anam ağladı O__o
Uyumalıyım, uyuyup uyanıp sonra saati fırlatıp gene uyumalıyım. Sonra okula gidip okulu kırmalıyım. u__u Okulda müdür yardımcısıyla her zamanki geleneksel koşuşturmamızı yapmalıyım. Sonra bir gidip müdür ile okulda neler yapıldığını, toplanan paraların hangi haltlara gittiğini öğrenmeliyim. [Bi dakika, bu benim işim değil. O__o Ben bunu niye yağıyorum o zaman haftalardır O__o] He, bir de yarışmaya göndermek için hikayeme başlamalıyım u__u Gene bir Rapunzel hikayesi ile karşı karşıya gelecekler kanımca xD Ve, artık yatmalıyımu__u | |
|
| |
Dexter Winchester Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ocak 21, 2009 6:00 am | |
| 08:00 allahım 12'lere kadar uyuyabilen benliğimi özledim, rp yazmalıyım | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ocak 21, 2009 8:28 am | |
| 10:27
Neden erkenden hortluyorum? Ben 2-3'e kadar uyuyan bir insandım. Evin üstünden dünyanın en iri hayvanı da geçse uyanmazdım. Yatmam gerek ama uyuyamayacağımı biliyorum. | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|