| İstekleriniz ~ | |
|
+13Jose W. J. Vasconcelos Morwen Arsiãna Jagger Kevin Laroche Lleweyn Chloris John Josh Black Avelon Charita Sergei L. O'Leary Ference Leiff Jagger Hira Jane Michiyo Sofia Diabolus Craig Justin Archman Lisa Wanders Eragon James Black 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eragon James Black Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 30 Rp Sevgilisi : Penthesileia. Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: İstekleriniz ~ Paz Ocak 11, 2009 9:45 pm | |
| İstekleriniz ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınacaktır.. | |
|
| |
Lisa Wanders III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Perş. Ocak 15, 2009 4:34 pm | |
| İsmimi Lisa Wanders olarak değiştirebilir misiniz? | |
|
| |
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Perş. Ocak 15, 2009 4:56 pm | |
| | |
|
| |
Sofia Diabolus IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ C.tesi Ocak 17, 2009 11:25 am | |
| Soyadımı Dialobus olarak değiştirebilir misiniz? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ C.tesi Ocak 17, 2009 12:37 pm | |
| Bunu isim değişikliği başlığından yapmanız daha doğru olurdu. Şimdi değiştiriyorum. Buradan istekte bulunan olursa başvurusu dikkate alınmayacaktır. | |
|
| |
Hira Jane Michiyo I. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 29 Evcil Hayvanı : KöpekCK~ Rp Sevgilisi : yok~xD OLsa canıma minnet:D Kayıt tarihi : 15/01/09
| |
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ C.tesi Ocak 17, 2009 12:59 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 30 Rp Sevgilisi : Penthesileia. Kayıt tarihi : 11/01/09
| |
| |
Ference Leiff Jagger Büyüceşûra Baş Hâkimi
Mesaj Sayısı : 72 Asa : 12 inç, yarı esnek. Defne dalı, anka telenkli. Evcil Hayvanı : Köpek, Fox. Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Paz Ocak 18, 2009 4:32 pm | |
| Rütbe resmim Sihir Basını olarak ayarlanmış. Bakanlık olarak değiştirilmesini arz ve rica ederim. | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Paz Ocak 18, 2009 5:10 pm | |
| Jet Hızı ile Halledilmiştir , Yaptığımız hata yüzünden af diliyoruz.. | |
|
| |
Sergei L. O'Leary IV. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 29 Rp Sevgilisi : Şahane Varlık 'L' Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Paz Ocak 18, 2009 11:37 pm | |
| Öneri aslında ama isteğe yazayım dedim... IV. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi yazılan yerde bina adları çıksa iyi olmaz mı zaten rütbelerde hangi bina olduğu yazıyor... | |
|
| |
Avelon Charita Hayalet
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Salı Ocak 20, 2009 8:32 am | |
| Rütbe boyutlarının değişimi benim yaptığım bütün avatar-imzaların boşa yapılmasına neden oldu. En azından eskisi gibi uzunluktan kesip 130 yaparsanız iyi olur yoksa yeni bir boyut değişimiyle uğraşamam. Kısa avatarlar da rütbeyle uyumsuz olduğu için kötü duruyor. İsterseniz rütbe uzunluklarını ben halledebilirim. Ayrıca seçimde çok dengesiz ayarlamalar yapıyorsunuz biraz daha tarafsız olunmalı. Rpsi birinci sınıfa bile yetmeyecek kişiler 3,4 çok iyi kurgularla rpler koyanlar 2,3 oluyor. Dikkat edilmeli. En azından rpler okuma tenezzülünde bulunulmalı. Şahsen ben rahatsızlık duydum. | |
|
| |
John Josh Black Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 30 Asa : ejderha yüreği ve anka teleğinden yapılmış 39 cm esnemez çok güçlü bir asa serttir fakat incedir Evcil Hayvanı : ölüm yiyenler dışında herkes Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Salı Ocak 20, 2009 6:00 pm | |
| en son kimin nereye mesaj attığını gösteren bir bölüm olursa sevinirim... | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Salı Ocak 20, 2009 6:45 pm | |
| - Avelon Charita demiş ki:
- Rütbe boyutlarının değişimi benim yaptığım bütün avatar-imzaların boşa yapılmasına neden oldu. En azından eskisi gibi uzunluktan kesip 130 yaparsanız iyi olur yoksa yeni bir boyut değişimiyle uğraşamam. Kısa avatarlar da rütbeyle uyumsuz olduğu için kötü duruyor. İsterseniz rütbe uzunluklarını ben halledebilirim. Ayrıca seçimde çok dengesiz ayarlamalar yapıyorsunuz biraz daha tarafsız olunmalı. Rpsi birinci sınıfa bile yetmeyecek kişiler 3,4 çok iyi kurgularla rpler koyanlar 2,3 oluyor. Dikkat edilmeli. En azından rpler okuma tenezzülünde bulunulmalı. Şahsen ben rahatsızlık duydum.
Son Rütbe Boyutları Sizin Avatar boyutlarnıza tam olmuş olması gerekiyor ? | |
|
| |
Lleweyn Chloris Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 112 Asa : Dikenli Defne - Veela Saç Teli - 13 İnç - Yarı Bükülür Evcil Hayvanı : Ærmena [Güve. O bir güve.] Rp Sevgilisi : O eski lezbiyen. Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Salı Ocak 20, 2009 6:48 pm | |
| Yok eskisine göre daha büyük bunlar. 130 du eskisinin genişliği bunlar 135. [Ben Avelon karıştırılmasın.] | |
|
| |
Kevin Laroche III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Salı Ocak 20, 2009 8:15 pm | |
| İsmin Kevin Laroche olarak değiştirilirse mutlu olurum. | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Salı Ocak 20, 2009 8:21 pm | |
| - Eragon James Black demiş ki:
- Buradan isim değişikliği için istekte bulunan olursa başvurusu dikkate alınmayacaktır.
| |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Paz Ocak 25, 2009 3:41 pm | |
| Doğum günlerimiz için, bir başlık açılabilir; diye düşünüyorum. Doğum günlerimizi oradan kutlayabiliriz. Nice yıllara amaçlı xP | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Paz Ocak 25, 2009 3:48 pm | |
| Öyle bir başlığa gerek yok ^^. Ama yinede kutlamak isteyen özel mesaj yolu ile ve ya geyik bölümüne bir başlık açarak özel olarak kutlayabilir ^^. | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Paz Ocak 25, 2009 3:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Paz Ocak 25, 2009 3:54 pm | |
| Ne demek, önemli değil ^^. | |
|
| |
Jose W. J. Vasconcelos II. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Paz Ocak 25, 2009 4:00 pm | |
| Yetenekler kısımına görücülüğün eklenmesini talep etmiştim.Bir sonuç alamadım.En azından neden kabul edilmediğini öğrenebilir miyim? | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Paz Ocak 25, 2009 4:04 pm | |
| Ah, ekleneceğini söylemiştim ve söylemeye devam ediyorum ^^. Biraz sabrederseniz eklenecek. | |
|
| |
Gabriella Christen Silver Bitkibilim Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 31 Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3 Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane! Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Salı Ocak 27, 2009 10:53 am | |
| Malikaneler...
Ailelerin yaşadığı biryer olması lazım dimi?
Bir Malikane forumunun açılmasını istiyorum... | |
|
| |
Christabella Samael Hogwarts Müdiresi
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Salı Ocak 27, 2009 10:56 am | |
| Güzel fikir, Silver ve Jagger malikaneleri açılabilir ama- düşünelim bakalım kaç aile aşiret gibi birlikte yaşar. Her bir çekirdek aile için malikane açarsak n'olur? | |
|
| |
| İstekleriniz ~ | |
|