| İstekleriniz ~ | |
|
+13Jose W. J. Vasconcelos Morwen Arsiãna Jagger Kevin Laroche Lleweyn Chloris John Josh Black Avelon Charita Sergei L. O'Leary Ference Leiff Jagger Hira Jane Michiyo Sofia Diabolus Craig Justin Archman Lisa Wanders Eragon James Black 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Gabriella Christen Silver Bitkibilim Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 31 Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3 Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane! Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Salı Ocak 27, 2009 10:57 am | |
| Jagger ve Silver için açılmalı bencede. | |
|
| |
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Salı Ocak 27, 2009 10:59 am | |
| Yeni aileler yaratmaya başladım. En yakın zamanda onlarla beraber aile sistemini duyuracağım. Herkes aileye girmek zorunda olacak. İsteyen bir kaç kişi aile kurabilecek. Bunlar Silver ailesi ve Jagger ailesi olabilir. Malikanelerde o zaman açılacak. | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Salı Ocak 27, 2009 11:01 am | |
| Bizim Ailemiz 1o kişi *-* İstiyoruz malikane tabiki de; ama Efe'cağımız işini bilir, diye düşünüyorum ben. [nokta] | |
|
| |
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Salı Ocak 27, 2009 11:04 am | |
| Değerlendirme aşamasındayken tam bir şey söylemek mümkün olmuyor. O yüzden bu meseleyi burada bitirelim. Tekrar gündeme adminler tarafından getirilecek zaten ^^. | |
|
| |
David Zac Diablo I. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 106 Yaş : 29 Rp Sevgilisi : Yok :(( Kayıt tarihi : 28/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Çarş. Ocak 28, 2009 2:52 pm | |
| Adımı David Zac Diablo yaparmısınız | |
|
| |
Gabriel Ferb Jagger Jagger'ın Muggle İçkileri Sahibi
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Çarş. Ocak 28, 2009 2:56 pm | |
| İsim değişiklikleri için ayrı bir başlık var zateni Eragon kaç kere belirtti. -_-'' | |
|
| |
David Zac Diablo I. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 106 Yaş : 29 Rp Sevgilisi : Yok :(( Kayıt tarihi : 28/01/09
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Çarş. Ocak 28, 2009 2:57 pm | |
| Özür Dilerim Yeni Geldiğim İçin Bilmiyordum | |
|
| |
Gabriel Ferb Jagger Jagger'ın Muggle İçkileri Sahibi
| Konu: Geri: İstekleriniz ~ Perş. Ocak 29, 2009 7:14 pm | |
| Fazla önemli değil fakat bu rütbe resimlerinin avatarlar ile aynı boyuta getirilmesi görsellik açısından daha hoş olabilir. Avatar boyutu belirtildiği üzere 130*250 fakat rütbe resimleri 135*bilmemkaç... Teşekkür ediyorum. | |
|
| |
| İstekleriniz ~ | |
|