Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sergei L. O'Leary

3 posters
YazarMesaj
Sergei L. O'Leary
IV. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Sergei L. O'Leary

Erkek Mesaj Sayısı : 29
Rp Sevgilisi : Şahane Varlık 'L'

Sergei L. O'Leary Empty
MesajKonu: Sergei L. O'Leary   Sergei L. O'Leary Icon_minitimeCuma Ocak 16, 2009 10:21 am

SERGEİ LAURANTE O'LEARY

Sergei L. O'Leary 34xSergei L. O'Leary 30xSergei L. O'Leary 27xSergei L. O'Leary 24

Sergei L. O'Leary 26xSergei L. O'Leary 21xSergei L. O'Leary 19xSergei L. O'Leary 13

Sergei L. O'Leary 17xSergei L. O'Leary 18xSergei L. O'Leary 16xSergei L. O'Leary 29

~KarakteR KaRtı~

Ad-Soyad: Sergei Laurante O' Leary
LakaplaRı: Sei

Doğum Tarihi: 9 Eylül
Doğum YeRi: Rusya
BuRcu: Başak
Kan DuRumu: Safkan
Mesleği: Öğrenci
Savaş TaRafı: Ölüm Yiyen
Asa: Karanlık Efsane~13 inç, defne, yarasa kanı
Mezun Olduğu Bina-Okul: Hogwarts- Ravenclaw

-FizikseL ÖzeLLikLeRi-
Sergei L. O'Leary Charlie112

Sergei hafif dalgalı sarı saçlarını alnının üzerine düşecek biçimde bırakır veya tamamen saçlarına kıyabilir. Okyanus yeşili gözleri vardır. Atletik bir vücuda sahip, uzun boylu biri…

-KişiseL ÖzeLLikLeRi-

Sergei’nin çocukluğu sevgi ile büyümesine rağmen etrafındaki kişilere hem soğuk hem de sevgisizdir. Acıma duygusundan yoksundur. İlk önce kendini düşünen biridir. İlk olarak kendi çıkarını korumayacağı tek kişi kız kardeşidir. Gülümsemeyi pek sevmez sert bir ifadesi vardır. Başka insanlarla iletişimi kopuk tek ve sıradan olanlarla arkadaşlığı tercih eder. Görünmez olanı görmeyi sever. Karşısındakinin acı çekeceğini bilse de yalan söylemez ve acı çektirmekten hoşlanır; duygusal ya da fiziksel… Kendinden emin hareket eder. Kimseye hesap vermekten hoşlanmaz. Alaycılığı sevmez; ciddi insanlardan hoşlanır. Zekidir ve zekası ile bu zamana kadar tüm dilediğini yerine getirmiş ve getirtmiştir. Yaptıkları ile herkesin aklını başından alabilir. Cesur olduğu pek söylenemez ama zekası sayesinde her şeyin üstesinden gelir. Hırslı ve kindar yapısı vardır. Kararlı ve temkinli adımlar atar. Riske girmekten hoşlanmaz. Sinirlerine hakim olacak kadar kendini tanır ve ona göre hareket eder. Kendini tanıtmayı ve savunmayı en akıcı dille sunabilir. Yalanlardan nefret eder ve doğruyu yapmaktan da söylemektende kaçınmaz. Sinsi halleri pek olmasa da düşmanına yaklaşırken sinsice davranmayı becerir.

-AiLe Geçmişi-

Sergei İngiltere Newcastle’da doğdu. Annesi Rus babası İngiliz’dir. İngiltere Newcastle’da yaşamaktadır. Annesinin sihir dünyasında bilinen küçük bir butiği vardır. Babası Bakanlıkta Esrar Dairesi’nde çalışmaktadır. Aile fertleri safkan soyundan gelmektedir. Aile fertleri gizli olarak karanlık taraftadırlar. Sergei’nin ondan küçük bir kız kardeşi vardır. Ufak aile yapısı nedeni ile birbirlerine son derce bağlılar. Sergei için ailede en önemli olan kız kardeşidir ve sonra annesi gelir. Fakat babası ile iletişim kopukluğu yaşamaktadırlar ve sık kavga etmektedirler. Bu yüzden ondan zaman zaman nefret eder.

-SevdikLeRi-

Kehanetler
Dostluk
İçmek
Karanlık Büyüler

Sükunet

-SevmedikLeri-

Dedikodu
Densizlik
Sönük insanlar

-GüçLü YanLaRı-

Karanlık Büyüler
Savunma
Süpürge üzerinde ustaca durabilme.

-Zayıf YanLaRı-
Sevdiklerine Hayır diyememek

En son Sergei L. O'Leary tarafından C.tesi Ocak 17, 2009 9:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sergei L. O'Leary
Sergei L. O'Leary

Sergei L. O'Leary Empty
MesajKonu: Geri: Sergei L. O'Leary   Sergei L. O'Leary Icon_minitimeCuma Ocak 16, 2009 10:23 am

Lejant

Sergei L. O'Leary 50838571kl7
Grace Lucy Memphis
Dördüncü sınıfa başlayacağım yaz bitimine doğru, bu zamana kadar varlığından haberdar olduğum ama tek kelime etmediğim Şahane Varlık'la Diagon yolunda yayıldığım bir kaldırımda rastladım ona, ya da o bana feci bir şekilde çarptığında tanıştım Lucy'le. Havanın sıcaklığı çekilir hale geliyor onunla gözgöze geldiğim an, bunu şimdi itiraf etmek ise anlamsız. Tatil boyunca yaşanan birkaç sıkıntı onunla gideriliyor, unutuluyor gibi! Çatlak Kazan'da hoş sohbetin ardından ondan etkilendim mi ne? Şimdi onu her görüp konuştuğum yerde hep hayıflanıyorum, daha önce niye tanımadım diye! Bazen onu görünce heyecana kapıldığımı hissediyorum. Sanırım bu onun enerjisinden kaynaklanıyor ya da ben bazı şeyleri kabullenmek istemiyor, kendime açık olamıyorum, ona olamadığım gibi. Zaman herşeyin ilacı oluyor ikimiz için, bakışları yüreğime ne ara saplı kaldı biliyorum ilk sohbetin ilk dakikaları ilerledikçe biraz daha derine indi. Şimdilerde onsuz yapamıyorum ve onu yanımdayken bile özlüyorum. Ne zaman hayatıma girdiği önemli değil ama çıkmamasını istediğim kesin...

Sergei L. O'Leary Camilla-camilla-belle-1470184-100-100
Sofia Diabolus
Sırlar, Sırlar, Sırlar; Bu kızda olan ne anlamış değilim. Ama çok yaklaştığımı hissediyorum. Tanıştığım zamanı hatırlıyorum da ikinci sınıftı sanırım. Sevmediğim babam için endişelenen anneme bir mektup atmak için baykuşhaneye uğruyorum. Hava soğuk oraya kadar tırmanmışım, haliyle dik olan bayır beni sıcaklatmış ve beremi yuvalardan birine koyuyorum. Kızın varlığı o an gözüme takılıyor. Perçemlerin altında kızgın iki göz. Ne varsa o yuvada alıp bere mi çekiştirmeye başlıyor. Neye uğradığımı şaşırmış bir halde onunla kavga edişim hala kulaklarımda. Daha sonra bir hafta boyunca derslikte karşılaştığım kıza kötü kötü bakıyorum. Ne zaman konuşmaya başladığımız ve iyi birer arkadaş oluşumuzu hatırlamak ise zor. Onun kendiyle ilgili her kaçamak cevabı soru sorma isteğimi körüklüyor. Onunla sık sık sohbet ediyorum.

Kurgu: oluşturacağım bir kaç kelime

İcon:

verirseniz iyi olur...

En son Sergei L. O'Leary tarafından Ptsi Ocak 19, 2009 9:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Grace Lucy Memphis
III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Grace Lucy Memphis

Kadın Mesaj Sayısı : 254
Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S'

Sergei L. O'Leary Empty
MesajKonu: Geri: Sergei L. O'Leary   Sergei L. O'Leary Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 5:42 pm

Sergei L. O'Leary 50838571kl7Sergei L. O'Leary 28360720hw6Sergei L. O'Leary 86001186ca7Sergei L. O'Leary 60638514zm6Sergei L. O'Leary 45479581ee2

*Kurgumuz belli zaten sanırım yani xD
Sofia Diabolus
IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Sofia Diabolus

Sergei L. O'Leary Empty
MesajKonu: Geri: Sergei L. O'Leary   Sergei L. O'Leary Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 5:50 pm

Sergei L. O'Leary Camilla-camilla-belle-1470184-100-100

Bence iyi arkadaş olmalıyız. Sofia'nın bir sırrı var. Kimseyle paylaşmadığı, Sofia olmasının sebebi olan bir sır. Sen bunu öğrenmeye yaklaşmış kişilerden birisin. İlk tanışmanız baykuşhanede olmuş, Sofia'nın bilmeyerek yuvasına koyduğun bereni parçalamaya çalışınca sürtüşmüşsünüz. Sonraları dersliklerde konuşup, arkadaş olmuşsunuz falan. Uygun mu?
Sergei L. O'Leary
Sergei L. O'Leary

Sergei L. O'Leary Empty
MesajKonu: Geri: Sergei L. O'Leary   Sergei L. O'Leary Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 8:52 pm

Eklendiniz.

Beğenmediğiniz kısım varsa söyleyin...
Grace Lucy Memphis
Grace Lucy Memphis

Kadın Mesaj Sayısı : 254
Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S'

Sergei L. O'Leary Empty
MesajKonu: Geri: Sergei L. O'Leary   Sergei L. O'Leary Icon_minitimePaz Ocak 18, 2009 9:34 am

Ay kurguyu çok sevdim xDxD
Hatta dur repemizi yazayım XD

Sergei L. O'Leary
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sergei L. O'Leary