Sergei L. O'Leary IV. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 29 Rp Sevgilisi : Şahane Varlık 'L' Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Sergei L. O'Leary Cuma Ocak 16, 2009 10:21 am | |
|
En son Sergei L. O'Leary tarafından C.tesi Ocak 17, 2009 9:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| Konu: Geri: Sergei L. O'Leary Cuma Ocak 16, 2009 10:23 am | |
| LejantGrace Lucy MemphisDördüncü sınıfa başlayacağım yaz bitimine doğru, bu zamana kadar varlığından haberdar olduğum ama tek kelime etmediğim Şahane Varlık'la Diagon yolunda yayıldığım bir kaldırımda rastladım ona, ya da o bana feci bir şekilde çarptığında tanıştım Lucy'le. Havanın sıcaklığı çekilir hale geliyor onunla gözgöze geldiğim an, bunu şimdi itiraf etmek ise anlamsız. Tatil boyunca yaşanan birkaç sıkıntı onunla gideriliyor, unutuluyor gibi! Çatlak Kazan'da hoş sohbetin ardından ondan etkilendim mi ne? Şimdi onu her görüp konuştuğum yerde hep hayıflanıyorum, daha önce niye tanımadım diye! Bazen onu görünce heyecana kapıldığımı hissediyorum. Sanırım bu onun enerjisinden kaynaklanıyor ya da ben bazı şeyleri kabullenmek istemiyor, kendime açık olamıyorum, ona olamadığım gibi. Zaman herşeyin ilacı oluyor ikimiz için, bakışları yüreğime ne ara saplı kaldı biliyorum ilk sohbetin ilk dakikaları ilerledikçe biraz daha derine indi. Şimdilerde onsuz yapamıyorum ve onu yanımdayken bile özlüyorum. Ne zaman hayatıma girdiği önemli değil ama çıkmamasını istediğim kesin... Sofia DiabolusSırlar, Sırlar, Sırlar; Bu kızda olan ne anlamış değilim. Ama çok yaklaştığımı hissediyorum. Tanıştığım zamanı hatırlıyorum da ikinci sınıftı sanırım. Sevmediğim babam için endişelenen anneme bir mektup atmak için baykuşhaneye uğruyorum. Hava soğuk oraya kadar tırmanmışım, haliyle dik olan bayır beni sıcaklatmış ve beremi yuvalardan birine koyuyorum. Kızın varlığı o an gözüme takılıyor. Perçemlerin altında kızgın iki göz. Ne varsa o yuvada alıp bere mi çekiştirmeye başlıyor. Neye uğradığımı şaşırmış bir halde onunla kavga edişim hala kulaklarımda. Daha sonra bir hafta boyunca derslikte karşılaştığım kıza kötü kötü bakıyorum. Ne zaman konuşmaya başladığımız ve iyi birer arkadaş oluşumuzu hatırlamak ise zor. Onun kendiyle ilgili her kaçamak cevabı soru sorma isteğimi körüklüyor. Onunla sık sık sohbet ediyorum. ____________________________________________________ Kurgu: oluşturacağım bir kaç kelime İcon: verirseniz iyi olur...
En son Sergei L. O'Leary tarafından Ptsi Ocak 19, 2009 9:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Grace Lucy Memphis III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 254 Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S' Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Sergei L. O'Leary C.tesi Ocak 17, 2009 5:42 pm | |
| | |
|
Sofia Diabolus IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Sergei L. O'Leary C.tesi Ocak 17, 2009 5:50 pm | |
| Bence iyi arkadaş olmalıyız. Sofia'nın bir sırrı var. Kimseyle paylaşmadığı, Sofia olmasının sebebi olan bir sır. Sen bunu öğrenmeye yaklaşmış kişilerden birisin. İlk tanışmanız baykuşhanede olmuş, Sofia'nın bilmeyerek yuvasına koyduğun bereni parçalamaya çalışınca sürtüşmüşsünüz. Sonraları dersliklerde konuşup, arkadaş olmuşsunuz falan. Uygun mu? | |
|
| Konu: Geri: Sergei L. O'Leary C.tesi Ocak 17, 2009 8:52 pm | |
| Eklendiniz. Beğenmediğiniz kısım varsa söyleyin... | |
|
Grace Lucy Memphis III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 254 Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S' Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Sergei L. O'Leary Paz Ocak 18, 2009 9:34 am | |
| Ay kurguyu çok sevdim xDxD Hatta dur repemizi yazayım XD | |
|