Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

#Edward Rick Rogerson#

4 posters
YazarMesaj
Edward Rick Rogerson
Baş Şifacı
 Baş Şifacı
Edward Rick Rogerson

Erkek Mesaj Sayısı : 283
Rp Sevgilisi : Evde Bekleyenim var xD

#Edward Rick Rogerson# Empty
MesajKonu: #Edward Rick Rogerson#   #Edward Rick Rogerson# Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 2:39 pm

#Edward Rick Rogerson# 467#Edward Rick Rogerson# 002

İsim~Soyisim

Edward Rick Rogerson

25

Uyruk

İskoç

#Edward Rick Rogerson# Hotpink8atu18lj9#Edward Rick Rogerson# Js19#Edward Rick Rogerson# Js008#Edward Rick Rogerson# Jim001#Edward Rick Rogerson# 23-1

Merhaba! Ben Edward Rick Rogerson… Rogerson ailesinin 7. kuşağıyım. Daha doğrusu sayabildiğim bu kadar kimse aile geçmişimizi pek açmaz. Fakat bu kimsenin aklına kötü tarafta olduğumuzu düşündürmesin. Çünkü şu zamana kadar ailede içinde tek kötü ruhlu bir insan bile görmedim. “Öyleyse sen niye böylesin” Kalabalık, çok kalabalık bir aileyiz ve ailenin en sevilen çocuğuyum. “Kendini kandırma, hepsi senden içten içe nefret ediyor” Özellikle annem! Ahh o benim azizemdir. Hep öyleydi hep benle birlikteydi. “Sana acıyor, bu yüzden” Belki biraz fazla korumacı ama bu da benim için en iyisi istediğinden kaynaklanıyor. Zaten onun işi gücü çocukları. Babam ise basit bir bakanlık çalışanı. Onunla çocukken pek vakit geçiremedik. Çalışması gerekti. Bize ve diğerlerine bakması gerekiyordu. Köklü bir aile demek ne yazık ki zengin bir aile demek değil. Bu yüzden sürekli ikinci el kitaplarla okudum ama yine de okudum. “Aman ne güzel sanki seherbaz oldun O aptal baban biraz daha zeki olsaydı böyle olmayacaktın” İşimi seviyorum İnsanlara yardım etmek benim doğamda var. İnsanları seviyorum. Onları iyileştirmek, o yüzleri mutlu görmek… “Benim pisliklerimi topluyorsun başka bir şey değilsin zaten pislik toplayıcı” Bu yüzden daha çok çalıştım daha çok çalıştım ve sonunda St Mungo’nun Baş Şifacısı olabildim. “Hadi ama kimi kandırıyorsun, oraya sadece çalışarak ulaşamayacağını herkes biliyor, kabul et sende kötüsün ve sırf ihtirasın için yoluna çıkanlarla benim ilgilenmeme izin verdin” Fakat bakanlık kesinlikle şifacılara yeterince para ödemiyor. Bu yüzden çok fazla özel zevklere vakit ayıramıyorum. Arkadaş çevrem o kadar geniş değil, olanlarla da pek yakın olduğum söylenemez. “Seni sevmiyorlar sıkıcı insanın tekisin” Sakin bir yapım var. Eğlenmenin anlamını ise aile içi oyunları haricinde bilmiyorum. Bilmediğim bir başka konu ise kadınlar. Onlarla konuşamıyorum. Ne zaman güzel bir kadınla konuşmaya çalışsam dilim uyuşuyor, ses tellerim donuyor. Sanırım asla evlenemeyeceğim ve daha kötüsü asla bir kadının sıcaklığını ruhumda hissedemeyeceğim. “Kendi adına konuş, bir kadını yatağına atamayacak kadar beceriksizsen o tamamen senin kişiliğinle ilgili” Hayattan bu kadar soyutlanmamın en önemli nedeni ve hayatımın sırrı ise hastalığım herhalde. Kafamın içini, onu kontrol altına alamayacak kadar güçsüzüm. “Beni kontrol altına almak mı hala bunu mu düşünüyorsun” Bu da benim cezam oluyor. Fakat onun beni etkisiz hala getirip her gece dışarı çıktığını biliyorum.Çünkü izleri üstümdü.Her gece her gece içindeki öldürme arzusunu tatmin ediyor.Çok başarılı bir şekilde…

#Edward Rick Rogerson# JS001#Edward Rick Rogerson# 19310#Edward Rick Rogerson# Hotpink8kurt4xy0

&&to lift me up again * Arkadaşlar
[x] dost;; i'll raise towers & climb them, rivers & walk them
[x] çok iyi;; nothing's gonna blow me away
[x] iyi;; you can tell me
[x] arkadaş;; thought i was lost
[x] tanıdık;; throw away my keys
[x] çocukluk arkadaşı;; i am a butterfly
[x] oda/ev arkadaşı;; i've never felt so much at home
[x] takım/sınıf/okul arkadaşı;; atlanta started raining on me
[x] yeni arkadaş;; this can begin
[x] eski arkadaş;; you watch your life go past

&&it's me and the moon * Aşk Hayatı
[x] gelecekteki;; destiny gets nervous
[x] son;; you are my reason for breathing
[x] çocukluk aşkı;; sleep's not coming easy for a while
[x] aşk;; you could be my heroin
[x] gizli aşk;; i can't whisper all of this
[x] eski/geçmişteki aşk;; reasons, like seasons, they constantly change
[x] hoşlandığım;; singing to only you
[x] flört;; maybe when he door gets broke down love can begin
[x] eğlence;; i let my heart beat drop
[x] çıkar İlişkisi;; i could've been anybody else
[x] eski İlişki[ Arkadaş Oldukları ];; your first real heartache
[x] eski İlişki [ Düşman Oldukları ] ;; you only burn my bridges
[x] tek Gecelik;; i woke up in a car

&&ashes just fall to the ground * Düşmanlar
[x] ölümcül;; He's pulling the trigger
[x] rakip;; i could still be ruthless
[x] hoşlanmadıkları;; fire's a beautiful sound
[x] baş belası;; constellation of frustration

&&some things never do change * aile
[x] anne - baba ;; you're gonna be something
[x] kardeşler ;; i can't replace
[x] diğer akrabalar;; no one's gonna tear me down
Edward Rick Rogerson
Baş Şifacı
 Baş Şifacı
Edward Rick Rogerson

MesajKonu: Geri: #Edward Rick Rogerson#   #Edward Rick Rogerson# Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 2:51 pm

~~İLİŞKİ~~

*Valeria Delia Silver*

#Edward Rick Rogerson# Elisha10

[x] tanıdık
[x] eski/geçmişteki aşk

# Bayan Silver her zaman fazlasıyla asil ve saygılı. Bu yüzden gerçekten iyi birisi bana göre. Ayrıca hastayken beni en az yoran hastalardan birisi olduğu kesin. Ayrıca Hogwarts’tan beri onu hep bir baloya götürmek istemişimdir.

En son Edward Rick Rogerson tarafından Paz Ocak 25, 2009 4:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Valeria Delia Silver
Sihir Tarihi Profesörü
Sihir Tarihi Profesörü
Valeria Delia Silver

Kadın Mesaj Sayısı : 92
Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez
Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador
Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger

MesajKonu: Geri: #Edward Rick Rogerson#   #Edward Rick Rogerson# Icon_minitimeC.tesi Ocak 24, 2009 9:45 pm

Çift kişilikli ilginç bir karakter xD Göstermeye çalıştığınla karakterim uyuşuyor, içindekindense nefret eder büyük ihtimalle xD Bu yüzden sana bırakıyorum...

#Edward Rick Rogerson# Elisha10
http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/valeria-delia-
Edward Rick Rogerson
Baş Şifacı
 Baş Şifacı
Edward Rick Rogerson

MesajKonu: Geri: #Edward Rick Rogerson#   #Edward Rick Rogerson# Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 4:20 pm

Hangisiyle karşılaşmak isterdin peki =) Onu sorayım ona göre çok rahat bir yere koyarım hatta özel başlık bile açabilirim
Valeria Delia Silver
Sihir Tarihi Profesörü
Sihir Tarihi Profesörü
Valeria Delia Silver

Kadın Mesaj Sayısı : 92
Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez
Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador
Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger

MesajKonu: Geri: #Edward Rick Rogerson#   #Edward Rick Rogerson# Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 4:22 pm

Benim için farketmez. Ekeldikten sonra bana da yazarsan untumam xD
http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/valeria-delia-
Edward Rick Rogerson
Baş Şifacı
 Baş Şifacı
Edward Rick Rogerson

MesajKonu: Geri: #Edward Rick Rogerson#   #Edward Rick Rogerson# Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 4:24 pm

Tamam Edward'la tanış sen acıdım sana zaten ötekisiyle tanışıp hayatta kalan yok daha xD What a Face
Nicolai S. Jagger
Ölüm Yiyen
Ölüm Yiyen
Nicolai S. Jagger

MesajKonu: Geri: #Edward Rick Rogerson#   #Edward Rick Rogerson# Icon_minitimeC.tesi Ocak 31, 2009 7:49 pm

Buruç ben ötekiyle tanışıp hayatta kalmış olan tek kişi olmak istiyorum Very Happy
Christabella Samael
Hogwarts Müdiresi
Hogwarts Müdiresi
Christabella Samael

MesajKonu: Geri: #Edward Rick Rogerson#   #Edward Rick Rogerson# Icon_minitimeC.tesi Ocak 31, 2009 8:19 pm

Anaçlığım kabardı ._.

#Edward Rick Rogerson#
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Edward Langhorne
» Edward Langhorne
» ...Edward Thomas Carter...