Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Margaux.La Barré

+7
Francés Carrietta Count
Lethe Lillium
Jessica Ashley Walder
Isaac Beljean
Eragon James Black
Morwen Arsiãna Jagger
Margaux La Barré
11 posters
YazarMesaj
Margaux La Barré
IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Margaux La Barré

Kadın Mesaj Sayısı : 99

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimePaz Ocak 18, 2009 7:05 pm

Margaux.La Barré N1070460452_30185449_627
    Margaux
    La Barré
Soğuk. Soğuk ki güvensiz ve sert. Çevresindekilere kuşkuyla yaklaşan ve çoğu kez bencil. İstediğini alma arzusuyla yanıp tutuşan bir benlik. Ama gerçekten istediklerini... Olmayan, göremediği rüyalarında bekler geleceğini. Hayalci. Aynı zamanda anı yaşayan ve kurnaz. Çıkarcı kişiliğine aksi olarak yalnız kalmaktan pek hoşlanmayan. Çevresinde her zaman birilerinin bulunmasını isteyen, ama bunu belli etmeyen. Zorluklara göğüs gerip, karşı koyabilen ve arzu dolu. Aynı zamanda karamsar. Fazla etkilenmeyen bir kişilik. Çevresinde ne olup bittiğini, kimin ne yaptığını önemsemeyen. Karamsar olduğu için uzak durur çevresinden. Konuşmak ona göre değil. Yalnızlığın sesini sever o. Hiç bir zaman kendini kanıtlamak gibi bir isteği olmadı. Olmazda. Olgun. Aile kavramını yaşamadığı için, mutsuz büyümüş bir ruh. Mutsuzlukla beslenmiş bir ruh... Huzur ister bazen. Kitaplarda bulur onu, sessizlikte. Çok okur, bazen yazar. Babası onu dans kursuna yolladı küçükken, sırf oyalansın diye. Latin dansları. Oldukça iyidir bu konuda. Bedenini iyi kullandığı söylenebilir. Güven veren bakışları vardır. Yeşil gözlerinde ki korkuyu asla ortaya çıkarmaz. Belki de fazla rahat yetişmesindendir ki, fazla düşkündür özgürlüğüne. Onun için o kadar önemlidir ki bu yüzden en yakın ilişkilerini kesip atabileceği gibi, yine özgürlüğü adına her türlü özveride bulunur. Herhangi bir konuda karar vermeden önce tüm olanakları göz önünde bulundurur. Seçenekleri değerlendirmek ister. Kendini yaşar o, istediğini.

Margaux.La Barré Velvetshaped13

Ah, sevgili annem ne kadar da acı çekti beni doğururken. Yazık. -Takırdayan dişler, titreyen bir beden, donmuş uzuvlar. Birbiri içinde düğüm oluşturmuş kızıl, yıpranmış, ölmeye başlayan saç telleri. Fildişi renginde bir ten ve ona yakışacak derecede yeşil gözler. Bahçeden hışımla çıkan kadının sahip olduğu şeylerdi. Üstelik hamile. Yazık ki doğum çok yakın. Yakın ki, bebek tehlikede. Çünkü evden ayrılıyor kadın. Terk ediyor adamı. Zorunda. Yer ayaklarının altından çekiliyor, kadın yere düşüş pozisyonu alırken. Buhar olup, havadaki sise karışıyor nefesi. Soğuk. Engel olmaya çalışan adam kaldırmaya çalışıyor kadını yerden. Ama o da ne? Doğum başlıyor. Buz gibi soğuğun içinde yeni bir bebek meydana mı gelecek? Öyle de oldu. Yalnız doğdu minik bebek. Hala da öyledir. Büyük sayılamayacak evlerinin, demir kapısının hemen dışında meydana gelen yeni bir yavru. Zor oldu. Ama yinede yaşamayı başardı bu kız. Dayanıklı olacak belli. Eve geri dönen kadın. Bakılacak bir bebek ve yeni sorumluluklar.- O zamanlar küçüktüm, bilmezdim neler yapabileceğimi, bilmezdim hiç bir şeyi, bilmezdim işte. Annemin yerinde olsaydım, doğduğum gün giderdim oradan, bir erkeğin bir kadını aldatmasına kim dayanabilir ki? Annem dayanmış, çünkü seviyormuş babamı. Zavallı kadın. Ama nereye kadar ki? Bitmiş işte. Şimdi babamlayım, annem içinse seviniyorum. Olması gereken zaten buydu. Doğduğum evdeyim. Bordeaux'ta. Fena sayılmaz. Sessiz sanki, yani bana göre. Annem nerde bilmiyorum, gitti. Haber filan yok. Bekledim ama yok. Kızdım sonra, çok kızdım hemde. Ama anlıyorum artık. Kızmıyorum. Belki de bağımlılık gibi bir şey oldu. Sadece babam var benim için. O da yok gibi bir şey zaten.

Margaux.La Barré 02-14

Babam hiç konuşmazdı benimle. Ne istersem yapar, ne dersem tamam der, sonra da yok olurdu ortadan. Bazen bana bakması için birini çağırıp haftalarca gelmezdi eve. Ama özlemezdim onu. Kızmazdım da. Ne anneme, ne de ona kızmazdım. Belki bir gün ben de öyle olacağımı sanırdım da ondan kızmazdım. Eve döndüğündeyse yine baştan başlardık her şeye. Bir gün - sanırım üç, dört yaşlarındaydım.- beni bir yere götürdü. İçeride dans ediyorlardı ve gerçekten etkilenmiştim. Yanlarına gidip tekrarlamaya çalışıyordum ve bana bakıp gülümsüyorlardı. O gün babam beni de buraya yazdırdı. Artık onlar gibi dans edebilecektim. Gerçekten sevindiğim ender anlardandı. Ve gelecek doğum günümde bana bir fotoğraf makinesi hediye etti. Durup durup aklıma esen her şeyi çekiyordum. Bu serüvende böylece başlamış oldu. Günler geçiyor, ben büyüyordum. Kalbimde eksik olan, anne ve baba sevgisisi asla dolmuyor, değişmiyordu. Yalnızdım. Derken Hogwarts mektubu geldi. O an ne olduğumu, kim olduğumu anladım ve babama - belki de ilk defa.- çok kızdım. Nasıl olurdu da bana anlatmazdı? Nasıl olurdu da, söylemezdi gerçek kimliğimi? Saçma sapan muggle eşyaları ve etkinlikleriyle beynimi nasıl yıkayabilirdi? Evet, ilk kez o zaman kızdım ona. Bir daha da asla sona ermedi. Annemi düşündüm o zaman, belki de babama asla aşık olmamıştı tam anlamıyla. Babam onu da kandırmış, kızdırmıştı. Merak ettim onu, yanına gitmek istedim. Aramak istedim, ama bir ipucu bile yokken nasıl bulabilirdim? Hala kızgınım babama, kızacağım.

En son Margaux La Barré tarafından Perş. Ocak 22, 2009 12:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Margaux La Barré
Margaux La Barré

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimePaz Ocak 18, 2009 7:05 pm

Lejant.

Bruce Joel Stenson
Margaux.La Barré Th34xk2
Ah Joel... Dört yıldır tanıyorum onu, en iyi arkadaşım. Kimse yokken o vardı. Yeri çok ayrı. Aynı binada olmamız bizim için bir avantaj ve bunu değerlendirdiğimiz kesin. Ama ben ona karşı başka şeyler besliyorum, değişik şeyler. Arzularımın hayat bulduğu nokta işte o. Bilmemeli, en azından şimdilik. Hep yanımda kal.

xxDost Ötesixx
xxArzuladığımxx

Morwen Arsiãna
Margaux.La Barré Gg_alexis256
Yalnız bir kız. Aynı benim gibi. Benzeriz. Bir yakınlaşma etkileşiminde bulunmasakta, böyle gözlemledim. Sır tutabilir biri, geveze değil. Hoşlandım ondan, seviyorum. En kısa zamanda fotoğraf albümüme bir resmini eklemeliyim.

xxArkadaş Potansiyelixx

Craig Justin Archman
Margaux.La Barré 6ElijahWoodtralala_icons
Eklenecek.

xxNötrxx

Jessica Ashley Walder
Margaux.La Barré Jessicajessicaalba32486vb1
Ah, çevresini düşünen sevgi yumağı. Kızı görür, başını başka yöne çevirir ve görmezden gelir. Uzak durmalı. Çok tersler. İksir dersinde yeterince kanıtladı bunu bu kız. Hoşlanmıyorum senden, bilsen iyi olur.

xxGereksizxx

Bilie Wanders
Margaux.La Barré Uyhhhhhhno0ln0
Aynı yıl Hogwarts’a başladığımızdan dolayı aramızda kompartımanlarda gerçekleşen bir tanışma olmuştu. Bilie etrafta ikizini ararken bana rastlamıştı ve tanıştık. Seçimden sonra belki farklı binaya düşmemiz belki de birbirimizi umursamamamızdan dolayı uzun bir sure konuşmadık. Daha sonra karanlık sanatlara karşı savunma dersinde yanyana oturmak zorunda kalmamızın ardından aramızda ufak bir sohbet geçmişti. Bazı yönleri ne kadar benziyorsa bazı yönleri o kadar zıt bana arada sırada sohbetler etsekde arkadaşlığımız bundan öteye gidemedi.

xxTanıdıkxx

Francés Carrietta Count
Margaux.La Barré 004
Tam da aradığım model. Göl kenarında birkaç resim çekerken rastlamıştım ona. Ricam üzerine kendisinden birkaç poz aldım. O günden beri, albümümün vazgeçilmez bir parçası. İyi de arkadaşım oldu. Yanımda kalmasını istediklerimden.

xxİyi Arkadaşxx
xxDarkness Of Queensxx

Lleweyn Chloris
Margaux.La Barré 11w9hg6
Babamla gittiğim bir yerde karşılaştık. Kadınla kötü bakışmaları olmuştu. Sanırım annemin arkadaşıydı. Onun dışında bir tanışmışlığım yok. Zaten daha sonra da hiç görmedim. Ama bakışları dehşet vericiydi.

xxTanışılmak İstenenxx

Eulalie De Moule
Margaux.La Barré 42623967jo4
Eulalie ile selamlaşmalardan, sohbetlere oradan da dostluğa uzanan bir arkadaşlıklığımız var. Benim değer verdiği nadir insanlardandır kız. Birçok ortak özellikliğimiz var ve düşünce yapılarımız neredeyse aynı. Onunla takılmayı seviyorum. Nadiren tartışsakda, birbirlerimize karşı daima dürüst olmuşuzdur.

xxGüvendiklerim/Dost Ötesixx
xxDarkness Of Queensxx

Grace Lucy Memphis
Margaux.La Barré 45479581ee2
Eklenecek.

xxİyi Arkadaşxx

Lisa Wanders
Margaux.La Barré 1403
Darkness Of Queens üyelerinden biri Lisa. Onunla bir kavgada tanışmıştım. Üzerine gelen iki kıza karşı onu korumuştum. O günden beri sık sık birlikte takılırız. En yakın zamanda birkaç fotoğrafını çekip albümüme eklemeliyim, güzel bir yüzü var.

xxİyi Arkadaşxx
xxDarkness Of Queensxx

En son Margaux La Barré tarafından Paz Ocak 25, 2009 3:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Morwen Arsiãna Jagger
III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Morwen Arsiãna Jagger

Kadın Mesaj Sayısı : 725
Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie]
Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor?

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimePaz Ocak 18, 2009 7:22 pm

Margaux.La Barré Alexis-alexis-bledel-3140420-75-75

Morwy^^

Yalnızlık, ikiside yalnız.. Olmaması gerekenler oluyor; ve biz bunlara ayak uyduruyoruz. Alıştık, yalnızız... Olmaları önemli değil, biz yine varız. Morwy, ondan hoşlanıyor. Sert güvensiz; ama içindeki "o" farklı, hissediyor. Hogwarts'tayken bir çok kez göz göze gelselerde bir hiç konuşmadılar. Birbirlerine yaklaşmadılar, düşman olmaya hazırlanan iki çift de değillerdi ama. Sessiz sayılmazdı Morwy, Margaux da sessiz değildi sanki; ama sempatikte değil. Morwy onun gizemini seviyor, onun ne hissettiğini hakkında en ufak bir fikri yok. İçindeki Gizli Dost..
Margaux La Barré
Margaux La Barré

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimePaz Ocak 18, 2009 7:24 pm

Ekliyorum hatun^^
Eragon James Black
Sihir Bakanı
Sihir Bakanı
Eragon James Black

Erkek Mesaj Sayısı : 116
Rp Sevgilisi : Penthesileia.

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimePaz Ocak 18, 2009 7:46 pm

Margaux.La Barré Bw1

Kurgu Senin ^^
Margaux La Barré
Margaux La Barré

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimePaz Ocak 18, 2009 7:52 pm

Ah bebek, seni nereye eklesek.
Ekleyeceğim^^
Isaac Beljean
Sihir Bakanı Asistanı
Sihir Bakanı Asistanı
Isaac Beljean

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimePtsi Ocak 19, 2009 1:53 pm

Margaux.La Barré Th34xk2

~ Ekle şöyle baş köşe Razz
~ Bruce Joel Stenson
~ Kurgu/Yer filan lejantımda var ^^.
Margaux La Barré
Margaux La Barré

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimePtsi Ocak 19, 2009 2:03 pm

Eklendin, baş köşeye xD

Craig sende eklendin ^^
Jessica Ashley Walder
IV. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
IV. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Jessica Ashley Walder

Kadın Mesaj Sayısı : 59
Rp Sevgilisi : Sahibim belli xP

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimeÇarş. Ocak 21, 2009 12:30 pm

xMargaux.La Barré Jessicajessicaalba32486bb8xMargaux.La Barré Jessicajessicaalba32486vb1xMargaux.La Barré Jessicajessicaalba32486rs2x
xxxxxxxxxxxxxx
xMargaux.La Barré Jessica-jessica-alba-2488528-100-100xMargaux.La Barré Jessica-jessica-alba-2488525-100-100xMargaux.La Barré Jessica-jessica-alba-2488522-100-100x
xxxxxxxxxxxxxxx
xMargaux.La Barré Jessica-jessica-alba-220935_100_100xMargaux.La Barré Jessica-jessica-alba-220932_100_100xMargaux.La Barré Jessica-jessica-alba-220927_100_100x

Hatunum kurgumuz belli sevmiyorum hem de hiç.. Varlığın bile umurumda değil. xD
Lethe Lillium
Ölüm Yiyen
Ölüm Yiyen
Lethe Lillium

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimeÇarş. Ocak 21, 2009 2:46 pm

Margaux.La Barré Uyhhhhhhno0ln0Margaux.La Barré 60777164wo8Margaux.La Barré Thgerardwayiconv2aq8Margaux.La Barré Oleeebi6Margaux.La Barré N1621839214788709444nj5Margaux.La Barré Okayvz6

Lejantım da her şey mevcut ^^
Margaux La Barré
Margaux La Barré

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimeÇarş. Ocak 21, 2009 4:01 pm

Ekledim ^^
Francés Carrietta Count
III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Francés Carrietta Count

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimeÇarş. Ocak 21, 2009 7:18 pm

Margaux.La Barré 004Margaux.La Barré Th_epfgicons-13-16Margaux.La Barré 2uzqt8j

~ Ekle, bebeyim, biliyo'sun yeri. ^^
Margaux La Barré
Margaux La Barré

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimeÇarş. Ocak 21, 2009 7:25 pm

Ekledim hatun^^
Lleweyn Chloris
Ölüm Yiyen
Ölüm Yiyen
Lleweyn Chloris

Asa : Dikenli Defne - Veela Saç Teli - 13 İnç - Yarı Bükülür
Evcil Hayvanı : Ærmena [Güve. O bir güve.]
Rp Sevgilisi : O eski lezbiyen.

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimeÇarş. Ocak 21, 2009 7:34 pm

Margaux.La Barré 11w9hg6

Yer ve kurguyu sana bırakıyorum. Çok zorlanırsan yazmaya çalışırım ama xD
Eulalie De Moule
Eulalie De Moule

Kadın Mesaj Sayısı : 87
Evcil Hayvanı : Yok.
Rp Sevgilisi : Aşka inanmıyor.

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 12:35 pm

Margaux.La Barré 64844705nr1 Margaux.La Barré 42623967jo4 Margaux.La Barré 98089148jk1

Biliyosun hacı nereye ateceğini.
http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/eulalie-t211.h
Grace Lucy Memphis
Grace Lucy Memphis

Kadın Mesaj Sayısı : 254
Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S'

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 2:14 pm

Margaux.La Barré 50838571kl7Margaux.La Barré 28360720hw6Margaux.La Barré 86001186ca7Margaux.La Barré 60638514zm6Margaux.La Barré 45479581ee2
GraceLucyMemphis

Buyur hatun^^.
Margaux La Barré
Margaux La Barré

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 1:34 pm

İki kişi eklendi. Aycan yavrum, senide ekliycem bi ara.
Lisa Wanders
Lisa Wanders

Kadın Mesaj Sayısı : 56

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 2:16 pm

Benide ekler misin? D.O.Q. üyeyim. Kurguyu ordan çıkarabilirsin xD

Spoiler:
http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/lisa-wanders-i
Margaux La Barré
Margaux La Barré

Margaux.La Barré Empty
MesajKonu: Geri: Margaux.La Barré   Margaux.La Barré Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 2:30 pm

Tamam, ekliyorum^^

Margaux.La Barré
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Margaux La Barré
» Margaux La Barré