| Hangisinden daha fazla bıktık? | |
|
+11Dexter Winchester Lleweyn Chloris Jax Croy Dahlia E. Blãzej Sofia Diabolus Howard Jagger Johanné M. Delacroix Nakashima Michiyo Jessica Mystery McKay Grace Lucy Memphis Alice Héthway 15 posters |
Hangisinden daha fazla bıktık? | Soyadını Black yapıp bütün ailesi kötü sadece kuzeni iyi olanlardan xD | | 33% | [ 7 ] | Basit kötülerden | | 14% | [ 3 ] | Asasına Anka tüyü yazanlardan (cümlealem kendini harry potter sanıyor) | | 24% | [ 5 ] | Ravenclaw'a inek, Hufflepuff'a ezik, Gryffindor'a salaklık derecesinde cesur diyen Slytherinlilerden(Sly laf etmiyorum yanlış anlamayın) | | 29% | [ 6 ] |
| Toplam Oylar : 21 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alice Héthway I. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 20 Asa : 18 inc - Veela saç teli - Ejdarha yüreği teli Evcil Hayvanı : köpek - Bells Rp Sevgilisi : aranıyor Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Hangisinden daha fazla bıktık? Ptsi Ocak 19, 2009 4:52 pm | |
| Ben bazı şeyleri görmekten bıktım millet yapmaktan bıkmadı.
Siz hangisinden daha fazla bıktınız? | |
|
| |
Grace Lucy Memphis III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 254 Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S' Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Ptsi Ocak 19, 2009 4:53 pm | |
| | |
|
| |
Alice Héthway I. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 20 Asa : 18 inc - Veela saç teli - Ejdarha yüreği teli Evcil Hayvanı : köpek - Bells Rp Sevgilisi : aranıyor Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Ptsi Ocak 19, 2009 4:54 pm | |
| Soyadını Black yapıp bütün ailesi kötü sadece kuzeni iyi olanlardan xD En çok bundan bıktım ben valla. Herkes Bellatrix oldu ya | |
|
| |
Jessica Mystery McKay II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 31 Asa : x.x Evcil Hayvanı : Kedişim Rp Sevgilisi : yok~xD Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Ptsi Ocak 19, 2009 4:58 pm | |
| | |
|
| |
Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Ptsi Ocak 19, 2009 5:00 pm | |
| | |
|
| |
Johanné M. Delacroix IV. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 70 Asa : Sekoya ağacı, Veela teleği, ince, esnek Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Ptsi Ocak 19, 2009 5:04 pm | |
| Kötü olmaya çalışan insanlardan. Evet kötüsünüz, ishal yapar kusturursunuz süpersiniz. -.- Cıvıdılar sanki. | |
|
| |
Howard Jagger Gelecek Postası Editörü
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Ptsi Ocak 19, 2009 5:07 pm | |
| Asasını Anka Tüyü yazanlar bitsin, nesli tükensin, türünün son örneğini de yanlış avlanma yüzünden kaybedelim. | |
|
| |
Sofia Diabolus IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Ptsi Ocak 19, 2009 5:09 pm | |
| Soyadını Black yapıp bütün ailesi kötü sadece kuzeni iyi olanlardan xD
Breh breh breh. Soyadını Black yapıp hakkını veren bu kadar azken, evet bunlardan kurtulmak istiyorum. | |
|
| |
Dahlia E. Blãzej Le Dahlia Noir Sahibi
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Ptsi Ocak 19, 2009 5:14 pm | |
| Ravenclaw'a inek, Hufflepuff'a ezik, Gryffindor'a salaklık derecesinde cesur diyen Slytherinlilerden. | |
|
| |
Jax Croy Muggle
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Salı Ocak 20, 2009 12:26 pm | |
| - Howard Jagger demiş ki:
- Asasını Anka Tüyü yazanlar bitsin, nesli tükensin, türünün son örneğini de yanlış avlanma yüzünden kaybedelim.
%100 katılıyorum | |
|
| |
Lleweyn Chloris Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 112 Asa : Dikenli Defne - Veela Saç Teli - 13 İnç - Yarı Bükülür Evcil Hayvanı : Ærmena [Güve. O bir güve.] Rp Sevgilisi : O eski lezbiyen. Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Salı Ocak 20, 2009 12:33 pm | |
| Hepsinden bıktım ben şahsen. Ama en sonuncusundan daha çok bıktığımı söyleyebilirim. Şimdiye kadar bütün binalardan karakter oynattım ve hepsi de kendi binalarının üstün kişilerindendi. Ne ezik, ne inek ne de salaktılar. Hayır, Slytherin olmak bu demek değil. | |
|
| |
Dexter Winchester Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Salı Ocak 20, 2009 1:46 pm | |
| - Alıntı :
- Ravenclaw'a inek, Hufflepuff'a ezik, Gryffindor'a salaklık derecesinde cesur diyen Slytherinlilerden(Sly laf etmiyorum yanlış anlamayın)
oov millet benden bıkmış | |
|
| |
Isaac Beljean Sihir Bakanı Asistanı
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Salı Ocak 20, 2009 2:34 pm | |
| Asaya oy verdim ama şu ilk seçeneği görmekten de bıktım doğrusu... diğerleri için bir yorum getiremeyeceğim. | |
|
| |
Lethe Lillium Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Salı Ocak 20, 2009 4:07 pm | |
| Hangisinden bıktığıma karar veremedim hepsi bitsin artık. Özellikle de Black meselesi sona ersin :C | |
|
| |
Christabella Samael Hogwarts Müdiresi
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Çarş. Ocak 21, 2009 8:39 am | |
| Basit kötülerden her zaman nefret etmiştim edeceğim, kötülüğü kuuuulluk sayanlardan da *-* | |
|
| |
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Hangisinden daha fazla bıktık? Çarş. Ocak 21, 2009 4:06 pm | |
| Soyadını Black yapıp bütün ailesi kötü sadece kuzeni iyi olanlardan xD
Yalnız dikkat adminimizin kanına dokunabilir xP | |
|
| |
| Hangisinden daha fazla bıktık? | |
|