| Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? | |
|
+10Adreane A. Lamia Prevért Valeria Delia Silver Alice Héthway Jessica Mystery McKay Serena Jess Wodersoon Nakashima Michiyo Christabella Samael Morwen Arsiãna Jagger Lauren C. Silver Hira Jane Michiyo 14 posters |
Hangisi daha güzel? | a-) - Leighton Meester | | 96% | [ 23 ] | b-) - Jac Vanek | | 4% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 24 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hira Jane Michiyo I. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 29 Evcil Hayvanı : KöpekCK~ Rp Sevgilisi : yok~xD OLsa canıma minnet:D Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? C.tesi Ocak 17, 2009 11:36 am | |
| Aklıma dün akşam gelmişti ama üşendim açmaya anket yapalım diyorum.Katılmak isteyenler [boyut farketmez ama çok büyük olmasın] ünlülerinin resimlerini adlarını yollasınlar.Kısaca şöyle olacak isteyen herkes ünlüsünün bir resmini yollayacak jüri tüm site sakinleri puan vericez.Ne kadar sürer bilmiyorum katılıma göre değişir.
NOT:Oy verenler yorumda yapsın lütfen Leighton Meester - Spoiler:
Jac Vanek - Spoiler:
En son Hira Michiyo tarafından C.tesi Ocak 17, 2009 12:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
Lauren C. Silver II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 56 Asa : Söğüt, 25 cm, incecik ve esnek, tek boynuzlu at tüyü Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? C.tesi Ocak 17, 2009 12:28 pm | |
| Ben bi resim koym bari.. Leighton Meester - Spoiler:
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 29 Evcil Hayvanı : KöpekCK~ Rp Sevgilisi : yok~xD OLsa canıma minnet:D Kayıt tarihi : 15/01/09
| |
| |
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? C.tesi Ocak 17, 2009 12:40 pm | |
| İlk oyda benden olsun.tabiikide Leighton | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Paz Ocak 18, 2009 8:54 am | |
| Oww şettt Leighton Meester taş gibi hatun, benim olsun | |
|
| |
Christabella Samael Hogwarts Müdiresi
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Paz Ocak 18, 2009 9:25 am | |
| Jac Vanek'e ayrı bi' gıcıklığım vardır laf arasında. | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Paz Ocak 18, 2009 6:47 pm | |
| Vanek midir nedir. Çok tip o sevmedim. | |
|
| |
Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| |
| |
Serena Jess Wodersoon II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 31 Asa : Şeçiyorum... Evcil Hayvanı : Ejderha kanatlı büyük civciv Rp Sevgilisi : ^~^ Kayıt tarihi : 17/01/09
| |
| |
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Ptsi Ocak 19, 2009 3:32 pm | |
| | |
|
| |
Jessica Mystery McKay II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 31 Asa : x.x Evcil Hayvanı : Kedişim Rp Sevgilisi : yok~xD Kayıt tarihi : 18/01/09
| |
| |
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Ptsi Ocak 19, 2009 3:42 pm | |
| Heh | |
|
| |
Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Ptsi Ocak 19, 2009 3:51 pm | |
| Vanek çok korkunç ya.. O_O Garipsedim baya..
Diğeri de... Hani bi sabrina özentisi bi dizi vardı türkiyede. İşte orda adaşım Ceren die bi kız vardı ona bnziemio mu yaa? | |
|
| |
Jessica Mystery McKay II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 31 Asa : x.x Evcil Hayvanı : Kedişim Rp Sevgilisi : yok~xD Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Ptsi Ocak 19, 2009 3:52 pm | |
| | |
|
| |
Alice Héthway I. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 20 Asa : 18 inc - Veela saç teli - Ejdarha yüreği teli Evcil Hayvanı : köpek - Bells Rp Sevgilisi : aranıyor Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Ptsi Ocak 19, 2009 4:28 pm | |
| Leighton tabii ya^^ öbürü ne öyle | |
|
| |
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Paz Ocak 25, 2009 2:48 pm | |
| | |
|
| |
Adreane A. Lamia Prevért Esrar Dairesi Çalışanı
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Paz Ocak 25, 2009 7:25 pm | |
| Kim Noorda ile katılabilir miyim?
- Spoiler:
| |
|
| |
Aurelian Xena III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Salı Ocak 27, 2009 4:10 pm | |
| Kimse katılmıyor ki. Oylama yanlızca. Bu arada Jac tipsiz bildiğin. Anti-imo *-* | |
|
| |
Gabriella Christen Silver Bitkibilim Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 31 Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3 Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane! Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Ocak 28, 2009 5:55 am | |
| | |
|
| |
Cyrela Muggle
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Ocak 28, 2009 11:03 am | |
| Leighton. GG'den baya önce bilirim, ünlümdür. Diğer şıkka bakmadım bile. | |
|
| |
Maximillian Maxwell Blake III. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 32 Rp Sevgilisi : Naka Michiyo Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Ocak 28, 2009 11:10 am | |
| Jac güzelmiş. Oyu verdikten sonra anladım buradakiler sarışın ve emo sevmiyolar xD Jac'a verdim oyu işte! (asilik xD) | |
|
| |
| Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı? | |
|