| Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha | |
|
+12Devon Melvyn Solian Bilie Wanders Lethe Lillium Lauren C. Silver Isaac Beljean Howard Jagger Johanné M. Delacroix Avelon Charita Morwen Arsiãna Jagger Alice Héthway Nakashima Michiyo Jessica Mystery McKay 16 posters |
|
Hangisi daha zeki? | A/ İyiler | | 22% | [ 4 ] | B/ Kötüler | | 44% | [ 8 ] | C/ Nötrler | | 33% | [ 6 ] |
| Toplam Oylar : 18 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jessica Mystery McKay II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 31 Asa : x.x Evcil Hayvanı : Kedişim Rp Sevgilisi : yok~xD Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Ptsi Ocak 19, 2009 3:40 pm | |
| Hangi melek iyi dicek?Yorum bekliyorum.
Kim nötr dedi?!. Yorum lütfen... | |
|
| |
Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Ptsi Ocak 19, 2009 3:46 pm | |
| Kötü dedim! RP'de iyi taraftayım ama kötü olmak isterdim. Kötü olmak yürek ister! Zeka ister kurnazlık ister!! | |
|
| |
Jessica Mystery McKay II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 31 Asa : x.x Evcil Hayvanı : Kedişim Rp Sevgilisi : yok~xD Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Ptsi Ocak 19, 2009 3:47 pm | |
| Harika yorum katılıyorum.. | |
|
| |
Alice Héthway I. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 20 Asa : 18 inc - Veela saç teli - Ejdarha yüreği teli Evcil Hayvanı : köpek - Bells Rp Sevgilisi : aranıyor Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Ptsi Ocak 19, 2009 4:31 pm | |
| - Jessica Mystery McKay demiş ki:
- Hangi melek iyi dicek?Yorum bekliyorum.
Kim nötr dedi?!. Yorum lütfen... İyi diyecek Melek benim. Şöyle birşey var iyiler de zekidir ama akıllarına kötülerinki gibi şeyler getirmezler | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Ptsi Ocak 19, 2009 4:32 pm | |
| Nötr diye bendim Yerine göre davranmak lazım | |
|
| |
Avelon Charita Hayalet
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Ptsi Ocak 19, 2009 4:46 pm | |
| Nötr. Kötülük artık özentilik gibi oldu. Herkes birbirinin kopyası karakterlerle ortalıkta geziniyor. Sıkıldım biraz özgün olun lütfen. Fazla iyilikten de hoşlanmıyorum. Ben bunun ortası olmalıyım. Evet. | |
|
| |
Johanné M. Delacroix IV. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 70 Asa : Sekoya ağacı, Veela teleği, ince, esnek Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Ptsi Ocak 19, 2009 5:06 pm | |
| Nötr'ler. Gerçekten zekiyse kendi tarafını oluşturabilir veya çıkar çatışmalarını saçma bulabilir. İyi-kötü neye göre belirleniyor zaten? | |
|
| |
Howard Jagger Gelecek Postası Editörü
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Ptsi Ocak 19, 2009 5:28 pm | |
| Sonuç olarak iyiler de kötüler de bir şekilde bir şeyden etkilenerek bulundukları konumda olurlar. Nötrler ise büyük bir zekilikle, kimsenin kendilerini etkilemelerine, gidecekleri yolu göstermelerine izin vermezler. Yane, kanımca öyle | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Ptsi Ocak 19, 2009 5:46 pm | |
| İşte düşüncelerime, uygun düşünceler bulabileceğimi biliyordum (L) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| |
| |
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Ptsi Ocak 19, 2009 6:16 pm | |
| Senin dediğin döneklik, çıkarcılık vs gibi şeyler Nötrlükle alakası yoktur. Eğer başta nötrüm ddiyip öyle bir şey yapan varsa, nötr değil, ne bileyim çıkarcıdır. Zaten nötrlüğün özünde, kazanan ya da kaybedenden ziyade, bunlardan etkilenmemek vardır. ^_^ Kendimi ifadede zorlanıyor muyum, bana mı öyle geliyor? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Ptsi Ocak 19, 2009 6:20 pm | |
| Yoo.. Tamamen anlamış durumdayım.. XD En akıllıcanası bu aslında ama eğer bi olayda konu sensen ve zorumlu bi taraf seçmek zorundaysan nötr olamazsın deiil mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Ptsi Ocak 19, 2009 6:24 pm | |
| Eğer kendini ustaca içine düştüğün durumdan kurtaramazsan, yine nötr olmanın gerekliliği gibi mantıklı bir seçim yapabilirsin. Lakin bunun zekilikle ne alakası var? | |
|
| |
| |
| |
Isaac Beljean Sihir Bakanı Asistanı
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Salı Ocak 20, 2009 2:37 pm | |
| Ortamda bir tartışma var ama ben dahil olmadan anketi cevaplayıp, düşüncelerimi belirtip defolacağım ^^. Benim gibi biri, yani iki arada kalmış biri için kesinlikle nötr... Ne iyilik diyecek kadar meleğim, ne de kötülük diyecek kadar şeytanım... Nötr'ü seçerim, kafama göre takılırım. Gerisi ilgilendirmez. | |
|
| |
Lauren C. Silver II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 56 Asa : Söğüt, 25 cm, incecik ve esnek, tek boynuzlu at tüyü Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Salı Ocak 20, 2009 8:46 pm | |
| Soruda kötümü iyimi diye sorduğu için soruya göre cevpliym ben =) İyiler daha zekidir.Çünkü kötüler çoğunlukla bi plan yapar ve bu planı yapmak için kafalarını kullanırlar.İyilerde kötülerin yaptığı planı çözer.Çözmek içinde kötüden daha zeki olmaları gerekir heralde | |
|
| |
Lethe Lillium Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Salı Ocak 20, 2009 8:57 pm | |
| Bence kalıplandıramayız. Çünkü sonuçta iyiler ile kötüler gerçek hayatta böyle Harry Potter daki Selena (xD) falan gibi kurmaca olaylardaki gibi savaş içinde değiller. Bir birey vardır zekiyse zekidir zeki değilse değildir. Ya da iyidir kötüdür. Zekasına göre taraf seçmez ki kendine. Kötülük olsun iyilik olsun tamamen duygular ile alakalı bir şey ve bence doğuştan birazda. Neyse anlatabildim mi bilmiyorum, saçmaladım evet -_- | |
|
| |
Isaac Beljean Sihir Bakanı Asistanı
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Salı Ocak 20, 2009 9:09 pm | |
| - Lethe Lillium demiş ki:
- Bence kalıplandıramayız. Çünkü sonuçta iyiler ile kötüler gerçek hayatta böyle Harry Potter daki Selena (xD) falan gibi kurmaca olaylardaki gibi savaş içinde değiller. Bir birey vardır zekiyse zekidir zeki değilse değildir. Ya da iyidir kötüdür. Zekasına göre taraf seçmez ki kendine. Kötülük olsun iyilik olsun tamamen duygular ile alakalı bir şey ve bence doğuştan birazda. Neyse anlatabildim mi bilmiyorum, saçmaladım evet -_-
Sanırım "İyiler ve kötüler diye bir şey yoktur, çıkarlar ve amaçlar vardır." demek istedin ^^. | |
|
| |
Bilie Wanders IV. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Salı Ocak 20, 2009 9:21 pm | |
| Aynen öyle demek istedim. Evet. Karne yaklaştıkça kafa kalmıyor bende saçmalamalarım dorukta | |
|
| |
Devon Melvyn Solian IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Salı Ocak 20, 2009 9:27 pm | |
| "Selin, Selena izliyooor" polemiği yapmak istedim ama bende izliyorum şanslısın len. Ama bunu yaymazsam.. Kork benden xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Salı Ocak 20, 2009 9:31 pm | |
| Evet izliyorum var mı -_- | |
|
| |
Devon Melvyn Solian IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| |
| |
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Salı Ocak 20, 2009 9:54 pm | |
| Bak tutarım nefesimi, kızdırma beni | |
|
| |
Christabella Samael Hogwarts Müdiresi
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Çarş. Ocak 21, 2009 8:45 am | |
| Pandora okumuş insan olarak İYİLER, ve Sokrates'e de saygılar ^^, | |
|
| |
Dexter Winchester Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Çarş. Ocak 21, 2009 10:06 am | |
| Zeka tartışılır bir kavramdır neye göre zekidir insan? bu *neye* nin yerini doldurabilecek onca şey varken iyi ve kötünün alınması saçma diye düşünmekteyim ne iyi olan zekidir ne de kötü olan, zeki insanlar zekalarını iyiliğe ve kötülüğe adayacak kadar salak değillerdir heralde | |
|
| |
| Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha | |
|