| Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha | |
|
+12Devon Melvyn Solian Bilie Wanders Lethe Lillium Lauren C. Silver Isaac Beljean Howard Jagger Johanné M. Delacroix Avelon Charita Morwen Arsiãna Jagger Alice Héthway Nakashima Michiyo Jessica Mystery McKay 16 posters |
|
Hangisi daha zeki? | A/ İyiler | | 22% | [ 4 ] | B/ Kötüler | | 44% | [ 8 ] | C/ Nötrler | | 33% | [ 6 ] |
| Toplam Oylar : 18 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Christabella Samael Hogwarts Müdiresi
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Çarş. Ocak 21, 2009 10:10 am | |
| Zeka tartışılır değildir, belirli sınıfları vardır. Akıl tartışılırdır ^^' Ayrıca kendini iyiliğe harcamak salaklık değildir. | |
|
| |
Dexter Winchester Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Çarş. Ocak 21, 2009 10:17 am | |
| düşüncelerimiz zıt olabilir hiç bir şeyi kanıtlamaya çalışmam, onlar belirtildiği üzere benim düşüncelerim, zeka insanlar üzerinde tartışılır ve zeka gibi iyilikte tartışılır, dünyayı ele alırsak kimi faşistlerin kimi koministlerin *iyi* olduğunu düşünür kavramlar tartışılır, hepsi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Çarş. Ocak 21, 2009 10:54 am | |
| - Alıntı :
- Zeka tartışılır değildir, belirli sınıfları vardır. Akıl tartışılırdır ^^'
Bu kanıtlanmış bir şey. Kendi görüşümü öne sürmüyorum. İyilik tartışılmaz değildir demedim de, insanın kendini kendi iyilerine harcaması salaklık değildir dedim. Bir insan elini vicdanına koyup yaptığının iyi olup olmadığını sorguladığında vicdanı biraz bile sızlamıyorsa o şey iyidir, ya da o kişi insan değildir. | |
|
| |
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Paz Ocak 25, 2009 2:49 pm | |
| Nötrler diyerek eşitliği bozdum xD Her zaman en çıkarcılar nötrlerdir... Ehh ben neyim? Bir iyi. Kötü karakterlerim de oldu ama bir iyiyim ve son derece de zekiyimdir xD Ama iyi olmam zekamla ilgili değil, ruhumla, benliğimle ve kişisel kriterlerimle ilgilidir xD Kötü olsaydım -tabiki gerçek hayattan bahsediyorum bunlar yalnızca karakterler- bence adinin teki olurdum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Paz Ocak 25, 2009 6:43 pm | |
| Hmm, bir de şey eklemek istiyorum. Nefret ve aşk, yani bir tür takıntı hali beyni devre dışı bırakır -yine kanıtlanmış olarak- ama ben nefret eden bir iyi olacağını düşünemediğim gibi aşık olan bir sürü kötü hayal edebiliyorum. | |
|
| |
Gabriella Christen Silver Bitkibilim Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 31 Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3 Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane! Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha Çarş. Ocak 28, 2009 11:00 am | |
| | |
|
| |
| Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha | |
|