Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha

+12
Devon Melvyn Solian
Bilie Wanders
Lethe Lillium
Lauren C. Silver
Isaac Beljean
Howard Jagger
Johanné M. Delacroix
Avelon Charita
Morwen Arsiãna Jagger
Alice Héthway
Nakashima Michiyo
Jessica Mystery McKay
16 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2

Hangisi daha zeki?
A/ İyiler
Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha - Sayfa 2 I_vote_lcap22%Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha - Sayfa 2 I_vote_rcap
 22% [ 4 ]
B/ Kötüler
Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha - Sayfa 2 I_vote_lcap44%Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha - Sayfa 2 I_vote_rcap
 44% [ 8 ]
C/ Nötrler
Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha - Sayfa 2 I_vote_lcap33%Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha - Sayfa 2 I_vote_rcap
 33% [ 6 ]
Toplam Oylar : 18

YazarMesaj
Christabella Samael
Hogwarts Müdiresi
Hogwarts Müdiresi
Christabella Samael

Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha   Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ocak 21, 2009 10:10 am

Zeka tartışılır değildir, belirli sınıfları vardır. Akıl tartışılırdır ^^' Ayrıca kendini iyiliğe harcamak salaklık değildir.
Dexter Winchester
Ölüm Yiyen
Ölüm Yiyen
Dexter Winchester

MesajKonu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha   Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ocak 21, 2009 10:17 am

düşüncelerimiz zıt olabilir hiç bir şeyi kanıtlamaya çalışmam, onlar belirtildiği üzere benim düşüncelerim, zeka insanlar üzerinde tartışılır ve zeka gibi iyilikte tartışılır, dünyayı ele alırsak kimi faşistlerin kimi koministlerin *iyi* olduğunu düşünür kavramlar tartışılır, hepsi.
Christabella Samael
Hogwarts Müdiresi
Hogwarts Müdiresi
Christabella Samael

MesajKonu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha   Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ocak 21, 2009 10:54 am

Alıntı :
Zeka tartışılır değildir, belirli sınıfları vardır. Akıl tartışılırdır ^^'

Bu kanıtlanmış bir şey. Kendi görüşümü öne sürmüyorum. İyilik tartışılmaz değildir demedim de, insanın kendini kendi iyilerine harcaması salaklık değildir dedim. Bir insan elini vicdanına koyup yaptığının iyi olup olmadığını sorguladığında vicdanı biraz bile sızlamıyorsa o şey iyidir, ya da o kişi insan değildir.
Valeria Delia Silver
Sihir Tarihi Profesörü
Sihir Tarihi Profesörü
Valeria Delia Silver

Kadın Mesaj Sayısı : 92
Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez
Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador
Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger

MesajKonu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha   Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 2:49 pm

Nötrler diyerek eşitliği bozdum xD Her zaman en çıkarcılar nötrlerdir... Ehh ben neyim? Bir iyi. Kötü karakterlerim de oldu ama bir iyiyim ve son derece de zekiyimdir xD Ama iyi olmam zekamla ilgili değil, ruhumla, benliğimle ve kişisel kriterlerimle ilgilidir xD Kötü olsaydım -tabiki gerçek hayattan bahsediyorum bunlar yalnızca karakterler- bence adinin teki olurdum xD
http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/valeria-delia-
Christabella Samael
Hogwarts Müdiresi
Hogwarts Müdiresi
Christabella Samael

MesajKonu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha   Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 6:43 pm

Hmm, bir de şey eklemek istiyorum. Nefret ve aşk, yani bir tür takıntı hali beyni devre dışı bırakır -yine kanıtlanmış olarak- ama ben nefret eden bir iyi olacağını düşünemediğim gibi aşık olan bir sürü kötü hayal edebiliyorum.
Gabriella Christen Silver
Bitkibilim Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Bitkibilim Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Gabriella Christen Silver

Kadın Mesaj Sayısı : 220
Asa : Ceviz ve Ejderha Yüreği Teli,32,5 cm
Evcil Hayvanı : Sevimli EjderhaCIK x3
Rp Sevgilisi : İstediğime asılırım,Sanane!

MesajKonu: Geri: Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha   Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 11:00 am

Kötülük *-*

Kötümü daha zeki iyi mi? niegehaha
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Hangisi daha güzel Hangisi daha yakışıklı?
» Hangisinden daha fazla bıktık?