Nicolai S. Jagger Ölüm Yiyen
| Konu: Nicolai S. Jagger Perş. Ocak 22, 2009 10:38 pm | |
| Nicolai S. Jagger''Ben Kimim''Çoğu kişi benim gördüğü zaman şımarık bir genç olarak düşünür. Ancak tamamen yanılıyorlar. Ben kendime bakınca daha çocuk çağlarını aşamamış, hayat konusunda herhangi bir bilgisi olmayan biri göremiyorum. Tam tersine kendi yolunu çizmek konusunda tamamen kararlı, her zorlukla tek başına kalmaktan çekinmeyen biri olduğumu rahatlıkla söyleyebiliyorum. Ancak kabul ediyorum rahat biriyim. Herhangi bir yerde, burası çok ciddi bir balo veya toplantı olabilir, alakasız davranışlarda bulunabilirim. Evet, bu harektlerimle çoğu saygın kişinin gözünde önemsiz biri gibi göründüğümü her seferinde fark ediyorum ama onların düşünceleri kim umrunda olur ki. Gerçi hayatım boyunca böyle kişilerle dolu bir evde geçmedi mi zamanım. Durmaksızın seherbaz toplantıları ya da dedemin önemli arkadaşlarını evimizde görmekten bıkmayı başardım. Bazen o insanların yüzüne en iğrenç küfürleri savurma ihtiyacı duyuyorum ama bunu kimse farkında değil gibi. Zaten farkında olsalar durmaksızın beni birileriyle tanıştırma girişimlerinde bulunmazlardı değil mi. Belki de benim otoriteye karşı olan düşmanlığımın tüm nedeni otoriteye çok yakın bir hayat geçirmiş olmamdır. Nedenini bilemiyor ama bildiğim bir gerçek var; koyulan kurallar, ciddi yaşam tarzları ve büyücü dünyasının düzeni umrumda bile değil. Bu düşüncelerim daha okul çağından beri aklımın içinde dolanmakta. Ancak kendi düşüncelerimle hareket etmeye başlayalı çok olmanı. Okulun o kapılarından tamamen çıktığımda babamın isteğinin tersine bir işe girmekten kaçındım ve gezgin hayatı geçirmeye başladım.
O zamanları çok iyi hatırlıyorum. Eve dönmemin üzerinden birkaç gün geçmişti ki babamla aramızda geçen bir sohbet iş üzerine geldi. Ne zaman sihir bakanlığına başvuracağımı sormuştu ama ben onu ciddiye almamıştım bile. Öncelikle şaka ettiğini düşünerek gülmüş ama yüzündeki o ciddi ifadeyi görünce duraksamıştım. Kendi planlarımı açık açık ilk o zaman söylemiştim ve tabiki sert bir kavganın başlamasını sağlamıştım. Resmen birbirimize girmiştik. İşin en kötü yanı ise tüm ailenin o gün evde bulunmasıydı. Hepsi benim aklımdan çıkan bu fikirler karşısında şaşırmışlardı. Ancak ben o sırada yeni bir fikire daha kavuşmuştum. Artık o evde daha fazla kalmam doğru olamazdı. Akşamın gelmesiyle evden ayrıldım. Yaz yağmurunun en şiddetli zamanlarından biriydi. Bu konu üzerine hiç önlem almamamdan dolayı tüm giysilerim ıslanmıştı ama ben bunu önemseyecek durumda değildim. Doğruca çatlak kazana gittim. İlk bir iki haftamı burada geçirmenin ardından kendime bir yolculuk planı çizdim. Hedefimde gitmeyi planladığım birçok ülke, şehir bulunmaktaydı. Ve bu planlarımı çok düzgün bir şekilde gerçekleştirdim. Bu yolculuğum sırasında sayısız kişilik gördüm. Hırsız, dolandırıcı ve buna benzer sayısı kişi. Yolculuğum sonunda kendimi geliştirmiştim ama insanlar adına belirli bir bakış açım oluşmuştu." Herkes yalan söyler ve söyleyebilirdi."
Bu yolculuk boyunca çok fazla gelişme ve fikire kavumuştum. Ancak bunlar en önemlisi değildi. Gün gelip herkesin seçtiği taraflar adına bende doğru yolu bulmuştum kendime göre. Ölümyiyen olmak, evet, kesinlikte geri döndükten sonra iyi bir başlangıç yapmamı sağladı. Belki oradaki en genç büyücü bendim ama asla küçümsenmedim. Biliyorum bu durum kimsenin hoşuna gitmeyecek ama ben bir gerçeği fark ettim. Karanlığın yandaşı olmak küçüklüğümden beri özümde yatan bir özellikti. Güçlü olmayı hep severdim. Zaten davranışlarımı düşünürsek asla yardımsever biri olmadım ben. Hep kendime ait bir arkadaş grubu ile takılırdım ve diğer kişilerle alay etmeyi hedef alırdım. Başım profesörlerle pek fazla belaya girmemişti ama bunun nedeni uslu biri olmamla ilgili değildi. Hep arkaplanda kalıp kendimi kurtarmayı başarırdım. Beni sevmeyen çok fazla olurdu ama seven kişi sayısı da asla az olmanı.
İnsalara karşı davranışlarım ve seçtiğim taraf ve mesleği bir kenara bırakırsak benim hayatımda hep yer edinen bir konu daha bulunmakta. Sevgililer ve aşk. Ben bu konuda kendimi hala çözebilmiş değilim. Yalan söylememe gerek yok, her zaman kızların ilgisini çeken biri oldum. İster fiziksel , ister kişisel yönlerim ile. Bu gerçeği fark ettiğim, yani hormonal gelişimin başladığı andan itibarende her fırsatı değerlendirdim. Bazen uzun ilişkilerim oldu, bazen ise kısa kısa ilgi duymalardan doğan ilişkilerim oldu. Ama hepsinden ayrı bir tat aldım. Büyüdüğümde bu özelliğim pek değişmedi ne yazık ki. Gerçi ne yazık ki demen mantıksız. Çünkü bu konudan pek rahatsızlık duyduğum söylenemez. ''Dıştan Nasıl Görünüyorum''Sarı, uzun ve düz saçlarım, her zaman çehreme yakışmıştır. Koyu renkli gözlerim ve ince yüzüme çok uygun olmaktadır ve sempatik bir çehreye sahip olmamı sağlar. Uzun boylu sayılırım. Çok fazla yapılı değilimdir ne yazık ki ama buna gerek görmek. Zayıf bir bedenim bulunmakta ama çirkin bir görünüşe sahip olmama neden olmaz; tam tersine tüm özelliklerimle uyum sağlar.
En son Nicolai S. Jagger tarafından Perş. Ocak 22, 2009 10:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Eileen Garcia Esrar Dairesi Başkanı
| Konu: Geri: Nicolai S. Jagger Cuma Ocak 30, 2009 12:37 pm | |
| Kurgu ister misin nasıl eklersin bilmiyorum ama lejanta bakıp uygun bir yere ekle Ölüm yiyen olman ise beni sana çeken şey... | |
|
Dahlia E. Blãzej Le Dahlia Noir Sahibi
| Konu: Geri: Nicolai S. Jagger Cuma Ocak 30, 2009 2:05 pm | |
| Bi' Can gördüm sanki. Hömm, icon koyuyor musun? Bulmayı deneyeyim mi? İşte ekle ikimiz de ölüm yiyeniz bir şekilde tanışıyor olmalıyız. Benim bara gelip bir kaç şey içmişsin bir ara falan feşmekan. | |
|
| Konu: Geri: Nicolai S. Jagger C.tesi Ocak 31, 2009 5:45 pm | |
| Evet, evet doğru görmüşsün. ^^ Bana icon at bu yüzden ben de seni istediğin her yere ekliyim.^^
İkinizi de ekledim bu arada kurgu ve yeriniz hoşunuza gitmez ise söyleyin değiştiririm. ^^ | |
|
Dahlia E. Blãzej Le Dahlia Noir Sahibi
| Konu: Geri: Nicolai S. Jagger Paz Şub. 01, 2009 1:35 am | |
| Al hayrını gör xD - Kod:
-
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img216.imageshack.us/img216/7955/vibeke5uz9.png[/IMG][/URL] | |
|
| Konu: Geri: Nicolai S. Jagger Paz Şub. 01, 2009 1:36 am | |
| | |
|