| Tanışalım | |
|
+42Tjodalv Sverre Tveitan Malachi Walter Delard Leo M. Silver Eulalie De Moule Valeria Delia Silver Adreane A. Lamia Prevért Lleweyn Chloris Howard Jagger Margaux La Barré Celissia Violette Nicolai S. Jagger Victoria Hayliée Mc'Reid Xeina Kristen Sanos Isaac Beljean Rupért F. Undéad Jack Demyx Sephiroth Jessica Mystery McKay Devon Melvyn Solian Anitchka L. Anchov Pyra Moraline St.Rugen Dexter Winchester Serena Jess Wodersoon Lauren C. Silver Carmina Loretta Valantina Eragon James Black Morwen Arsiãna Jagger Kevin Geswald Mélanie A. Ahlgren Christabella Samael Nakashima Michiyo Edward Rick Rogerson Azula F.Sanchez Rodriguez Hira Jane Michiyo Isis Lillian Wanders Lisa Wanders Eleanora Lizz Memphis Avelon Charita Sidonia Scarlet Johanné M. Delacroix Isabel Loisa Mythique Bilie Wanders Ference Leiff Jagger 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edward Rick Rogerson Baş Şifacı
Mesaj Sayısı : 283 Rp Sevgilisi : Evde Bekleyenim var xD Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 2:55 pm | |
| | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 3:03 pm | |
| Teşekkür ederim ben, hoşgeldim, sefa getirdim, huzur verdim, saçmaladım ve gittim xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 283 Rp Sevgilisi : Evde Bekleyenim var xD Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 4:02 pm | |
| Yeni gelenler için ben ßuruç... | |
|
| |
Jessica Mystery McKay II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 31 Asa : x.x Evcil Hayvanı : Kedişim Rp Sevgilisi : yok~xD Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 4:03 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 4:05 pm | |
| Buruççç oww şett | |
|
| |
Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| |
| |
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 31 Asa : x.x Evcil Hayvanı : Kedişim Rp Sevgilisi : yok~xD Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 4:06 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 4:08 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 4:08 pm | |
| İlginç geldi değil mi?Gerçek ismim ben bununla yaşıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 4:13 pm | |
| Bana ilginç gelmedi, sevdim güzel. Oww şet dedim sadece^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 4:13 pm | |
| Daha acayip isimlerde var yani seninki o kadar kötü değil benim Jiyan diye bir arkadaşım var duyan erkek sanıyor ama kız o.o Yabancıda değil | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 4:19 pm | |
| Afak (kız) , Erke (kız) , Taha(Erkek) ve Özne diye arkadaşlarım var sınıfta...
Özellikle Taha
"Meraba bn Taha. Bostancıdan geliyorum" demişti ilk sene herkes "Meraba bn. Taaa Bostancıdan geliyorum" anlamıştı.
-Neymiş adı?? -Bostancı o kadar uzak mı?
diye sorular sormuştuk xD | |
|
| |
Jack Demyx Sephiroth III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 5:06 pm | |
| ehem Konumuza Dönelim xP
*Emre *15 *Adana *Atherius(nick) *rp site admin xD | |
|
| |
Sidonia Scarlet III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 5:18 pm | |
| oha Adana | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 5:19 pm | |
| HoşgeLdin. Bende gönüllü zorunlu 3. sınıfım =| | |
|
| |
Rupért F. Undéad Sihir Bakanı Asistanı
Mesaj Sayısı : 17 Asa : Maun ağacı,oyma yazılarla işlemeli,içinde ejderha kanı ve anka gagası parçası var. Evcil Hayvanı : Köpek (Sebastién) Rp Sevgilisi : Ianthe ^^ Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 5:21 pm | |
| - Jack Demyx Sephiroth demiş ki:
- ehem Konumuza Dönelim xP
*Emre *15 *Adana *Atherius(nick) *rp site admin xD Seni Unkown seni xD xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 5:27 pm | |
| - Rupért F. Undéad demiş ki:
- Jack Demyx Sephiroth demiş ki:
- ehem Konumuza Dönelim xP
*Emre *15 *Adana *Atherius(nick) *rp site admin xD Seni Unkown seni xD xD vıy eray senmisin? xD Adana noLdu ki Geç kaldık yha | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 5:28 pm | |
| "Geç kaldık ya" cümlesini üstüme alınıyorum^^ evett | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 5:30 pm | |
| Adana iyidir hoştur, hayatımın yarısının olduğu yerdir, tanımadığım bir adanalı rp'ci görüncede oha diyesim geldi falan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 5:33 pm | |
| hıı.. neyse hoşgeldin admin kişi! -el sallar- Bize bişi getirdin mi? Şeker fln? | |
|
| |
Rupért F. Undéad Sihir Bakanı Asistanı
Mesaj Sayısı : 17 Asa : Maun ağacı,oyma yazılarla işlemeli,içinde ejderha kanı ve anka gagası parçası var. Evcil Hayvanı : Köpek (Sebastién) Rp Sevgilisi : Ianthe ^^ Kayıt tarihi : 16/01/09
| |
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 5:37 pm | |
| ohaa açım ben, hem tatlı yicem, erkek çocuğum olcak benim | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Salı Ocak 20, 2009 7:58 am | |
| - Nakashima Michiyo demiş ki:
- hıı.. neyse hoşgeldin admin kişi! -el sallar- Bize bişi getirdin mi? Şeker fln?
Şeker gibi kendim geldim yetmez mi? xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Salı Ocak 20, 2009 8:19 am | |
| adminin A.İ.si boyutlara uymuyor cıx cıx imam tükürürse cemaat naapar arkadaşım | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Salı Ocak 20, 2009 8:22 am | |
| Her horoz kendi çöplüğünde öter .Buranın Admini düşünsün onuda benimkile kendi sitemde uyuşuyor xP | |
|
| |
| Tanışalım | |
|