| Tanışalım | |
|
+42Tjodalv Sverre Tveitan Malachi Walter Delard Leo M. Silver Eulalie De Moule Valeria Delia Silver Adreane A. Lamia Prevért Lleweyn Chloris Howard Jagger Margaux La Barré Celissia Violette Nicolai S. Jagger Victoria Hayliée Mc'Reid Xeina Kristen Sanos Isaac Beljean Rupért F. Undéad Jack Demyx Sephiroth Jessica Mystery McKay Devon Melvyn Solian Anitchka L. Anchov Pyra Moraline St.Rugen Dexter Winchester Serena Jess Wodersoon Lauren C. Silver Carmina Loretta Valantina Eragon James Black Morwen Arsiãna Jagger Kevin Geswald Mélanie A. Ahlgren Christabella Samael Nakashima Michiyo Edward Rick Rogerson Azula F.Sanchez Rodriguez Hira Jane Michiyo Isis Lillian Wanders Lisa Wanders Eleanora Lizz Memphis Avelon Charita Sidonia Scarlet Johanné M. Delacroix Isabel Loisa Mythique Bilie Wanders Ference Leiff Jagger 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bilie Wanders IV. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Ocak 17, 2009 9:09 pm | |
| OO sohbet başlığı olmuş bura. Geyik nerde ben orda xD | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Ocak 17, 2009 9:11 pm | |
| Afiet olsun anem*-*
SeLam ben Beyzaaa, yaş 16, antalyanın sıcak sularından geliyorum.. Böle şöyle yeter bu kadar çok yazdım*-* | |
|
| |
Eragon James Black Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 30 Rp Sevgilisi : Penthesileia. Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Ocak 17, 2009 9:59 pm | |
| Yaş 15 Lise 1 , İzmir'li Olup Mithatpasa'da okuyorum (H) Adım Adnan ! | |
|
| |
Carmina Loretta Valantina İksir Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 100 Asa : Karanlığın Asaleti Evcil Hayvanı : Evcil Hayvanlardan Hoşlanmaz. Rp Sevgilisi : Tek bir kişiye bağlı kalamaz Kayıt tarihi : 12/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Ocak 18, 2009 7:02 am | |
| Ben Buse. Bazılarınız belki beni tanır. Çello çalıyorum, konservatuvar öğrencisiyim ve Ankaralıyım. | |
|
| |
Christabella Samael Hogwarts Müdiresi
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Ocak 18, 2009 8:04 am | |
| Lağn Adnağn dün seni beklerken sıkılıp çıktım. Sorcaklarım vardı T_T | |
|
| |
Sidonia Scarlet III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Ocak 18, 2009 9:13 am | |
| oo yokluğumda kaynaşmış millet hoş geldin Buse abla lala sanki ben yıldır burdayım da | |
|
| |
Lauren C. Silver II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 56 Asa : Söğüt, 25 cm, incecik ve esnek, tek boynuzlu at tüyü Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Ocak 18, 2009 1:06 pm | |
| 95 doğmluym 8. snftaym [bitsin hemn] adım da Ecem.İstanbuldanm hmm.. bu kadar =) | |
|
| |
Bilie Wanders IV. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Ocak 18, 2009 1:14 pm | |
| Hoşgeldiniz millett | |
|
| |
Serena Jess Wodersoon II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 31 Asa : Şeçiyorum... Evcil Hayvanı : Ejderha kanatlı büyük civciv Rp Sevgilisi : ^~^ Kayıt tarihi : 17/01/09
| |
| |
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Ocak 18, 2009 3:41 pm | |
| Hoşgeldiniz xD Bana hoşgeldiniz diyen bile olmadı Oww şet =/ | |
|
| |
Sidonia Scarlet III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Ocak 18, 2009 4:02 pm | |
| hoş geldin sen de bol şet*li arkadaş | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Ocak 18, 2009 4:04 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Ocak 18, 2009 6:15 pm | |
| Bana hiç hoşgeldin diyen olmadı filan xD | |
|
| |
Dexter Winchester Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Ocak 18, 2009 6:21 pm | |
| Samaeli hatırlıyorum bir yerden neyse hoş geldiiin ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Ocak 18, 2009 8:24 pm | |
| Lucifer Samael Lilith Samael Sofianne Samael Christabella Samael Anael -yok bunun soyadı yoktu xD
Samael sülalesi oluşturuyorum ._. | |
|
| |
Nakashima Michiyo II. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Asa : 21,5 cm - 3 kuyruklu ejderga tüyü - çam kütüğü Evcil Hayvanı : Kahverengi bir tavşan Rp Sevgilisi : Max Blake Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Ocak 18, 2009 8:38 pm | |
| hıı.. bu arada bn Ceren 15 yaşındayım lise 2 XD
bu arada morwen bn sni tanıorm kuzum yaa.. bundan önceki rp de adın morwen Sielger fln filandı doğru mu? Beyza, Meyza ossun sn işte. | |
|
| |
Pyra Moraline St.Rugen IV. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Ocak 18, 2009 8:50 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 9:42 am | |
| Düzgünce tanıtmak istiyorum kendimi yapıcam bunu evet evet Dıt dıtt "Beyza" ben.. Tanıyan arkadaşlar var beni aranızda. Yaş 16 oldu, yaşlanıyorum oww şet, yazık bana 1 Ocak 1993 doğumluyum Açık tarihte verdim. 93ün ilk çocuğuyum. 00:02 doğumlu olan benim xD Oww şet Ben Lİse 1im.. Dımdımmm okulumdan nefret ediyorum. Antalyadayım, İzmirliyim... İngilizcem kötü değildir; ama sevmiyorum. İtici, itici, itici... 2. anadilim almanca; ama konuşmuyorum.. Bazılarına garip gelicek neden diyen olursa, uzun hikaye diyerek kestirip atmıyorum; ama öyle bi' izlenim bırakıyorum. Rap dinliyorum. Çok seviyorum neden bilmiyorum; ama o anki ruh halimne göre de dinlerim bi' şeyler. Hangi şarkı beni anlatıyorsa falan hesabı Resim çiziyordum bi aralar aslında; sadece çöp adam çizebildiğim yalandı xD 1. liklerim falan var; ama artık es geçiyorum. Soğudum resimden. Judo yapıyorum, Balkan 3.sü oldum bi' ara. Antalya 1.siyim. Cimnastik yapıyorum 3 yaşımdan bu yana. Ancak liseye geçince kısa bir süre ara verdim, tekrar başlamak istiyorum. Voleybol oynuyorum, okulumuzun takımında. Şiir yazıyorum, kompozisyon türü falan. Kendi yazdığım bir anı defterim var, roman türünde... 14 bölümden oluşuyor. Şiirlerim dereceye girdi bir çok kez. Kompozisyonlarımında dereceleri var. Piyano çalıyorum. [Bu arada çenem düşmüş farketmedim değil o.O ] Dostlarımı çok seviyorum, onları kaybetmeyi göze alamam. Kaybettiğim an geri kazanmak istiyorum, hepsinin yeri ayrı bende. Sevdiğim biri daha var.. DIITT neyse xD Özel hayatımı magazinler önüne taşıyordum az kalsın. Hıh.. devam ediyorum... Psikolojik danışmanlık ve rehberlik okumayı düşünüyorum. Kesin karar vermiştim bu konuda. Güzin Abla bölümü açtım okulda xD " Beyza Abla" Oww şett Kavga ettiğim çok kimse yoktur, gıcık gittiğim, kin beslediğim... Genel olarak herkes anlaşırım ki, aranızda anlaşmadığım olduğunu sanmıyorum. Tanıdığım herkesle anlaşma potansiyelim varmış. Aslında öyle değil, kötü bi'şey düşünmüyorum. Herkesin içinde iyi kötü bi'şeyler vardır. Önemli olan onu öylece kabul etmek olduğu gibi. Sonuçta kötü olarak adlandırdığımız kişilerinde, en azından bir dostu var. Demek ki kişi o kadar kötü biri değil. İyi yanlarını görmek lazım. Herkesin bir gıcıklığı vardır. Bana gıcık olan, benden nefret eden, çok gairp bir tip diyen, huyumu beğenmeyen... Mutlaka vardır, aramızda bile vardır. İnsanları anlamaya çalışmak, onunla vakit geçirmek, zamanla tanımak, o kişiyi hani cidden yaşamak lazım.. Rp'yi çok uzun süredir yapmıyorum. 1,5 seneyi biraz geçti. Çok iyi değilimdir zaten. 2 aydır rp yapamıyorum ayrıca. Kendi çapında eğlenen bi'tipim. Harry Potter'ı pek sevmiyorum. Fred Weasley hastasıyım ben. Oliver Wood'a karşı acayip bi' ilgim vardı; ama aldattı beni pislik. Kadınla öpüştü resmen, oww dehşettt hayal kırıklığına uğradım. Hayallerim yerle birr Doğayla ilgili herşeye bayılıyorum. Deniz olmayan bir yerde yaşayamam, çok açık bi'durum. Nefes alamıyorum gibi geliyor bana. Çok kötü bir durum benim için, bilmiyorumki. Tiyatro hastasıyım. Antalya'da sahnelenen tiyatroları kaçırmamaya özen gösteririm. Drama eğitimi aldım. Tiyatro'da aldım bunun yanında.. Çok hızlı konuştuğumu söylüyolar. Küçüklüğümden bu yana babam, biraz daha yavaş konuşmam için kendini harap etti. Olmuyor tabiki de, ben ve yavaş konuşmak... Her neyseee ciddenn acccaaaaayippp çenem düştü benim, yerden toplayamıcak kimse şimdi... Bi' tanıtıyım dedim, resmen hayatımı kaleme aldım... Seviyorum sizii,, oww şett bebeklerim Mujuuka^^ Hoşçakalın *-* | |
|
| |
Anitchka L. Anchov IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 10:03 am | |
| Bu benim xD
Sinem, izmir'den. Burada tanıyan vardır. Çağlaaar'a selamlar Piyano çalıyorum yaklaşık 5 senedir. Rp yapıyorum o da yaklaşık 5 senedir. Resim çizemem Böyle sarıya kaçan kahverengi saçları olan, kahkülleri olan bir kızım işte. Sonracığıma 8. sınıfım, 14 yaş. Çok hızlı RP yazdığımı söylerler, evet galiba 15 dakkada 4 paragraf yazabiliyorum. Dans yeteneğim sıfırdır. En sevdiğim ders İnkılap Tarihidir, anlaşıldığı üzere solcuyum. Twilight manyağıyım, kitaplarını çok seviyorum. Kristen'ımı da çok seviyorum. Yeşimimi buradan öpüyorum xD Cana yakın olduğumu söylerler. Böyle bişiyim işte. Metal dinlerim, Death metal ağırlıkta. Yine tek bir müzik türüne bağlı kalmam. Süslü değilimdir, hatta erkek fatma bile diyen vardır ama ben öyle değilim *.* Sadece erkeklerle takılmayı severim, sapıklığım nedeniyle beni benimsiyorlar xD | |
|
| |
Avelon Charita Hayalet
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 10:12 am | |
| Kristen beniim *.* Sana yar etmem. Neyse ben bulaştırdım sana da nede olsa. Tamam abartmadan hoşgeldin canım | |
|
| |
Devon Melvyn Solian IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 10:16 am | |
| Sinem*m sana da selam o.O | |
|
| |
Anitchka L. Anchov IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 10:41 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 10:46 am | |
| Bana da hoşgeldin diyin.. Ooww şet ağlıcam | |
|
| |
Eleanora Lizz Memphis IV. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 32 Asa : Yoq şimdilik.. Evcil Hayvanı : Yoq şimdilik.. Rp Sevgilisi : ....Aranıyor.... Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 12:07 pm | |
| | |
|
| |
Dexter Winchester Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 19, 2009 12:17 pm | |
| - Christabella Samael demiş ki:
- Lucifer Samael
Lilith Samael Sofianne Samael Christabella Samael Anael -yok bunun soyadı yoktu xD
Samael sülalesi oluşturuyorum ._. Lilith'le Sofianne yi biliyorum Lilith'i görmüştüm bir yerden Sofide Gebi enemm Lucifer çok severim o ismi | |
|
| |
| Tanışalım | |
|