| Tanışalım | |
|
+42Tjodalv Sverre Tveitan Malachi Walter Delard Leo M. Silver Eulalie De Moule Valeria Delia Silver Adreane A. Lamia Prevért Lleweyn Chloris Howard Jagger Margaux La Barré Celissia Violette Nicolai S. Jagger Victoria Hayliée Mc'Reid Xeina Kristen Sanos Isaac Beljean Rupért F. Undéad Jack Demyx Sephiroth Jessica Mystery McKay Devon Melvyn Solian Anitchka L. Anchov Pyra Moraline St.Rugen Dexter Winchester Serena Jess Wodersoon Lauren C. Silver Carmina Loretta Valantina Eragon James Black Morwen Arsiãna Jagger Kevin Geswald Mélanie A. Ahlgren Christabella Samael Nakashima Michiyo Edward Rick Rogerson Azula F.Sanchez Rodriguez Hira Jane Michiyo Isis Lillian Wanders Lisa Wanders Eleanora Lizz Memphis Avelon Charita Sidonia Scarlet Johanné M. Delacroix Isabel Loisa Mythique Bilie Wanders Ference Leiff Jagger 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Celissia Violette II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışalım Cuma Ocak 23, 2009 8:15 pm | |
| Fatii'm osmanoğlu olan mı xD | |
|
| |
Margaux La Barré IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışalım Cuma Ocak 23, 2009 8:20 pm | |
| | |
|
| |
Celissia Violette II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışalım Cuma Ocak 23, 2009 8:21 pm | |
| | |
|
| |
Isaac Beljean Sihir Bakanı Asistanı
| Konu: Geri: Tanışalım Cuma Ocak 23, 2009 9:22 pm | |
| - Nicolai S. Jagger demiş ki:
- İşte ben... Ben yazmazsam olmazdı zaten. Boş kişilik, eğlenceli kişilik, ne üdüğü belirsiz kişilik, nasıl bir kişlikse öyle bir kişilik. Bennn Can... Gereksiz bir başlangıçla bu isme söyleme zamanımı uzatmış oldum ama pek heyecan yaratmadı.^^ Şimdi ben buradan bazı kişileri tanıdığı açıkca söylerim. Buruç olsun güneş olsun.... Böyle gider bu sıralama. Bu yüzden beni tanıyanlar parmak kaldırsın bu uğraş daha kolay olur böylece. Hadi bakalım beni hanginiz tanıyor çabuk söyleyin... XD
Ben parmak kaldırıyor ve tanıtımda adım geçtiğini görüp sevindirik oluyorum xD | |
|
| |
Mélanie A. Ahlgren Şifacı
Mesaj Sayısı : 213 Rp Sevgilisi : Edward Rick Rogerson Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Cuma Ocak 23, 2009 9:55 pm | |
| | |
|
| |
Howard Jagger Gelecek Postası Editörü
| Konu: Geri: Tanışalım Cuma Ocak 23, 2009 10:28 pm | |
| Sahneye çekine çekine üyenin teki çıkar. Kısa ve öz, Deniz. Ama bugüne kadar adımın 'z' ile söylendiği pek görülmüş şey değildir. Lakin şunu da eklemeliyim, çoğu kişinin tanıdığı Deniz olmayabilirim. Bu yüzden bana Densüs de denir. Ama sanırım en çok Elidor deniyor. Poff... He, bilinmesi zorunlu olmayan ayrıntılar; 16,5 yaşımdayım ve yaşımdaki o buçuğu çok seviyorum, Antalyalıyım, İzmir'de büyüdüm ve bu sene başında Manisa'nın Soma ilçesine taşınmak 'zorunda' kaldık. Soma ismini daha önce duymayan olabilir, hatta ben duydum diyenlere ödül vereceğim u__u Bu beldemizle ilgili bilgi isteyenler olur ise söyleyebileceğim tek şey; "git yararlı bir şeyleri merak et" olacaktır. Beş yıl oluyor rpye başlayalı. İlk rp adım Veronika idi. Ah, ah, ne günlerdi! Ece adında bir kardeşim var. Aslında benden bir yaş büyük, ablam sayılıyor ama kim takar?! O da rpcidir, hatta beni rpye başlatan ilk insanattır. Biraz takıntılı olduğum söylenebilir, asla inkar etmem. U__u Ciddiyeti sevmem, zaten bugüne kadar pek ciddi de olamamışımdır. Oturma organım bazen kalkar ama pek umursamayınız. Ben de umursamam. u__u Yastık savaşıi altta kalanın canı çıksın gibi oyunları çok severim. Soğuk gibi görünürüm ama değilimdir. Garip karakterler almayı severim. Özellikle çift kişilikli karakterler favorimdir O-O Sanırım bir de üşengeçliğimle tanınırım. Su içmeye, wcye gitmeye bile üşendiğim olur. Nese, bu kadar işte. Aslında uzun uzun şöyle bir otobiyagrafimi yazardım da acaip üşeniyorum. +___+ | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Cuma Ocak 23, 2009 11:05 pm | |
| evet o benim elidorum ve evet ben soma ilçesini daha önce duydum biliyorum xD ikisi için de ödül istyorum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Cuma Ocak 23, 2009 11:07 pm | |
| Gel, ödülünü vereyim. Geç şu tarafa, köpürteceğim seni u__u Calgonit'm Nit'm O-O Özelmişim seni yhaaa, nerelerdesin nan O-O
[bkn: kırk yıldır görmemiş mod] | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Cuma Ocak 23, 2009 11:09 pm | |
| msndeyim elidor' um xD çok uzak değil. Calgonit Nit parmaklarının ucunda xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Cuma Ocak 23, 2009 11:10 pm | |
| TTNET, internet Bir tık ötemizde | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Cuma Ocak 23, 2009 11:12 pm | |
| | |
|
| |
Christabella Samael Hogwarts Müdiresi
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Ocak 24, 2009 8:03 am | |
| Ben de ödül istiyorum, benim msnimde de bir adet Densüs var Yasmin'in tanıştırdığı =o | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Ocak 24, 2009 8:51 am | |
| Gebi Merve Nağn tanıdıklar çıkıyor Evet, kazananlara ekmek arası peynir | |
|
| |
Lleweyn Chloris Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 112 Asa : Dikenli Defne - Veela Saç Teli - 13 İnç - Yarı Bükülür Evcil Hayvanı : Ærmena [Güve. O bir güve.] Rp Sevgilisi : O eski lezbiyen. Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Ocak 24, 2009 10:41 am | |
| Seni tanımayan yok sayılır o.o Var mıymış? Arada çıkar belki | |
|
| |
Isaac Beljean Sihir Bakanı Asistanı
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Ocak 24, 2009 2:57 pm | |
| Ben tanımıyorum ama bende ödül istiyorum xD [bkz. Yüzsüz Güneş modeli...] Ama şu yönümüz benziyor, hemde öyle çok benziyor ki CV'ni okurken şaşırdım yani yalan söyleyemeyeceğim. - Alıntı :
- Yastık savaşıi altta kalanın canı çıksın gibi oyunları çok severim. Soğuk gibi görünürüm ama değilimdir. Sanırım bir de üşengeçliğimle tanınırım. Su içmeye, wcye gitmeye bile üşendiğim olur.
Şaştım yani... Yalnız değilmişim | |
|
| |
Adreane A. Lamia Prevért Esrar Dairesi Çalışanı
| |
| |
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Ocak 24, 2009 4:30 pm | |
| Yok yaf, tanımayan daha fazla O__o
Güneş, seni bağrıma basma arzusu ile doldum taştım. Tanreem, öyle mesudum, öyle bahtiyarım ki... O-O Asenağ [sonda ğ ile söyleyince daha güzel geliyor bana xD] hoşbuldun xD | |
|
| |
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Ocak 24, 2009 4:39 pm | |
| Ben de Denizzzz xD Julie Annwyl Lovett, Aimee Leala Matisse, Mistique Lilian Webber, Laudonia Ann Campbell, Julissa Annetta Mantegna, Valeria Delia Silver, Eva Allinson, Dea Reese Deep, Angie Lilith McCullers, Eva Ainsworth ve daha birçok kişi olarak tanıyor olmanız mümkün. Ve burada oluş sebebim "Efe" tabiki xD Tutacak bu sefer bak söyledi dersin xD | |
|
| |
Eulalie De Moule III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 87 Evcil Hayvanı : Yok. Rp Sevgilisi : Aşka inanmıyor. Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Ocak 24, 2009 4:50 pm | |
| Herkesler ho-j-geldi xD Bende Dodisi gelene Dido! Didar, Diğdar, Dido, Didolaw... Samantha, Eulalie, Lorraine ve Emilie. Lise 1 -_-. Daha sonrağ biyografi yaparım. Tanıyanlar kuyruk sallasın | |
|
| |
Leo M. Silver II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 32 Asa : 12 inç ve esnek. Kızılçamdan yapılmıştır anka kuşu teleği içerir. Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Ocak 24, 2009 7:44 pm | |
| Herkese Konichiwa xD
Nese bende batıkan gerçi bi kaç kişi tanıyodur ama bende muhabbetin içinde bulunuyum tanımayanlar tanısın şeklinde bişiler istedim
Adımı yukarıda söylemiştim 16 yaşındayım izmirde oturuyorum. Ama aslen Ankaralıyım yanlış olmasın xD. 12 Yaşımdan 14 yaşıma kadar bateri ondan sonrada gitar ve elektro gitar çaldım arada sırada bas gitarda çalarım duyanlar şaşırıyo ama gerçekten bu 3 gitarı çalmayı öğrenmem 2 yılımı aldı şu son 3 aydır hiç elime almadım ve bazı şeyleri unuttum yaz tatili tekrar başlıycam yani bi 5 ay kadar bana gitar yok. Bilgisayarla acayip içli dışlıyım az çok php ftp anlarım photoshop'u öğrenmeye çalışıyorum ama bu aralar onlada hiç uğraşmadım. Bide bi kardene almıışım 2 bir 2 sıfır yani tam benlik bi karne. Ama şimdi açık olalım bu yıl kitabın kapağını kaldırmadım diğer sezon daha çok çalışıp düzelcem. Yabancı dizilere acayip ilgim var (Yerli dizilerede var aama onlarda baydı artık beni) Prison break Herose Grays anathomy South park vs vs uzuyup gidiyo. Şu an lise 2 deyim basta söylememişim şimdi aklıma geldi. Yaklaşık adam akıllı yani 3-4 yıldır rp yapıyorum ama rpyede ara vermiştim onuda unutmuşum. Off be ne yazmışım böle roman gibi maşallah nese ya tanımayanlar tanısın maksat tanıyanlarda daha iyi tanısın xD Bide bana avatar imza yapıcak bi arkadaş arıyom burdan da sesleniom lütfen yardım edin avatar imzasızlıktan kırılıyom xD | |
|
| |
Malachi Walter Delard Ölüm Yiyen
| |
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| |
| |
Mesaj Sayısı : 87 Evcil Hayvanı : Yok. Rp Sevgilisi : Aşka inanmıyor. Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 26, 2009 10:22 am | |
| Oha yeni gördüm xD Öpüyorum sizi xD *Açlığın yan etkileri -_- | |
|
| |
Malachi Walter Delard Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 26, 2009 10:47 am | |
| - Eulalie De Moule demiş ki:
- Oha yeni gördüm xD Öpüyorum sizi xD
*Açlığın yan etkileri -_- Yemek ye anne. :g | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Ocak 26, 2009 10:51 am | |
| | |
|
| |
| Tanışalım | |
|