~ Isis Lillian Wanders
~ Slytherin IV. Sınıf
~ Amerikan~ Geçmiş : Güneşin yıl boyu hüküm sürdüğü bir kenttir California. Güneşin gökyüzünde parıldadığı bir yaz mevsimde başlayan, kısa sürede aileleri yok sayıp evliliğe kadar giden bir aşk. Camella ve David… Belki gençliklerinden belki de bu kadar kısa sürede karar verip evlenmelerinden daha ilk yıldan birbirleri ile anlaşamama, düşünce farklılıkları, büyük kavgalar doğmuştur. Zorla geçirilen bir yılın ardından alınan ayrılma kararı Camella’nın bir bebek beklediği öğrenilince belki bir şeyler düzelir umuduyla rafa kaldırılmıştır. Carmella’nın hamileliği boyunca melek gibi olan David’e karşı Carmella da uysallaşmış ve mutlu bir aile tablosu oluşturmuşlardır. Ve beklenen bebek, bebekler olarak dünyaya geldikten sonra sorunsuz geçen zamanlar bu tabloyu pekiştirmiş ve daha ikizler yaşlarını doldurmadan Carmella yeniden hamile kalmıştır. Uzun bir süre gidecekmiş gibi duran mutlu aile tablosu ne yazık ki uzun sürmemiş; başlayan kavgalar ile bir yıl zar zor dayanan evlilik, Carmella’nın bir gece evi terk ederek çekip gitmesinden sonra noktalanmıştır. Çocuklar ile tek kalan David uzun bir süre Carmella’dan haber alamamıştır. Aylar sonra aldığı tek haber ise çocuklara öldüğünü söylemesini istemek olmuştur. Eskiden yaptığı gibi dünyayı gezmeye devam etmek istediği eklediği küçük bir notta.
Çok zaman geçmeden evlenen David çocuklar büyüdüğünde annelerinin istediği gibi öldüğünü söylemiştir. Yalnızca büyük çocukların büyük annelerinden annesinin ve babasının boşandığını öğrenmeleri üzerine; ölümün boşanmayı örtmek için söylendiği bir yalan olduğu düşüncesi ile babalarını sıkıştırmaya başlamışlardır. Adam ise bunun örtme için söylenmiş bir şey değil yalnızca boşanmayı duyup daha çok üzülmemeleri için söylenilmemiş bir ayrıntı olduğunu söyleyip geçiştirmiştir.
Birbirini takip eden yıllar içinde bir çok olayı barındırmış. Nefret, sevgi gibi tohumları ekmiş ve filizlenmesine izin vermiştir. İkizlerin kalbi babalarına ve yeni eşi Alicia’ya karşı nefret ile dolarken Lisa tam zıt anlamda sevgi ile yüklenmiştir onlara karşı bu yüzden kardeşler aralarında bir çok atışma geçse de bu aile de kimler dağılırsa dağılsın ayrılmayacak kişiler Isis, Bilie ve Lisa’dır.
~ Kişiliği: Her zaman göz önünde olmayı seven bir kız olduğu için atılımcı bir yapısı vardır. İnsanlar ile kurduğu ilişkiler genellikle sahtedir, onun beyninde yatan gerçek düşünceleri öğrenmek neredeyse imkansızdır.Her zaman hazır cevaptır neredeyse her konuda bir fikre sahiptir. Ailenin diğer üyeleri gibi her zaman neşeli görürsünüz onun. Müziği Kolay kolay kimseyi sevmez, herkese ısınamaz. Ama herkesle arkadaşlık kurar içinde yatan farklı düşüncelere rağmen. En nefret ettiklerine gülücükler atıp arkasından dolaplar çevirir.Müzik hayatının odak noktası haline getirmiş bir kızdır. Büyüleyici bir sese sahiptir, şarkı söylemeyi çok sever. Bazen yalnız kalmayı sever ama genelde kalabalık ortamlarda vakit geçirir.
~ Iconlar ~~~ L – E – J – A – N – T ~~~~~ Arkadaş İlişkileri ~~[ Asla Ayrılmam Diyebileceklerim ][ Güvenebildiklerim ][ Sevdiklerim ][ İyi Vakit Geçirebildiklerim ][ Tanıdık ][ Hakkında Bir şey Bilmediklerim][ Hoşlanmadıklarım ][ Birlikte Olmaktan Sıkıldıklarım ][ Önyargılı Nefret Ettiğim ][ Kavgalı Olduklarım ]** Duygusal **
[ Platonik Aşkım ][ Eski Sevgili ][ Takıntılı Olduğum ][ Hoşlandığım ][ Sevgilim ]** Aile **
[ Kardeş ][ Kuzen ][ Diğer ]** Yetişkinler **
[ Örnek Aldıklarım ][ Sevdiğim ][ Hoşlanmadıklarım ][ Nefret Ettiğim ]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Larissa Isidora Veronicha [ Sevdiklerim ] ~ Bir derste karşılaşıp tanıştık. Birlikte vakit geçirebildiğim bir kişi. Çok yakın olmasakta seviyorum. Aynı binada olmamız da bana göre bir avantaj. Kişiliği de hoşuma gidiyor. Belki ileride aramız daha iyi olabilir ama şu an ona her şeyimi anlatmak istemiyorum.
Bilie Wanders [ Kardeş ] ~ O benim biricik ikizim. Öyle iyi anlaşıyoruz , aramızda öyle güzel bir ilişki var ki. Aslında iki kardeşimi de çok seviyorum ama ikisinin de yeri farklı benim gözümde. Daha fazla güvendiğim birisi mi? Yok sanırım! Zaten insanlara kolay kolay güvenmem. Kardeşim olmasıyla bir ilgisi yok ona çok güveniyorum.
Francés Carrietta Count [Tanıdık] ~ Ortak arkadaşlar bir araya getirdi bizi. Aramızın iyi olduğunu söyleyemem ama bir anlaşamamazlığımızda yok. Bazen diğer arkadaşlarım sayesinde onunla da bir araya geliyorum. İyi vakit geçirebiliyoruz.
Lisa Wanders [Kardeş] ~ Bilie kadar seviyorum onu. Benden yalnızca bir yaş küçük ve aynı binadayız. Arada sorunlar yaşıyoruz. Mesela üvey annemiz konusunda. Yine de ona güveniyorum ve bir çok şeyimi paylaşabiliyorum.