| Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= | |
|
+4Maximillian Maxwell Blake Morwen Arsiãna Jagger Margaux La Barré Grace Lucy Memphis 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Grace Lucy Memphis III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 254 Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S' Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= Perş. Ocak 29, 2009 11:20 am | |
| Yavrularıma yaptığım signler oluyor bunlar x)- Spoiler:
Kankamla bir manyaklık zamanında çekilen pozlardan derlemeler x) - Spoiler:
Psikopat halim xP - Spoiler:
Bunlarda anlamsız olanlar xD - Spoiler:
Oiii yeter bu kadar xD | |
|
| |
Margaux La Barré IV. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= Perş. Ocak 29, 2009 11:24 am | |
| Aneğm, yeavrum. O signların içinde bende varım (H) Mitiş*-* Muah. | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= Perş. Ocak 29, 2009 11:25 am | |
| Oii sign'ine ölürüm senin Yirim yirim, sana yaptığım diğer signleri de koyeceğim.d Taş hatunum benim, mujukaa^^ | |
|
| |
Maximillian Maxwell Blake III. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 32 Rp Sevgilisi : Naka Michiyo Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= Perş. Ocak 29, 2009 11:25 am | |
| Hep aynı şekilde poz vermeyi nasıl beceriyosun? diye sormak istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= Perş. Ocak 29, 2009 11:26 am | |
| Bebekler seviore sizi xD Koy Beyza bakazam diğerlerine de xD ----------- Aa farketmedim xD Alışkanlık olabiler xD | |
|
| |
Leo M. Silver II. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 32 Asa : 12 inç ve esnek. Kızılçamdan yapılmıştır anka kuşu teleği içerir. Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= Perş. Ocak 29, 2009 11:29 am | |
| Wawww bi beyza bi sen taş gibisiniz ya ama şu
Bunlarda anlamsız olanlar xD daki 3 fotodaki çocuga soruyorum ağzını nası öyle yapmış | |
|
| |
Morwen Arsiãna Jagger III. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 31 Evcil Hayvanı : Yılan~ [Sebastie] Rp Sevgilisi : Olması mı gerekiyor? Kayıt tarihi : 17/01/09
| Konu: Geri: Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= Perş. Ocak 29, 2009 11:37 am | |
| Süperiz ya, yarıldım xD şlfjsaşlfa | |
|
| |
| Konu: Geri: Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= Perş. Ocak 29, 2009 11:38 am | |
| Sağol ^^.
Ya akıllım o arada sakız çiğniyordu xD Gıcıklığına öyle xD Dur süperi de çekimleyeceğim xD Süperim Süpersin Süper Süperiz Süpersiniz Süperler xDxD | |
|
| |
Carmina Loretta Valantina İksir Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 100 Asa : Karanlığın Asaleti Evcil Hayvanı : Evcil Hayvanlardan Hoşlanmaz. Rp Sevgilisi : Tek bir kişiye bağlı kalamaz Kayıt tarihi : 12/01/09
| Konu: Geri: Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= Perş. Ocak 29, 2009 3:41 pm | |
| Oii bitanem benim ya çok süpersin, bitanesin, mükemmelsin valla. Hem güzel hem de bu kadar şeker olmayı nasıl beceriyorsun merak ediyorum doğrusu ya xD. | |
|
| |
| Konu: Geri: Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= Perş. Ocak 29, 2009 6:33 pm | |
| Şet havaya girdim xD Bilmiyorum hatun ya xD Doğal halimi de biliyorsun de mi sen xD? | |
|
| |
Mélania L. Mythique Mitoloji Profesörü, Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 29 Rp Sevgilisi : Tekliflere açığım xP Kayıt tarihi : 07/06/09
| Konu: Geri: Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= Salı Haz. 09, 2009 8:42 am | |
| Ouy.. Şu tatlılığa bak. Yirim seni orji'mm ^^ | |
|
| |
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Geri: Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= Salı Haz. 09, 2009 9:19 am | |
| Orda ki adnan, benim hani xD | |
|
| |
Mélania L. Mythique Mitoloji Profesörü, Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 29 Rp Sevgilisi : Tekliflere açığım xP Kayıt tarihi : 07/06/09
| Konu: Geri: Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= Salı Haz. 09, 2009 9:20 am | |
| Yağmuurr... Bende sign istiyoruum xD | |
|
| |
| Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (= | |
|