Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^

5 posters
YazarMesaj
Grace Lucy Memphis
III. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Grace Lucy Memphis

Kadın Mesaj Sayısı : 254
Rp Sevgilisi : Tapılası Büyücüm 'S'

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Empty
MesajKonu: Grace Lucy Memphis ''Ravenclaw Girl'' ^^Tamamlanacaktır^^   Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Icon_minitimeÇarş. Ocak 14, 2009 5:47 pm

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Tastefortwobykaraerr4

¨14
¨İngiliz
¨Ravenclaw IV. Sınıf
¨Cadı

¨Kişiliği

Solgun yüzüne zıt bir biçimde çoğu zaman mutludur. Başkalarına yaptığı hakaretler arkadaşlarıyla eğlencesinin konusunu oluşturur. Ukalalığının çoğu zaman sınırı olmaz , zekası , güzelliği ukalalığını artıran değerlerdir. Zekasını göstermesindeki en büyük etken kazanma hırsıdır. Zekası ve duygularını pek takmaması en belirgin özelliklerindendir. Kimseye kolay kolay sevgi beslemeyi başaramasa bile sevdiği insanlara bambaşka bir Lucy olarak davranır. Duygularını önemsemese bile çok çapkındır , sürekli hoşlandığı iki-üç erkek bulunur. Çoğu kez sevgilileriyle arası bu yüzden bozulur. Halbuki o gerçekten sevdiği biri varsa zaten dalga konusu olmaları için kullandığı erkekleri unuttur. Kıskanılan kişilerden olması düşmanlara sahip olmasını gerektirdiğinden zekasıyla düşmanlarına saçma oyunlar oynar. Dediğinin anında olmasını ister. Gururundan ve kibirinden hiçbir zaman ödün vermez. İkizi en değerli varlığıdır. Ona herhangi birşey olması çıldırmasına yeter de artar bile.

¨Sevdikleri

xİkiziyle Yaptığı Herşey
xYemek Yemek
xİksirler Denemek
xDiagon Yolu Gezintileri
xBinasını Temsil Etmek
xQuidditch
xYürümek
xŞarkı Sözü Yazmak
xOnun Seviyesinde Olmayanlarla Dalga Geçmek
xZekasını Kullanmasına Yarayan Herşey

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Sparkscolourbykaraedr4
İlişkiler

¨Arkadaşlarım ~

x Beni Yarı Yolda Bırakmayacağını Biliyorum x
x Çocukluk Arkadaşım x
x İsmen Tanıdıklarım x
x Kanımın Isındığı x
x Okul Arkadaşım x
x Güveniyorum x
x Yeni Tanıştığım x
x Beni Güldürüyor x
x Beceriksiz x

Aşk Hayatı ~

x Çocukluk Aşkım x
x Ölümüne Seviyorum x
x Çıkarlarım İçin x
x Kullandıklarım x
x Çekici Buluyorum x
x Flört x
x Eğlence x
x Hoşlandığım x
x Gizli Aşk x
x Yasak Aşk x
x Eski Sevgilim x
x Sevgilim x

Düşmanlar ~

x Ölümcül Dereceden Nefret Ettiğim x
x Kanını Akıtmak İstiyorum x
x Zararsız Görüyorum x
x Hoşlanmıyorum x
x Baş Belası x

Aile ~

x Diğer Akrabalar x
x İkizim x

xxEklenmek için 100*100 icon ve hakkımdaki düşünceleriniz....

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 50838571kl7Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 28360720hw6Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 86001186ca7Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 60638514zm6Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 45479581ee2

Kurgular

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 54462693pw5

x Beni Yarı Yolda Bırakmayacağını Biliyorum x
x Çekici Buluyorum x

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 17

Sanırım... Hatta evet bu tapılası büyücü beni kendine aşık etmeye başladı. Ona çarparak hayatına girmeyi Diagon Yolu'ndaki gezimde başardım. Çatlak Kazan'da ettiğimiz sohbette birbirimize zıt olduğumuzu biliyorduk ama bu zıtlık kalbimi çalabilmesine engel olamadı. Ona karşı duyduklarımı kimseye duymadım bunu biliyorum. Hayatta bıkmayacağım tek insan o.

x Güveniyorum x
x Beni Güldürüyor x
x Ölümüne Seviyorum x

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Elijah-elijah-wood-577072_100_100

x Okul Arkadaşım x

En son Grace Lucy Memphis tarafından Ptsi Ocak 19, 2009 9:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Bilie Wanders
IV. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Bilie Wanders

MesajKonu: Geri: Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^   Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Icon_minitimeÇarş. Ocak 14, 2009 5:54 pm

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 54462693pw5

Bak yavrum bu ikondur. Kurgu da gecenin veya hayatın ilerleyen zamanlarında buraya kondurulacak. İlk yazmak istedim sebepsizce XD
Sergei L. O'Leary
Sergei L. O'Leary

Erkek Mesaj Sayısı : 29
Rp Sevgilisi : Şahane Varlık 'L'

MesajKonu: Geri: Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^   Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Icon_minitimeÇarş. Ocak 14, 2009 6:05 pm

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 34xGrace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 30xGrace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 27xGrace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 24

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 26xGrace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 21xGrace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 19xGrace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 13

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 17xGrace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 18xGrace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 16x
Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 29

bol iconlu kayıt xD
Isabel Loisa Mythique
Muggle
Muggle
Isabel Loisa Mythique

Kadın Mesaj Sayısı : 15
Rp Sevgilisi : Aranıyor

MesajKonu: Geri: Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^   Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Icon_minitimeÇarş. Ocak 14, 2009 6:08 pm

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Loisaap5 Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 17411914tf8 Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 27188358np7 Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ 41018870cq5

Büyük ihtimalle[Umarım] KsKs profesorun olucağım... Uygun bir yere =]
http://sectumsempra.ultimaterpg.org/lejantlar-f14/isabel-loisa-m
Grace Lucy Memphis
Grace Lucy Memphis

MesajKonu: Geri: Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^   Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Icon_minitimeÇarş. Ocak 14, 2009 6:17 pm

Siz son ikiniz kurguyu ekleyeceğim xD
Eragon James Black
Sihir Bakanı
Sihir Bakanı
Eragon James Black

Erkek Mesaj Sayısı : 116
Rp Sevgilisi : Penthesileia.

MesajKonu: Geri: Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^   Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Icon_minitimeÇarş. Ocak 14, 2009 7:04 pm

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Elijah-elijah-wood-577073_100_100Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Elijah-elijah-wood-577072_100_100

Craig Justin Archman ~

Craig , seni sadece bir kaç kez görmüştür.. Bir kezde , Craig'in yanlışlıkla Grace'e çarpması sonucunda konuşmuşlardı ki o da çok uzun sürmemiştir.. Grace ile Craig , arada sadece birbirlerine selam verirler
Grace Lucy Memphis
Grace Lucy Memphis

MesajKonu: Geri: Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^   Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^ Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 10:55 am

Ekledim ama kurguları yazmadım sanırım kurgu yazmayacağım da xD

Grace Lucy Memphis \'\'Ravenclaw Girl\'\' ^^Tamamlanacaktır^^
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Grace Lucy Memphis
» Grace Lucy
» ** Eleanora Lizz Memphis
» Jessica|Grace|Xeina=Yağmur Aycan (=