Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| Konu: Zümrüdüanka Yoldaşlığı Alımları Perş. Ocak 22, 2009 9:10 am | |
| Yoldaşlık Üyesi Olmak İçin ;
Ad Soyad ; Neden Yoldaşlığa girmek istiyorsunuz? ; Örnek Rp [Örnek Rp Atmayanların başvurusu işleme alınmaz.] ;
Not ~ Rütbe olarak verilmeyeceği gibi renginizde görünmeyecektir ^^. Bu yüzden bir mesleğiniz olması gerek. Yoldaşlık başkanını sonra seçeceğiz. | |
|
Valeria Delia Silver Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Asa : 12 inç - Badem - Kimera Tüyü - Esnemez Evcil Hayvanı : Went adında bir Labrador Rp Sevgilisi : Ludwynn Johan Jagger Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Zümrüdüanka Yoldaşlığı Alımları Paz Ocak 25, 2009 2:55 pm | |
| Anağğmm görmedim ben bu başlığı xD Ad Soyad ; Valeria Delia Silver Neden Yoldaşlığa girmek istiyorsunuz? ; Çünkü bunun için yaratıldım xD Örnek Rp [Örnek Rp Atmayanların başvurusu işleme alınmaz.] ; Cidden mi? Al bak var sitede xD Başkan da olcam ben xD Efe beni başkan yap! Çok sulandırdım susuyorum... | |
|
Craig Justin Archman Muggle
Mesaj Sayısı : 233 Asa : 18 inc Unicorn Kanı Evcil Hayvanı : Corb ~ Rp Sevgilisi : Yok ~ olması mı Lâzım ? Kayıt tarihi : 11/01/09
| |